CYTAT(Malinda_Warren @ 22.06.2007 - 21:31)

Otoz mialem kilka razy w zyciu chwile zwatpienia i bylem w takim potwornym dolku, ze tylko czekalem na cos, co by mnie sprowokowalo do ... no wiecie czego. I teraz sie zastanawiam, ze posiadajac zdolnosc opuszczania ciala, moge wybrac, ze chce tam zostac.
Niestety :( Gdyby to było takie proste, nie miałby kto pisać na tym forum.

Teraz bede mial kilka dni na przetestowanie techniki 4+1. Jeszcze tego nie przerabialem, ale podobno - jak sami piszecie - dziala rewelacyjnie. Problem w tym, ze klade sie przewaznie okolo 1.30 w nocy, wiec musialbym sie wybudzic przed 6.00 rano. Czy nie za pozna pora na taki eksperyment. Z tego co piszecie, to tam nie obowiazuje czas - nie ma czasu - wiec jezeli bede chcial sobie polatac po okolicy, to po powrocie do ciala - tego fizycznego - moze sie okazac, ze minelo kilkanascie godzin ziemskich, podczas gdy ja w mgnieniu oka dostalem sie z jednego miejsca na drugie.
To mało prawdopodobne, by nikt nie przeszkadzał Ci przez te kilkanaście godzin. Możliwe jest coś takiego, że masz wrażenie, iż wyjście trwało kilka minut, gdy minęły w rzeczywistości np. 3 godziny. Zdaża się też, że poza ciałem spędziłeś masę czasu, a w rzeczywistości to było kilka minut. Czas wyjścia może się też zgadzać z rzeczywistym upływem czasu. Nie ma na to jakiejś reguły.

A i jeszcze jedno. Jak sie widzi w astralau. Podobno pelne 360 stopni (w kilku ksiazkach zwiazanych z tematem podaja pelny zares widzenia). Troche trudno mi w to uwierzyc, bo nie wyobrazam sobie widziec jednoczenie tego co za mna i przede mna, ale moze tak jest. Czy ktos z wychodzacych moglby naswietlic temat widzenia po wyjsciu z ciala. Co sie widzi i jak sie widzi?
Z widzeniem jest... różnie. Możesz widzieć "normalnie", 360* albo jescze inaczej - pozostaje sprawdzić samemu, jak to będzie.