Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465 Radio Oobe.pl - Forum OOBE
Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76
Wpadłem na pomysł uruchomienia radia internetowego o tematyce OOBE, utwory które by tam leciały miałyby związek z tym fenomenem, a wieczorami będzie można posłuchać lekkich utworków, pomagających w skupieniu swojej uwagi :) Na łamach radia będą prowadzone też różnego rodzaju audycje.
Jeżeli macie jakiekolwiek koncepcje co do radia to piszcie w tym poście,
Niedługo będzie można posłuchać sygnału testowego.
Super, stworzymy własne Obemaniakowe Imperium Medialne, w przerwach między audycjami ktoś będzie podawał numery kont a Darek będzie naszym Ojcem Dyrektorem :) żartuje oczywiście:):):):):) A tak na poważnie to popieram ten pomysł, bravo LUKASZ
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1209
Wiedziałem że tkwi w Tobie stwórca, ale teraz dopiero widać twoje pokłady kreatywności. Popieram jak najbardziej, choć nie będę mógł słuchać. ...A co do katolików - nie zapominajmy przez co i nam przyszło się przebijać. Ja wierzę, że wielu katolikom się uda tak jak nam.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1152
sam kiedyś!! prowadziłem radio internetowe! i zawsze były jaja:) słuchacze mnie kochali :) wiec wieczorami dla poprawienia Humoru moge poprowadzić jakąś "audycje" :) ogólnie świetny pomysł! Popieram!
OBE Maniak 41
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 55
Jakość sygnału na dobrym wystarczającym poziomie, pomysł wyśmienity, oby radio ewoluowało oby było OBE Maniakowe bez drastycznej cenzury z ciekawymi audycjami trzymam kciuki.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 76
Pytałem się czy będziecie słuchać, a teraz się pytam czego chcecie słuchać? proszę o przesyłanie muzyki na lukaszskrzynacki@gmail.com lub zostawienie linku w tym temacie!