Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7122
Siema
Robie melanż u siebie , a właściwie u mojej ciotki. Melanż odbędzie sie na łonie przyrody na wsi. Zrobimy ognisko itp . Termin: najbizsza sobota i niedziela. Miejsce:Woj. Mazowieckie 40 km od Warszawy. Jak będą chętni to napiszę szczegóły.
Gość Rodziny
Nr użytkownika: 8200
Może napisz jakieś szczegóły. Trudno się zdecydować wiedząc tylko o jakimś ognisku 40km od warszawy na wsi. Jakieś specjalne atrakcje? ;p Jakiś nocleg? Jaki przedział wiekowy oczekujesz? A może całkowity spontan?
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7122
przedział wiekowy dowolny , nie ma ograniczeń. W domu są trzy łóżka(po dwie osoby na jednym jezeli bedzie duzo osob) poza tym mozna spac na podłodze. ja będe spał w spiworze na podłodze o ile mi sie zechce bo raczej bedę się starał siedziec całą noc. Jedziemy wspolnie z warszawy , bo sami pociągiem możecie mieć problemy z dojazdem bo w pewnym momencie jest dość skomplikowana przesiadka. Jak ktos chce to może pojechać samochodem , namiary podam na priv
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3084
Dzięki Mano. Dziś już wiem,że nici z tego.A tak chciałam sobie pojeździć. Sobotę zajęli mi niestety na miejscu. A alko jest dla ludzi,dla babć wręcz wskazany do codziennej konsumpcji. He,he. Dobrze wszystko się składa ,bo i tak mnie nie chcecie.Popłakałam sobie w kąciku i już mi lepiej.Do kościoła i tak nie pójdę. Foch.