Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Ciąg Dalszy- Czy Mozna Zrobic Komus Krzywde?, skomentujcie prosze
agniesia
post 03.08.2007 - 16:13
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1670

chodziło mi o to czy będąc bytem astralnym mozna zrobic krzywde komus z fizycznych osob? pozostających w ciele fizycznym. jest to mozliwe?
Profile CardPM
+Quote Post
Sebastian - RAKIM
post 03.08.2007 - 17:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 490

Eeee nie. Planujesz zbrodnię doskonałą? :P Nie da się.

PS. A dlaczego drugi temat?
Profile CardPM
+Quote Post
agniesia
post 03.08.2007 - 20:12
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 1670

CYTAT(Sebastian - RAKIM @ 03.08.2007 - 18:03) *

ODP: nie planuje zbrodni ani nic podobnego:) po prostu proboje uzyskać odpowiedź na pytanie bo ja sama jej nie znam. Aczytając o oobe natknęłam sie na stwierdzenie ze " kierujesz za pomocą myśli, pomyślisz o demonie- dostaniesz go, pomyślisz o kreacji z horroru- twoja wyobraźnia ją wytworzy (...) o czymkolwiek pomyślisz, cokolwiek sobie wytworzysz, tak będzie"... i wiesz...troche sie tym zaniepokoiłam bo nie zawsze myśli sie o tym o czym sie chce myśleć. ale spoko:) niczego ale to niczego nie planuje hehe.
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 03.08.2007 - 20:32
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

CYTAT(Sebastian - RAKIM @ 03.08.2007 - 18:03) *

Jakby sie dało to by to ludzie robili :D
Gdzieś tylko czytałem, że będąc w oobe można kraść energię "żywym" (wampiryzm energetyczny, albo wampiryzm astralny).
Profile CardPM
+Quote Post
paciorek
post 04.08.2007 - 08:48
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 229

CYTAT(Noobek @ 03.08.2007 - 21:32) *
Jakby sie dało to by to ludzie robili :D
Gdzieś tylko czytałem, że będąc w oobe można kraść energię "żywym" (wampiryzm energetyczny, albo wampiryzm astralny).

Spróbujesz wyssać z kogoś energie to zły i okurtny Paciorek dorwie Cie i zrobi z tobą takie rzeczy których nie widziałeś w najgorszych horrorach i wcale nie żartuje. :)

Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 04.08.2007 - 21:58
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

CYTAT(paciorek @ 04.08.2007 - 09:48) *
Spróbujesz wyssać z kogoś energie to zły i okurtny Paciorek dorwie Cie i zrobi z tobą takie rzeczy których nie widziałeś w najgorszych horrorach i wcale nie żartuje. :)

Pozdrawiam

:D
Powinni nakręcić serial z Chukiem Norrisem: Strażnik Astrala
Profile CardPM
+Quote Post
set.h
post 04.08.2007 - 22:29
Post #7

instytutnoble.pl
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

CYTAT(agniesia @ 03.08.2007 - 21:12) *
Aczytając o oobe natknęłam sie na stwierdzenie ze " kierujesz za pomocą myśli, pomyślisz o demonie- dostaniesz go, pomyślisz o kreacji z horroru- twoja wyobraźnia ją wytworzy (...) o czymkolwiek pomyślisz, cokolwiek sobie wytworzysz, tak będzie"... i wiesz...troche sie tym zaniepokoiłam bo nie zawsze myśli sie o tym o czym sie chce myśleć. ale spoko:)

Z tym kreowaniem wszyskiego w OBE to znowóż nie taka łatwa sprawa. To nie jest tak że pomyślę o demonie mam demona itd. Nie jest łatwo w obe wykreować świata i zdażeń bo jesteśmy zdani na wygenerowane OSPUO i jesteśmy jego uczestnikami ale mamy mozliwość wyboru. Oczywiście można stworzyć jakiś przedmiot czy coś lokalnie wykreować ale to wymaga skupienia i koncentracji. Tak że jak boisz się demonów to napewno się nie pojawią chyba że będziesz mieć pecha :D. Ja podchodzę do OBE w ten sposób że im bardziej zakręcone tym fajniejsze. Co z tego że bedziesz mieć przez chwilę stracha ale potem jest co wspominać hehe.
Profile CardPM
+Quote Post
luchessi
post 05.08.2007 - 14:39
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1370

wydaje mi sie ze mozna ale tylko ze zmiana przeplywu energii. A co do wysysania energii to bez sensu bo po tamtej stronie wszystko jest energia i energia niemoze wysysac energie, moze jedynie zmienic przeplyw energii, ale tez niemoze jej pozbawic
Profile CardPM
+Quote Post
suwak
post 05.08.2007 - 15:24
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1634

W odpowiedzi posluze sie czyims postem z pewnego forum, ktorego adres juz podawalem.

