oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czy To Było Oobe?
jancio16
post 24.06.2007 - 20:41
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

O oobe dowiedziałem się jakieś 7 miesięcy temu. Pare razy próbowałem je osiągnąć ale zawsze jak byłem już w fazie silnych wibracji coś zaczynało mnie dekoncentrować. A to coś mnie zaswędziało a to pies mnie polizał itp. Pewnego razu przespałem się w dzień ponieważ dzień wcześniej pojechałem na ryby na noc i nie spałem ani troche. Gdy wróciłem to przespałem się kilka godzin. Wieczorem, gdy położylem sie do lozka, nie moglem zasnac i lezalem tak oczekujac na spokojny sen gdy nagle zaczalem slyszec bardzo glosny pisk w uszach zupelnie jakby pociag hamowal kilkanascie centymetrow odemnie. Wiedzialem ze obe jest blisko wiec probowalem wyjsc z ciala. Chyba mi sie udalo poniewaz gdy sie poderwalem do gory ujrzalem swoj pokoj lecz byl troche rozmazany i niewyrazny. Wstalem z lozka i chcialem wyjsc ze swojego pokoju lecz poczulem tak jakgdybym potknal sie o cos i upadłem na samego siebie na lozko. Ze strachu otworzylem oczy. Lezalem w tej samej pozycji co przed tym wstaniem a serce walilo mi jak szalone. Wystraszylem sie wtedy i od tamtej pory nie nie mialem juz takiego wydarzenia. Czy to bylo oobe? Ja moge sobie wnioskowac ze bylo ale jednak nie jestem tak obeznany jak Wy :). Prosze o odpowiedz :).
Go to the top of the page

+Quote Post
Danrizz
post 24.06.2007 - 21:28
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Coz wyglada na to ze mialas swoje pierwsze kilku-sekundowe wyjscie ^^

+Quote Post
Artur_flyer
post 24.06.2007 - 21:32
Post #3

Guests

Pewnie, że tak typowe objawy takie jak buczenie w uszach, stary ciesz się udało ci się, ja gdy mam wibracje za bardzo się podniecam i na razie mi nie wychodzi. Nie bój się tego, nic ci się nie stanie. Radzę poczytać Porady Darka Sugiera. Pozdrawiam i życzę powodzenia

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park