Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Pytamy Co Po śmierci, Ale Warto Też Pomyśleć O Tym Co..
Jarzyn44
post 07.05.2012 - 18:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8610

No właśnie, chciałbym Wam zaproponować pewien eksperyment. Usiądźcie wygodnie, rozluźnijcie się.
Teraz spróbujcie sobie przypomnieć dzisiejszy dzień.
Świetnie, a teraz wczorajszy... zeszłe wakacje... pierwsza komunia..., teraz jakieś wspomnienie z dzieciństwa. A teraz najstarsze wspomnienie, jakie jesteście sobie wstanie przypomnieć, a teraz aż po niepamiętane ( podejrzewam) narodziny ... i jeszcze dalej ! No właśnie, co widzicie oczami wyobraźni kiedy staracie sobie przypomnieć co było przed waszymi narodzinami ? Pustkę, niebyt ?

Ja osobiście wspominam pierwsze lata swego życia, jako amnezję która przykryła to co było wcześniej, a czuję że coś było !
Jak to jest u Was ?
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Mero
post 07.05.2012 - 19:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8529

Hehe ja albo pamiętam albo wiem i mam dwie opcje pozatym tego nie da się wyjaśnić dokładnie oczywiście pamiętam jedynie skrawki lub coś.. co do narodzin pamiętam że zawsze mialem świadomość chciałem coś ale nie umiałem mówić.
Profile CardPM
+Quote Post
Zyvold
post 07.05.2012 - 20:36
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 8818

Ja mam takie... hmm, ciężko to nazwać... może... no nie wiem naprawdę. Po prostu z jakby baaaaaaaaaaardzo wczesnego dzieciństwa albo tego co było przed narodzinami (pisałem że to cholernie ciężkie) pamiętam taki obraz, jakbym był jakimś "pyłkiem", proszkiem latającym w jakiejś czarnej przestrzeni, pewnie kosmosie. Może to ma coś wspólnego z tym, co było przed? :)

PS: A przy okazji witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam Zielarza, którego fajnie się czyta. :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic