|
|
![]() ![]() |
11.02.2013 - 18:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam!! Przeżyłem właśnie dosyć świetne doświadczenie ze świadomym snem. W wyjściu pomógł mi utwór
,,Lucid Dreaming with Wolves'' po odsłuchaniu położyłem się na bok i mówiłem że chcę w świadomym śnie dowiedzieć się paru spraw. Weekend był burzliwy, spożywałem trochę trunków no i popaliłem sobie. Znalazłem się w pkoju gościnnym, był tam dywan ale nie mieliśmy go od lat zatkałem dziurki od nosa TEST nr. 1, żadne światła nie działały szukałem telefonu w kieszeni znalazłem tylko zużytą chusteczkę, udałem się do mojego pokoju chciałem za pomocą lustra sprawdzić kim byłem w innym wcieleniu miałem opuchnięte oczy i tważ ogólnie sie wykrzywiała później Test nr. 2 Wcześniej poprosiłem faceta z gniazdkiem w plecach by stało sie światło, wziął rozsunął panel powciskał pare guzików i miałem prawdziwe Las Vegas w pokoju było jasno. PRÓBOWAŁEM WYTWORZYC JAKIS RODZAJ ENERGII!! Pytam się mężczyzny od światła, czemu nie potrafię wytworzyć energii??? Odpowiedział ,,Sam jesteś sobie winny, jesteś zbyt zawirusowany'' spytałem ,,jesteś botem??'' on jakby obrażony powiedział ,,nie mów mi tak'' Z tym zawirusowaniem tłumaczę sobie to tak że nie potrzebnie zalałem pałę, i ostatnimni czasy nie dbam o swoje wnętrze tylko o dobra materialne jakies gadzeciki itd.... Jak myślicie kim jest ta postać?? Czy to opiekun, czy bot??? |
|
|
|
11.02.2013 - 20:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam!! Przeżyłem właśnie dosyć świetne doświadczenie ze świadomym snem. W wyjściu pomógł mi utwór ,,Lucid Dreaming with Wolves'' po odsłuchaniu położyłem się na bok i mówiłem że chcę w świadomym śnie dowiedzieć się paru spraw. Weekend był burzliwy, spożywałem trochę trunków no i popaliłem sobie. Znalazłem się w pkoju gościnnym, był tam dywan ale nie mieliśmy go od lat zatkałem dziurki od nosa TEST nr. 1, żadne światła nie działały szukałem telefonu w kieszeni znalazłem tylko zużytą chusteczkę, udałem się do mojego pokoju chciałem za pomocą lustra sprawdzić kim byłem w innym wcieleniu miałem opuchnięte oczy i tważ ogólnie sie wykrzywiała później Test nr. 2 Wcześniej poprosiłem faceta z gniazdkiem w plecach by stało sie światło, wziął rozsunął panel powciskał pare guzików i miałem prawdziwe Las Vegas w pokoju było jasno. PRÓBOWAŁEM WYTWORZYC JAKIS RODZAJ ENERGII!! Pytam się mężczyzny od światła, czemu nie potrafię wytworzyć energii??? Odpowiedział ,,Sam jesteś sobie winny, jesteś zbyt zawirusowany'' spytałem ,,jesteś botem??'' on jakby obrażony powiedział ,,nie mów mi tak'' Z tym zawirusowaniem tłumaczę sobie to tak że nie potrzebnie zalałem pałę, i ostatnimni czasy nie dbam o swoje wnętrze tylko o dobra materialne jakies gadzeciki itd.... Jak myślicie kim jest ta postać?? Czy to opiekun, czy bot??? Wydaje mi się, że boty są gdy masz świadome wyjście -OOBE. Jeżeli to był sen a przed snem zadałeś pytanie to otrzymałeś na nie odpowiedź. Niestety odpowiedzi są zazwyczaj w formie symboli, gdyż symbole zawierają więcej informacji, a nawet ładunek emocjonalny. Oczywiście ten ktoś mógł być opiekunem ale równie dobrze elementem Twojego snu, który stanowi jakiś symbol. W śnie zawsze uzyskuję odpowiedź - swoją drogą nieraz jest kłopot z odczytaniem. Zaryzykowałbym nawet próbe zinterpretowania, iż gniazdko oznacza, że ktoś się pod Ciebie podłączył ;) - sam mówisz, że kiepsko się prowadzasz a to oznacza, że jesteś dobrym celem dla jakiś pasożytów (tylko tak zgaduje) warto by dokładnie znać pytanie, które zadałeś. |
|
|
|
11.02.2013 - 20:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak na marginesie, polecam Cave Experience
|
|
|
|
11.02.2013 - 20:59
|
|
|
|
|
|
|
11.02.2013 - 21:08
|
|
|
|
|
|
|
| HUGH |
17.02.2013 - 18:45
|
|
Guests |
|
|
|
|
18.02.2013 - 13:42
|
|
|
Tak ale ja po tym nie miałem nic nadzwyczajnego poza tym że sie wyspałem:) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |