CYTAT(Nilren @ 09.10.2011 - 09:04)

Nie uważam tak. Nalezę obecnie do ludzkości, to znam i to mój dom i w niego wierze.
A co o boga o którym piszesz to wymyślił go człowiek. Nic nie wiem o takim bogu, i do niczego mi ta wiedza nie jest potrzebna.
Zyje na Ziemi, a nie w zaswiatch z bogiem, wszystko jedno jakim.
To moje osobiste zdanie nie bede sie klucic ze jest inczej i nikogo nie przekonuje.
Nie mam żadnej wiedzy o bogu stworzycielu i mnie on srednio obchodzi :)
Ha haha no twój światopogląd mnie rozłożył na łopatki,tysiące lat nauki miliony wiernych różnych nacji i wyznań,a ty nie wierzysz w nic Ani w Boga ani w Diabła ?
No to ciekawe strasznie jest tylko obbe energia i ty w ogóle ! (a te wyznania i miliny wierzących ludzi są tylko teorią,która ma za zadanie powstrzymać chaos) Czytając twoje posty,ubawiłem się do łez ! Przyznaj chociaż ze diabła też niema :D
CYTAT(sceptyk_adi @ 26.10.2011 - 12:49)

Ha haha no twój światopogląd mnie rozłożył na łopatki,tysiące lat nauki miliony wiernych różnych nacji i wyznań,a ty nie wierzysz w nic Ani w Boga ani w Diabła ?
No to ciekawe strasznie jest tylko obbe energia i ty w ogóle ! (a te wyznania i miliny wierzących ludzi są tylko teorią,która ma za zadanie powstrzymać chaos) Czytając twoje posty,ubawiłem się do łez ! Przyznaj chociaż ze diabła też niema :D
A co do wątku to polecam biblię,koran albo źródła historyczne,tam znajdziesz dużo wiedzy na ten temat ludzie większego formatu zgłębiają ją latami,a ty twierdzisz że to wymyślona bajka... Chyba tak cię oświeciło już ci z tyłu zabrakło już końca. :D