oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Uczucie Ktorego Nie Doznalem W Sf
nieq
post 10.01.2010 - 20:05
Post #1

Guests

Witam nurtuje mnie pytanie. Jezeli w SF upije sie czuje oduzenie alkoholowe, jesli jestem w POZA tez czuje oduzenie alkoholowe. Pytanie jak to dziala gdybym ? gdybym nie wiedzal jak w SF smakuje alko to gdy bym tam sie upil to czulbym takie samo oduzenie jak w SF?
Go to the top of the page

+Quote Post
twistoid
post 10.01.2010 - 20:38
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Smakuje inaczej i działa inaczej to też zależy.

+Quote Post
Aloha
post 12.01.2010 - 04:07
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Kiedys na wykreowanej wyspie, stworzylem sobie dziadzia szamana, który mial mi montowac rózne drinki...kiedys poprosilem mojego druida zeby mi zrobil nalewke z ayahuaski-efekt byl mocno psychodeliczny, obfity w piekná podróz(faza w fazie)
Teraz pozostaje tylko napic sié w "realu" i porównac wrazenia...

+Quote Post
nieq
post 12.01.2010 - 13:53
Post #4

Guests

tak tak, wlasnie o to chodzi ;) ja naleze do tych osob co maja opory w wychodzeniu, wiec wiecie..

+Quote Post
GdaJan
post 12.01.2010 - 14:06
Post #5

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Aloha @ 12.01.2010 - 04:07) *
Kiedys na wykreowanej wyspie, stworzylem sobie dziadzia szamana, który mial mi montowac rózne drinki...kiedys poprosilem mojego druida zeby mi zrobil nalewke z ayahuaski-efekt byl mocno psychodeliczny, obfity w piekná podróz(faza w fazie)
Teraz pozostaje tylko napic sié w "realu" i porównac wrazenia...

Aloha to co wybieramy się do Ameryki Południowej? Od jakiegoś już czasu interesuje mnie aya ;) To jedyna jeszcze rzecz z psychodelicznej rodziny, ktorą naprawdę mam ochotę zobaczyć :)

+Quote Post
Aloha
post 12.01.2010 - 15:20
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

W Holandi sa tez robione erupejskie sesje aya. Doszly mnie sluchy, ze i w Londynskim podziemiu leje sié ten nektar amazoni ale trzeba miec specjalne zaproszenie na to party i znac kogos kto Cie zarekomenduje. Zobaczymy co w trawie piszczy...

+Quote Post
Dzyeson
post 12.01.2010 - 16:03
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

niezle sobie liczą za taką impreze. trzeba za granicą kupic ten nielegalny w polsce skladnik i działac.

+Quote Post
Raelis
post 12.01.2010 - 22:09
Post #8

Gość Rodziny
*

Notatnik

Kiedys mialem zwykly sen o tym jak jem grzybki halucynki. Fakt byl to sen ale kiedy pozniej zjadlem je w realu faza byla prawie identyczna. Jakie czynniki wplynely na to? moze wyobraznia, bo tak mniej wiecej wyobrazalem sobie ta faze. A moze dziala tu inny czynnik? Jak wiadomo podczas snu wydzielaja sie duze ilosci DMT (dimetylotryptamina) ktora jest bardzo silnym srodkiem psychoaktywnym. Moze nawet silna jak meskalina.

+Quote Post
Mystique
post 16.01.2010 - 01:56
Post #9

Członek Rodziny

http://www.magicznemuchomory.pl/products/s...mp;btnsearch=OK - z tej stronki mozna zakupić psychodeliczne specyfiki typu ayahuasca ;p

+Quote Post
Aloha
post 16.01.2010 - 03:31
Post #10

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

CYTAT(Mystique @ 16.01.2010 - 00:56) *
http://www.magicznemuchomory.pl/products/s...mp;btnsearch=OK - z tej stronki mozna zakupić psychodeliczne specyfiki typu ayahuasca ;p

wiedzialem, ze o czyms zapomnialem w tesco...na szczéscie jest home delivery :D

+Quote Post
Majster
post 16.01.2010 - 12:03
Post #11

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Mystique @ 16.01.2010 - 01:56) *

Z nieba spadłeś!!

No i kratom maja!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park