Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> W Zdrowym Ciele Zdrowy Duch (albo świadomość:) ), zdrowie fizyczne potrzebne do praktyki oobe
makyo
post 15.06.2011 - 21:25
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8310

Może to nie ten dział, ale i tak napiszę, najwyżej przeniesiecie.

Sporo szukałem ostatnio w sieci, na temat zdrowia, leczenia, uzdrawiania i podnoszenie energii.
Pewnie większość z Was wie już co nieco o tematach, które chcę poruszyć, więc zapraszam do dyskusji.

1światło( słońce):
praktyka patrzenia w słońce (pierwsza godzina po wschodzie słońca i ostatnia przed zachodem są bezpieczne , bo nie ma praktycznie promieniowania UV. zaczyna się od 10 s raz dziennie i co dzień zwiększa o 10 s),

kąpieli słonecznych ok pół godziny dziennie w czasie kiedy słońce jest jeszcze słabe, albo już słabe i organizm się nie przegrzewa i nie poci

picie nasłonecznionej wody- wystawionej w szklanym naczyniu na całodzienne działanie słońca, unikać plastiku!
stosując kolorowe naczynia, otrzymujemy wodę do koloroterapii (przy czym podobno nie wszystkie kolory nadają się do picia i trzeba je stosować zewnętrznie)

2. ziemia
chodzenie bez butów przez ok 45 min dziennie- kontakt z energią ziemi + masaż stóp/refleksoterapia

Według tego kolesia z filmiku taka terapia przez okres 6 miesięcy wyleczy praktycznie wszystkie problemy zdrowotne, np. poprawi wzrok (tylko należy zmieniać szkła i soczewki w miarę poprawy widzenia), słońce wyleczy problemy mentalne, rozwinie duchowość (3 oko)

http://www.youtube.com/watch?v=zlCJPxxKoaY

3. dźwięk
ogólnie znane dźwięki solfagio(czy jak się to pisze:) )

http://www.youtube.com/watch?v=YfftTrmhhzo...feature=related
koleś udowadnia , że częstotliwości dr Horowitza to ściena!!!
np love 528hz:/ niby miało leczyć dna:P

istnieją lecznicze dźwięki, ale to nie są akurat te:)
trzeba uważać czym się ładujemy!!!

czy znacie różnicę między standardową częstotliwością A440 hz której się powszechnie używa w muzyce, a starą 432hz?:)
posłuchajcie proszę:)
http://www.youtube.com/watch?v=D7o7BrlbaDs
http://www.youtube.com/watch?v=b94jlzxGaxI

Czy słyszeliście o dźwięku HU??
podobno jeśli się go zanuci w astralu, to dzieją się DZIWNE RZECZY:)

4. Protokół dr Beck'a
http://video.google.com/videoplay?docid=2095786730805958061#

dr Beck dowiedział się o odkryciu sposobu na wyleczenie HIV i na podstawie tych badań sporządził malutkie urządzenie do elektryfikacji krwi (bateryjka, 2 elektrody na nadgarstek) metoda ta jest w stanie podobno usunąć z krwi wszystkie wirusy, bakterie, grzyby, pleśnie i co tam tylko pływa. A, a że te rzeczy są odpowiedzialne, za większość chorób, to i większość chorób można tym ponoć wyleczyć

Plany urządzenia są szeroko dostępne w sieci. hasło zapper, budowa jest tania i banalnie prosta

oprócz elektryfikacji dr Beck stosował także koloidalne srebro, mole magnetyczne i ozonowaną wodę

5. woda
ludzie donoszą o wspaniałych właściwościach wody. ładują ją magnetytem, piramidami, symbolami takimi jak np jin yang,

w wodzie rozpuszczają sól morską (np z morza martwego) i uzyskują ORMUS, albo ORME, czyli mono-atomowe pierwiastki takie jak złoto, platyna (są to super przewodniki )
ormus ponoć rozwija trzecie oko i kundalini, a osoby które o stosują piszą o cudach:)
do otrzymania ormusa potrzebny jest np mikser i magnesy, albo magnetyczna pułapka założona na rurę z bieżącą wodą pomysłów jest wiele

zachęcam do zgłębiania tematu
jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie, albo miał styczność z tymi rzeczami, to proszę o komentarz:)
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 15.06.2011 - 22:42
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

najwyżej przeniesiecie,moderacja to nie kobieta do wynajęcia
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 16.06.2011 - 08:25
Post #3

Dusza Towarzystwa

Przepraszam moderatorów i administrację, że się źle wyraziłem.
Chodziło mi o to , że jeśli nie jest to odpowiednie miejsce, dla tego tematu. to może należy do przesunąć w lepsze miejsce lub usunąć. Ja wybrałem ten dział, bo według mnie ma to związek z energią i przygotowaniem ciała do rozwoju duchowego(między innymi także do oobe). Jeśli wybrałem nie to miejsce, to proszę o przesunięcie tematu, ponieważ na tym forum nie mam narzędzi, żeby to uczynić..
Pozdrawiam.

ps. mam nadzieję, że ktoś się odniesie do tego co pisałem wyżej. Jestem bardzo ciekaw waszych opinii.
Profile CardPM
+Quote Post
EverDream
post 16.06.2011 - 13:59
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8011

Kiedyś jako dzieciak gapiłem się na słońce, to tylko widziałem taki czerwony wirujący okrąg. Ale teraz mam przez to konsekwencje, widze lekko rozmazany obraz. Niepolecam tej techniki, bo to nie technika, tylko do uszkodzenia wzroku może dojść.
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 16.06.2011 - 14:16
Post #5

Dusza Towarzystwa

ten hindus z filmiku mówi, że pierwsza godzina po wschodzie słońca i ostatnia przed zachodem są bezpieczne, ponieważ zanika promieniowanie UV. Patrzenie w ciągu dnia jest szkodliwe. zaczyna się od 10 sek i stopniowo zwiększa czas.

oczywiście nikogo nie zachęcam, bo nie sprawdziłem jak to działa.
z pozytywnych efektów, koleś wymienia między innymi poprawę wzroku i wzrost i rozwój szyszynki (3 oko)
Profile CardPM
+Quote Post
piter
post 16.06.2011 - 14:45
Post #6

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 54

Czesc,
ja do zabijania bakterii uzywam glownie wody utlenionej 3% (Food Grade) oraz srebra koloidalnego.
Jak tego uzywac mozna znalezc na necie.
Ja pije ok 10-15 kropek H2O2 na pol szklanki wody 2x dziennie.
7ml H2O2 na 20ml zwyklej wody do plokania ust, zamiast drogich plynow dentystycznych.
Srebro koloidalne pije 20ml 2x dziennie.
Polecam. Nie lapia mnie zadne przeziebienia.
Przy piciu srebra i H2O2 nalezy tez brac witamine C 1000mg 1-2 x dziennie, poniewiewaz srebro i H2O2 zabijaja bakterie i wirusy, a witamina C wywala te zabite z naszego organizmu.

http://zieloneoswiecenie.blogspot.com/
Profile CardPM
+Quote Post
makyo
post 20.06.2011 - 22:19
Post #7

Dusza Towarzystwa

pisałem wcześniej o ORMUSie. postanowiłem spróbować coś takiego zrobić
ponieważ mam źródełko jakieś 15 m od domu, to zrobiłem magnetyczną pułapką według opisu z neta i podpiąłem ją do źródła.
zasada działania jest taka, że woda zwykła przepływa przez magnes, a woda zawierająca ormus jest odpychana przez magnes i wypływa bocznym wężykiem. Ludzie opisują smak tej substancji jako słodki. ja nie czuję specjalnie różnicy w smaku, ale woda z ormusem (czyli m state) jest bardziej gęsta niż to co wpada do pułapki. To co nałapałem wlałem do słoika i wsadziłem do szafy a po 2 dniach wytrąciła się z tego jakaś biała zawiesina:D bardzo to ciekawe, bo normalnie nic takiego się z wodą źródlaną nie dzieje. Zachęciło mnie to dalszych badań tej substancji, która jak donoszą różni ludzie ma niesamowitą moc i jest w stanie wspomóc rozwój duchowy. :) zobaczymy.

gapiłem się też na zachodzące słońce i przyznam, że w trakcie tej czynności odczuwam sensacje w szyszynce:)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic