CYTAT(heksakosjoiheksekontaheksa @ 17.10.2011 - 07:12)

pożyjemy zobaczymy
do książki nic nie mam ,ale nawet nie ich było w hoj w hu* książek o nowym tysiącleciu było mnóstwo teorii ... a teraz gdy widzę takie teksty to mi się chce śmiać :) bez obrazy
,ale 1666/1999/2012/ to daty jak każde inne nic więcej nic mniej tylko daty
a że ktoś napisał książkę o tym jak ma się świat przenieść w 4 wymiar nie znaczy że tak będzie
EDIT:
linczek: na szczęście
http://demotywatory.pl/3497467/Czy-wymysliliscie-juzMoim zdaniem to są daty aby wprowadzić zamęt i aby ludzie,właśnie tak myśleli jak ty,a co do 2012 i Majów,Atlantów to sam fakt że byli tak dyskryminowani szczególnie przez kościół,to jest dla mnie dowód na to że na rzeczy coś jest,ale dla świadomych istnienia tutaj to nic innego jak frajda zobaczyć to wszystko,gorzej będzie z resztą ale jak powiedziałeś pożyjemy zobaczymy:)
CYTAT(michal155 @ 17.10.2011 - 00:46)

Ostatnio "Sensei" zaciekawił mnie dziełami Drunvalo Melchizedek. Nie przeczytałem całego pierwszego tomu ale część. Więc kieruje pytanie do tych co czytali ten tom czy też drugi. Jak myślicie czy rzeczywiście w 2012 ziemia przejdzie w 4 wymiar? Co się wtedy stanie?
Jeśli pytasz to pewnie się obawiasz,a ja opowiem ci mój punkt widzena,to będzie złoty wiek dla nas,ludzi.Od dziś spójrz na ludzi z innej strony jak na doskonałe dzieła stwórcy i wszystko w koło ciebie,i nie osądzaj akceptuj kochaj bezwarunkowo i wybieraj świadomie swoje,myśli ,słowa,czyń wszystkim to co tobie miłe i wtedy co by się nie stało przyjmiesz ze spokojem,serdeczne cię pozdrawiam:)