Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Czy To Bylo To?!
buhtHC
post 26.05.2007 - 17:41
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 1205

chcialbym wam opowiedziec o czym co mnie spotkalo niedawno pewnej nocy. polozylem sie spac i tak sobie pomyslalem ze bede mial obe (ze musze je miec). o niczym nie myslac po 10 minutach zaczalem miec chyba wibracje, ale takie bardzo slabe. przynajmniej tak mi sie wydawalo. tak sobie lezalem i probowalem pokierowac te wibracje wyzej ale sie nie dalo. w pewnej chwili poczulem ze moge poruszac noga, ta druga. nie moglem jej wyprostowac tylko poruszac w ciele. dlaczego? czyzby wibracje byly za slabe? juz sam nie wiem
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 26.05.2007 - 17:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Zabij ,a nie zrozumiem o co ci chodzi,jak poruszyć nogą w ciele? Wibracje ? co mają wibracje do poruszania nogą? Wibracje możesz mieć nawet wtedy gdy możesz poruszyć całym ciałem . Opisz to bardziej zwięźle i bardziej zrozumiale.
Profile CardPM
+Quote Post
Virion
post 26.05.2007 - 20:31
Post #3

Przechodzień

Nr użytkownika: 1207

Aby nie zasyfić forum napisze to tu bo Temat jest taki sam.

Pewnego razu z rana przebudziłem sie, strasznie pić mi sie chciało ale nie miałem ochoty wogule wstawać. I CHYBA zasnąłem. Wreszcie wstaje i idę do kuchni napić się, sięgam do szawki ze szklankami i nagle słyszę jak tel dzwoni. Otwieram oczy i jestem nadal na łuszku z suchym gardłem, i nadal słyszę jak tel dzwoni. Wszystko było tak realne... A i czy da sie wejść w stan OOBE bez świadomości że właśnie sie tego dokonuje?
Profile CardPM
+Quote Post
Benia
post 26.05.2007 - 20:38
Post #4

Przechodzień

Nr użytkownika: 1193

Często zdarza się, że zaraz po przebudzeniu dzieje się dokładnie to, co we "śnie". Twój mózg mógł zarejestrować dzwonienie telefonu lub pragnienie, przez co miałeś wrażenie, że sen był czymś więcej, niż beztołkowym działaniem wyobraźni.
Ps. Virion czytał "Achaję"?
Profile CardPM
+Quote Post
Virion
post 26.05.2007 - 20:58
Post #5

Przechodzień

Nr użytkownika: 1207

Niach niach pewnie że czytał ;) Virion- postać która najbardziej mnie zaciekawiła, pod względem osobowości bo z wyglądu to piękny nie był ;) Ale żeby nie było off-topu:

Zapomniałem dodać: Jak tel przestal dzwonić znowu polożylem sie i doznałem tego samego odczucia, drugi raz... Wszystko było tak wyraźne, wszystko słyszałem i czułem grunt pod nogami...
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 27.05.2007 - 07:15
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Takie rzeczy jakie wam się dzieją zwą się "fałszywym przebudzeniem" wstajesz z łóżka myślisz że już rano a tu klops bo budzisz się drugi raz o 1 w nocy(: Nie raz miałem takie dewiację .
A w Obe jak pytał Virion ,można wejść nie odzyskawszy śwaidomości . Np kładziesz się spać i budzisz się w dziwnym stanie jak to opisał Darek czujesz się jak Panterka (: ,jest to właśnie cienka granica na pograniczu jawy a snu i tylko mała myśl sprawi że stracisz świadomość ale wyjdziesz z ciała ,powinieneś mieć sen w otoczeniu swojego pokoju a wtedy już łatwo ją odzyskać bo nasz "Sen" jest bardziej płytki niż ten przed 4 godzinami.
Profile CardPM
+Quote Post
Błażej
post 28.05.2007 - 22:54
Post #7

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 139

Virion poczytaj posty min. moje baardzo stare:D:D o LD
bo to wlasnie bylo LD(landing dream) czyli sen po czesci na jawie ale mozesz go w pelni kontrolowac i czujesz otoczenie bla bla poczytaj tamte posty pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic