CYTAT(Darek Sugier @ 17.11.2012 - 17:24)

Nie wiem czy warto więcej mówić, bo Ludziska i tak są niektóre przestraszone, a opozycja choć nieliczna to zajadła jakby się czego nazipała, no i pseudosataniści już przybyli, a ci to potrafią zasrać forum swoim shitem ze skażonego umysłu.
No ale tak:
Smok to najgorsze dziadostwo z Otchłani. Żaden symbol tylko Ciemna, Mega Zła Istota. Gorsza niż biliony demonów. Szatany to pikuś przy Smoku. Smok, Wąż Pradawny, Lewiatan? ? wiele ma to dziadostwo imion, w swojej modułowej budowie, przypominającej ogon krokodyla, ma segmenty, które jak się otworzą, to wylatuje z nich ciemny awatar na pępowinie. Wygląda to coś jak z czarnego granitu ciasny cudak o oczach z gasnącego żaru?
Awatary jego wchodzą do ludzkich lokacji i manipulują mentalnymi ciałami? Masakra! Po wejściu w fazę ospuo wyglądają jak ludzie. Ale to nie są ludzie! To Awatary Lewiatana! Obecnie jest ich wysyp.
Uważam, że w niedalekiej przyszłości może dojść do eskalacji zła na niewyobrażalna do tej pory skalę. To jest kwestia czasu?
Tak czy siak BÓG NIEBIOS ostatecznie zwycięży, jednak wcześniej na Ziemi będzie gehenna?
Nieładnie, teraz moja kolej Panie. Choć zwykle jestem tolerencyjny, to teraz przegłeś pałę...
Mamy tutaj dzieci, więc może niech admini uciszą tego psychola. Nie wiem, czyj to kundel zerwał się z łańcucha... ale do kurwy nędzy takie szmatławce mają się skończyć !!!
Czy Pan Dariusz "Pojeb" Sugier zrozumiał, co miałem do przekazania? Z takimi rewelacjami spierdalaj do Natanka i zostaw zwykłych ludzi w spokoju.
Z poważaniem, Pseudosatanista (cokolwiek to kurwa znaczy)