Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Szerzenie Oberebeli !
luzak067
post 02.08.2007 - 08:40
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1458

Witam. Mam świetny sposób na masowe rozszerzenie oberebelii. Mianowicie:
Niewielu z was może o tym wie ale Stachursky (tak!, ten piosenkarz!) wychdzi z ciała :)
Mówił nawet o tym w "Rozmowach w toku" jakiś czas temu. Gdyby go zwerbować do oberebelii mółby masowo przekazać informacje o nas i oberebelia by się szerzyła ^^
W necie znalazłem kontakt to jego managera Jacka Siębora : 0 601 918 989
Napiszcie co o tym myślicie
Pozdro :)
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 02.08.2007 - 09:12
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

Daj sobie spokój , wiem to po sobie . Są ludzie i są "gwiazdy" ci drudzy boją się że stracą to nad czym tak długo pracowali czyli sławę .więc nie myśl sobie że Stachurski czy jak go tam zwą ,wyjdzę na koncercie i krzyknie " panie panowie o oszalałem wychodzę z ciała i jest naprawdę zajebiście " Narazie najlepszą rzeczą jaką zrobimy to :Zyczmy ludzią wesołych snów . Kiedyś tak samo powiedział mi pewnien bardziej doswaidczony gosciu odemnie, nie mogłem go zrozumieć o co mu chodzi, życzyć ludziom wesołych snów? Jak to? Przeciez Oberebelia trwa i takie tam różne dziwne ekscesy ,po kilku miesiącach Buntu na nie obeznanych forach zrozumiałem o co mu chodziło
Profile CardPM
+Quote Post
luzak067
post 02.08.2007 - 09:28
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1458

może i tak. Ale wystąpił już w "Rozmowach w toku" i i odważnie o tym mówił. Zresztą jak możesz go od razu przekreślać. ??
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 02.08.2007 - 10:06
Post #4

Dusza Towarzystwa

Dlaczego go przekreślam ? Jak to mówią "najedzony głodego nie rozumie " Obe rebelia , kto ja zaczął ?Darek>
człowiek który po tylu latach dośwaiadczania Obe zaczął odczuwać wolnośc w ciele a nie tylko poza nim ,
Wiem co się czuję po udanym wyjściu bo nie robię tego pierwszy raz .Czujesz się tak zajebiście ze tą wiadomość wyniósł bym w ch*** daleko w za naszą galaktykę,niestety w takich momentach zapomina się o jednym :
Czyli o NieObeznanych tak o nich mowa , ludzich którzy chodzą co niedziela do kościoła, o ludzich którzy się ustatkowali i nic im więcej nie potrzeba . Przypomij sobie jak ty zaaregowałeś jak się pierwszy raz op tym dowiedzałeś , Ja się po prostu przeraziłem , całą noc nie mogłem zasnac . To nie jest reklama proszku do prania , czy produktów na pierogi ( (: ) TO jest coś co burzy wszelaki dotychczas zbudowany porządek czyli "Ten system rzeczy jak i ludzikich przekonań " .
p.s
Hasło dnia:
"Dajmy ludziom czas ,oni odpłacą się nam zrozumieniem"
Profile CardPM
+Quote Post
anula
post 02.08.2007 - 10:18
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1413

Ketrab podejrzewam ze Twoje uprzedzenia wobec nieobeznach są grubszym murem do przejscia niz mury tych nieobeznanych :] ja pracuje na swoim podwórku... i nie uwierzycie z kim rozmawiam z moja babcią. Która przez zdecydowaną wiekszosc zycia uwazala sie za katoliczkę... regularnie chodzącą do kosciola. Ketrab wrzucając ludzi do jednego worka tracisz z oczu jednostki... choćby jeden OBudzony, chocby jedno "o!" to już jest coś.. tu trzeba niesc iskre, ktos ma podatny grunt to zaplonie... a nie chowac i trzymac ogien w sobie, zeby przypadkiem go nie stracic na rzecz tych niepodatnych ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 02.08.2007 - 11:22
Post #6

Dusza Towarzystwa

Dobrze, juz nic sie nie odzywam .
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 02.08.2007 - 11:27
Post #7

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

Rebelia trwa caly czas i nie tylko w Polsce... tak naprawde to polacy raczkują w oobe nie widze sensu zeby robic nagly hałas... stopniowo powolutku wkręcają się osoby. A widze ze niektórzy chcą szerzyc rebelie tak by juz jutro cala Polska wiedziala czym jest OOBE. Nie tędy droga... zajmijcie sie najpierw podwórkiem...a jeszcze lepiej zajmijcie się własnymi doświadczeniami.
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 02.08.2007 - 12:16
Post #8

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Zgadzam się z Noble - ludzie stopniowo otworzą się na to, że nie są tylko kupą mięcha!
CYTAT
Jesteśmy czymś więcej niż ciało fizyczne
jak mawiał Monroe
albo za Ginsbergiem
CYTAT
- Nie jesteśmy workiem brudu, nie jesteśmy wstrętną tępą zakurzoną
lokomotywą bez duszy, wnętrze każdego z nas to piękny złoty słonecznik,
każdemu z nas dane jest własne nasienie i dane są inne ciała, złotowłose
nagie, które wyrastają na szalone czarne uroczyste słoneczniki o
zachodzie, a my śledzimy je pod cieniem obłąkanej lokomotywy na
nabrzeżu w San Francisco siedząc na stosach puszek, doznając
wieczornych wizji.