CYTAT(duch)
Opowiem coś ciekawego,chodzi o jedno wyjście ,które było powodowane chęcią mojej zemsty odwetu czy jak to nazwać.Trzy miesiące temu ktoś mnie skrzywdził w ochydny sposów,leżę sobie przed snem i rozmyślam o mym prześladowcy,rozmyślam jak by go ukarać ,jak się zemścić i w mej woli postanowiłem go odwiedzić w stanie OOBE.odziwo już po kilku chwilach udało się wyjść z ciała [bez przygotowań],natychmiast poleciałem do jego domu jakieś trzy kilometry,chodził po mieszkaniu dopadłem tego kogoś zaczołem obkładać ,lecz on nie reagował,mimo to widziałem że jakaś część jego osoby ,jakby ciało astralne mnie dostrzega,po prostu miałem świadomość że jednak coś się dzieje.Po chwili ciało wciągneło mnie zpowrotem,natychmiast zaczołem analizować jak i co się stało , w końcu zasnołem.Niestety osoba ta bardzo zachorowała a na mój widok było widać jej fizyczne cierpienie,ledwo szedł chodnikiem kiedy mnie zobaczył ,chwycił się za głowę-trzymał się obiema dłońmi za głowę ,jakby mu miała eksplodować ,ja w milczeniu poszedłem w swoją stronę ale dziś mam świadomość że chyba jednak coś się stało z tym gościem ,chyba uszkodziłem jego aurę i musi sama dojść do swego stanu a to może potrwać.Nie mam wyżutów bo uczyniono mi ochydę, nie widziałem go od tamtej pory,chyba choruje.Jak się przypadkiem dowiem -to powiem co z gościem.

znowu sorki za ort.-nie jestem mściwy ,ale ten gość to chodzący cynizm i jeszcze go dopadnę hmm [nektarem Bogów jest zemsta] czyli takie chwyty są dozwolone?nam ludziom. wiem ,to nie po katolicku ale....cóż nikt nie jest ideałem.

Zrodlo: http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=44057&p=2

Gdzies kiedys czytalem tez, ze ktos podczas wyjscia probowal uszczypnac osobe, ktora wtedy smacznie spala, niestety nic sie nie stalo. Nastepnego dnia okazalo sie, ze w miejscu uszczypniecia widnieje wielka sina plama. Nie wiem czy to prawda i absolutnie nie moge tego potwierdzic. Przeczytalem to kiedys pewnie na jakims forum wiec pomyslalem, ze warto sie podzielic.
Profile CardPM
+Quote Post
kamglow
post 05.08.2007 - 15:49
Post #10

Guests

Monroe opisywal taki incydent.. jednk działo sie to w ten sposób, ze uszczypnął on swoją kożeanke na wszelki wypadek (żeby pamiętała), okazało sie że odskoczyła, a nazajutrz pokazała mu siniaka :P
+Quote Post
Drag0n
post 05.08.2007 - 16:44
Post #11

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Zresztą ja nie widze powodu dla ktorego mógłbys kogos skrzywdzic... jezeli masz cos do kogos to zrób to w realnym świecie a nie w astralu, chociaz ten przypadek jest ciekawy.... :)

Wyczytałem gdzies ze oobe ma sie cos 3 do 4 minuty.... tylko tyle ?? Dlaczego tak krótko ?
Profile CardPM
+Quote Post
Sebastian - RAKIM
post 05.08.2007 - 16:48
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 490

CYTAT(dragon1 @ 05.08.2007 - 17:44) *
Wyczytałem gdzies ze oobe ma sie cos 3 do 4 minuty.... tylko tyle ?? Dlaczego tak krótko ?

Zależy od dostrojenia. Jak jesteś dobrze dostrojony to jesteś dłużej poza ciałem.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 05.08.2007 - 16:59
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(Sebastian - RAKIM @ 05.08.2007 - 17:48) *
Zależy od dostrojenia. Jak jesteś dobrze dostrojony to jesteś dłużej poza ciałem.

Na długość Obe skałada się wiele czynników .Pogoda , Stres , miejsce spoczynku,Energia eteryczna ,Światło, .....Podobnie wpływa to także na jego jakość
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 05.08.2007 - 17:03
Post #14

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

CYTAT(Ketrab @ 05.08.2007 - 17:59) *
Na długość Obe skałada się wiele czynników .Pogoda , Stres , miejsce spoczynku,Energia eteryczna ,Światło, .....Podobnie wpływa to także na jego jakość

Swiatło ?? Co masz na mysli ?? Czyli jezeli swiatło w pokoju jest wylaczone to jets dobrze ?? lepiej jest byc w ciemnosci ?
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 05.08.2007 - 17:09
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(dragon1 @ 05.08.2007 - 18:03) *
Swiatło ?? Co masz na mysli ?? Czyli jezeli swiatło w pokoju jest wylaczone to jets dobrze ?? lepiej jest byc w ciemnosci ?

Światło słoneczne niweluje fale ALFA a gdy uda ci się wyjść to światło działające na twe powieki i tak nie pozwoli ci na dalekie wojaże .
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic