oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Bolą Oczy
amaś
post 29.06.2007 - 11:05
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

-/-
Go to the top of the page

+Quote Post
Marcin181
post 29.06.2007 - 11:22
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

amaś mam to samo! jak za bardzo wpatruje sie w czerń to głowa boli! i do tego jak jestem rozbudzony to nie moge zamknąć oczu same mi sie otwierają! zaczyna byc to irytujące! Moze ma ktos na to rade?!

+Quote Post
Ketrab
post 29.06.2007 - 12:03
Post #3

Dusza Towarzystwa

Mięśnie chcą "spać" nie rozbudziliście ich dostatecznie , wiec napinać - rozluźniać na zmianę , Naciskając na ciało fizyczne nie wyjdziecie ,"MYŚL" koniem mechanicznym w drodze do wolności .

+Quote Post
Discoverer
post 29.06.2007 - 12:31
Post #4

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Prawdopodobnie zbyt mocno wpatrujecie się w tą czerń, przez co napinają się zbyt intensywnie mięsnie gałki ocznej. A przecież nie chodzi o to żeby mięsnie na okrągło napinać tylko jakikolwiek mięsień maksymalnie rozluźniać skupiaj świadomość, patrz w czerń, aby nie zbyt intensywne patrzenie prowadzi do napinania mięsni aż w końcu się meczą i zaczynają boleć.
Jak się tak dłużej wpatrujesz w czerń pod powiekami i poczujesz ze oczy ciebie bolą otwórz je i zobacz czy przypadkiem nie robisz zeza, pod powiekami tego nie widać. Jeśli tak będzie to musisz się nauczyć wpatrywać w czerń nie robiąc tego zeza i to tyle.:)

+Quote Post
bobek_balinek
post 29.06.2007 - 13:06
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam ten sam problem.. Podczas wpatrywania sie w czerń zaczyły mi sie oczy otwierać.. więc je zaciskałem, co wywoływało mocny ból głowy, czasem też i migrene i przede wszystkim obolałe mięsnie gałek ocznych. Ostatnim czasem rozluźniam oczy maksymalnie.. nie dbam o to czy sie otworzą.. jedyne co robię.. to podczas oglądania czerni myslę o zamykaniu oczu.. i sie trzymają zamknięte.. przy czym mięsnie nie zaciskają sie .. i problem rozwiązany..
A co najfajniejszego w tym to to, że paraliż osiągam w zawrotnym tępie xD Jedynie pomyśle i już mam.

+Quote Post
set.h
post 29.06.2007 - 13:30
Post #6

instytutnoble.pl
Ikona Grupy

Notatnik

Ludziska bo zeza robicie hehe.. Za blisko w czerń przed oczami i wam się czerń na nos zsuwa:D. Trzeba patrzyć w czerń jakby daleko.

+Quote Post
reghina
post 29.06.2007 - 14:27
Post #7

Przyjaciel Rodziny

No z tym zerem to prawda;D jak człowiek sięza bardzo skupia to zez wychodzi :D hahahha

+Quote Post
daywalker
post 29.06.2007 - 19:15
Post #8

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Za duzo TELEWIZJI DZIECIAKI!!! Zeza nigdy nie robie, mam naturalna deformacje:D.

+Quote Post
Benios
post 01.07.2007 - 23:38
Post #9

Przechodzień

też to miałem i faktycznie czasami robiłem zeza ^^ teraz staram sie patrzec przed siebie i jest dobrze :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park