Noble mogłbyś rozszerzyć swą wypowiedź dot. tych innych nacji które juz nie raczkują w obe?
Profile CardPM
+Quote Post
anula
post 02.08.2007 - 12:21
Post #9

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1413

Ładne to Ginsberga :)))

Ketrab nie dobrze, odzywaj się - chyba mozemy swobodnie sie wypowiadać, bez ryzyka ze obrazimy najwyzszy Majestat ? ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 02.08.2007 - 12:34
Post #10

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

CYTAT(anula @ 02.08.2007 - 13:21) *
Ładne to Ginsberga :)))

No wiesz Anula, takim pięknym ludziom nie serwował bym nieładnych rzeczy.
Profile CardPM
+Quote Post
Noble
post 02.08.2007 - 14:18
Post #11

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 3

CYTAT(Kronopio @ 02.08.2007 - 13:16) *
Noble mogłbyś rozszerzyć swą wypowiedź dot. tych innych nacji które juz nie raczkują w obe?

Wystarczy zobaczyć ile jest książek nagrań, kursów, seminariów na temat oobe i projekcji astralnej ile wywiadów... np. Robert Bruce, Albert Tylor, i wielu wielu innych.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 02.08.2007 - 14:47
Post #12

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Buahahaha Luzak pojechałeś!
Profile CardPM
+Quote Post
kamil
post 02.08.2007 - 15:44
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 144

ketrab, noble, maja racje nic na sile , jak bedziesz naciskal wezma cie za durnia i bedzie po rebelii, tak samo bylo kiedys z ufo w kregach dzialaly stowarzyszenia itd. jak poszlo w tv zaczeto sie nasmiewac , zauwazcie do dzisiaj kazda wiadomosc o ufo w tv jast z glupim usmieszkiem na ustach ,powoli wszystko ucichlo, nic na sile.
Kogo zainteresuje temat sam do nas trafi .
A TAK NAPRAWDE JEZELI ZWYKLEMU CZLOWIEKOWI NIE PRZEDSTAWISZ REALNEGO DOWODU NA OBE TAKI PO KTORYM BY MU WLOSY ZESIWIALY ZE SZCZESCIA NIEMASZ SZANS, NIGDY CI NIEUWIEZY . BEDA POWOLYWAC SIE NA NAUKOWCOW ITD ZE MOZG PRODUKUJE OBRAZY NEURONY COS TAM , A INNE GOWNA COS TAM, SCEPTYKOWI JAK BY OBCY WYLADOWAL NA PODWORKU I KOPNAL GO W DUPE I TAK BY POWIEDZIAL ZE MIAL HALUCYNACJE.
TAK NAPRAWDE REBELIE ZACZAL MONROE ALE NIE GADANIEM TYLKO WARSZTAMI W INSTYTUCIE GDZIE KAZDY NA WLASNEJ SKORZE MOGL SIE PRZEKONAC O OBE GADANIEM BEZ DOWODOW LUDZI NIEPRZEKONASZ CHOCBY MIAL OBE SAM A. LEPPER.
Profile CardPM
+Quote Post
noizz
post 02.08.2007 - 17:58
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 245

Sam Lepper? Nieeee no... toz Ci dopiero autorytet ;]
Profile CardPM
+Quote Post
bobek_balinek
post 02.08.2007 - 18:02
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1039

Hehe, powie mwam cośw tajemnicy.....
Ludzie tak naprawde uwierzą w oobe i będzie to dla nich normalne dopier owtedy, keidy ja wyjdę.. czyli nigdy xD Albo za 1500 lat.
Profile CardPM
+Quote Post
OBE Maniak
post 02.08.2007 - 18:18
Post #16

Guests

.
+Quote Post
kamglow
post 02.08.2007 - 19:23
Post #17

Guests

CYTAT(OBE Maniak @ 02.08.2007 - 19:18) *
(...)A jeden z kosmonautów, czarnooka, o kruczoczarnych włosach niewiasta, mówi od tak na luzie: piwo z metra i słone paluszki poproszę.

xD z całym szacunkiem,.. albo nie. Pozatym zgadzam sie w 100%.. powiedziałem z głupa koledze o oobe, "dostałem mele w twarz". :P
+Quote Post
OBE Maniak
post 02.08.2007 - 19:31
Post #18

Guests

.
+Quote Post
silverek84
post 02.08.2007 - 20:25
Post #19

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 68

Jak dobrze jest mieć takiego Darka na forum. Same mądre i ciekawe rzeczy opowiada. Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post
LightRevan
post 02.08.2007 - 20:31
Post #20

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 227

Do mówienia o OOBE trzeba mieć odpowiednie podejście. Nie każdemu powinno się o tym mówić oraz trzeba wiedzieć komu. Ja powiedziałem przyjacielowi. Uwierzył i praktykuje OOBE.
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 02.08.2007 - 21:30
Post #21

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

Całkowicie popieram zdanie Darka na ten temat.
Nie warto wszystkiego odrazu podawać na tacy, mówić co i jak. Dlaczego? Bo to tak jakby kogoś rzucić odrazu na głębką wode.

Po co na szeroką skale? Po co?! Wąska skala sama się zrobi szeroka. Powiedzcie o OBE swojemu kumplowi, najlepszemu. On powie kolejnemu, tamten znowu komuś innemu. Nie śpieszmy się. OBE Rebelia się sama rozpędzi. To maszyna której już nie można zatrzymać.

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic