|
|
![]() ![]() |
30.01.2013 - 17:13
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Położyłam się spać (w ciągu dnia spałam jeszcze kilka godzin) nie byłam senna, ale musiałam wcześnie wstać więc próbowałam zasnąć. Ułożyłam się na plecach w podkulonymi nogami, nie myślałam o niczym, tylko żeby jak najszybciej zasnąć. straciłam jakikolwiek kontakt ze światem, miałam już usnąć, gdy nagle poczułam jak szybko zaczyna bić moje serce, tak jakbym czegoś się bardzo wystraszyła. Biło bardzo szybko i mocno. Uspokoiłam się i pomyślałam że może czas wejść w stan oobe. Pomyślałam o wyjściu i nagle zobaczyłam jakby okno w moim pokoju, było bardzo ciemno, okno było praktycznie nie widoczne, nagle znalazłam się w drugim pokoju, również przed oknem (cały czas miałam świadomość że leżę w łóżku, i zastanawiałam się czy to oobe, i czy to tak właśnie wygląda) a później miałam zwyczajny obraz jak ze snu bardzo dziwny, aż szkoda gadać, pomyślałam że to nie ma sensu i znowu zobaczyłam ciemność i "wróciłam do łóżka" co już zupełnie zbiło mnie z tropu. Nie mam pojęcia co to było. czy to był świadomy sen ? Czy to coś jakby oobe ? Nie mam pojęcia jak to nazwać.
|
|
|
|
30.01.2013 - 18:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakby to powiedzieć to był świadomy sen z podzieloną świadomością w ciele fizycznym jak i "astralu" Nie miałaś chyba procesu oddzielenia od ciała. Można to uznać za ld jak to powiedziała pewna osoba że ld to oobe to możesz to sobie też tak przyjąć ;D
pozdrawiam ;^^ |
|
|
|
30.01.2013 - 22:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mogło być to coś na granicy oobe, czasami ze świadomego snu jesteśmy wstanie przejść do oobe zupełnie nie świadomie.
|
|
|
|
30.01.2013 - 22:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Położyłam się spać (w ciągu dnia spałam jeszcze kilka godzin) nie byłam senna, ale musiałam wcześnie wstać więc próbowałam zasnąć. Ułożyłam się na plecach w podkulonymi nogami, nie myślałam o niczym, tylko żeby jak najszybciej zasnąć. straciłam jakikolwiek kontakt ze światem, miałam już usnąć, gdy nagle poczułam jak szybko zaczyna bić moje serce, tak jakbym czegoś się bardzo wystraszyła. Biło bardzo szybko i mocno. Uspokoiłam się i pomyślałam że może czas wejść w stan oobe. Pomyślałam o wyjściu i nagle zobaczyłam jakby okno w moim pokoju, było bardzo ciemno, okno było praktycznie nie widoczne, nagle znalazłam się w drugim pokoju, również przed oknem (cały czas miałam świadomość że leżę w łóżku, i zastanawiałam się czy to oobe, i czy to tak właśnie wygląda) a później miałam zwyczajny obraz jak ze snu bardzo dziwny, aż szkoda gadać, pomyślałam że to nie ma sensu i znowu zobaczyłam ciemność i "wróciłam do łóżka" co już zupełnie zbiło mnie z tropu. Nie mam pojęcia co to było. czy to był świadomy sen ? Czy to coś jakby oobe ? Nie mam pojęcia jak to nazwać. Serce am bić, jakby nie biło to byłby problem. Staraj sie nie bać, pomyśl sobie że zawsze ktoś jest kto Ci pomoże .;-) Mogłaś mieć jakąś spartoloną fazę, następnym razem pogładz jakiś przedmiot ręką...Eksperymentuj...I nie opowiadaj za dużo znajomym o tym, bo mnie juz maja za dziwaka wszyscy z mojego otoczenia:) |
|
|
|
10.02.2013 - 17:07
|
|
|
Ja czasem mam tak, że np. mam LD, ale jestem tam aż tak świadoma, że mam wrażenie że to OOBE! Ja słyszałam o czymś takim, że osoby które dość dobrze znają technike LD, mogą nieświadomie przechodzić z LD do OOBE, nie odczuwając przy tym specjalnych wibracji ani niczego takiego. Możliwe że i ty to miałaś :)
A jeśli chodzi o wypowiedź powyżej, odnośnie mówieniu o OOBE znajomym: Jak komuś mocno nie ufasz to faktycznie, nie mów, bo uzna cię za dziecinną, psychiczną, albo dziwną. Ale jeśli kogoś dobrze znasz, i wiesz że nie traktuje tego typu zjawisk jakoś sceptycznie, to czemu nie? Czasem fajnie jest z kimś o tym porozmawiać. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |