|
|
![]() ![]() |
13.06.2013 - 14:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam dawno nie pisałem!! czuję się świetnie właśnie zaspokoiłem największe rządze w LD, było mi tak realnie;) Miałem świadomy sen postanowiłem zjeść obiad, śniła mi się pieczeń jadłem ją z osobą która nie była dla mnie za dobra, nie wiem czy była stworzona przeze mnie ale ostro zalazła mi za skórę. Nie przejmowała się niczym jak do niej mówiłem, wtem spojrzałem na martwy kwiat obudziłem go i naładowałem energią odżył...Postać była zaszokowana tym zjawiskiem...Następnie uniosłem ciepłą herbatę chcąc rzucić w ową postać, on był taki podły że zasłonił się małą dziewczynką. Spytałem dziecko nic Ci nie ma, tak bardzo chciałem by nic się nie stało że cofnąłem czas...Tu dopiero się jazda zaczęła, rozrosłem się stałem się wielki uniosłem Go jedną ręką w górę, uderzyłem pare razy słychać było ogromny trzask, i zaprowadziłem do stworzonego pokoju z Krokodylami ktoś przemówił gdzieś wewnątrz, z nimi się wychowałeś on przeprosił a ja puściłem go wolno;) Niby taki drobiazg a potrafi wzmocnić nas i dzięki tym wszystkim emocją dotyczącym tam zrozumiałem, czym się tu martwić ??podły ktoś ma problem sam ze sobą.
Wcześniejszy Ld-ek, czy coś w tym stylu, bo śniąc udałem się jakby do czyśćca czy miejsca gdzie ludzie za swe złe uczynki poddawani są torturom. Nie chce opowiadać, bo wątpię by niematerialne istoty mogły by być poddawane takim torturą. Ale słysząc jednego z nich pomyślałem jest w tym sens, jeden powiedział ,,gdzie są moje pieniądze, gdzie moje pieniądze'' Był tak zapatrzony w bogacenie się i nie myślał o drugim człowieku że w końcu poniósł karę, podobnie było z innymi. To już był koszmar, śniłem bardzo długo widziałem dziś więcej niż na niejednym seansie...Obudziłem się rześki, i szczęśliwy jak wtedy kiedy pierwszy raz wyszedłem. Możliwości świata nie fizycznego są ogromne (bądz snu), tym lepszy jesteś dla ludzi tym większy masz dostęp do tej kopalni eksploracji tego świata. |
|
|
|
13.06.2013 - 15:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
największe rządze w LD, było mi tak realnie;)
ciekawe jakie? :-P Miałem świadomy sen postanowiłem zjeść obiad, śniła mi się pieczeń jadłem ją nowa koncepcja walki z głodem na świecie Możliwości świata nie fizycznego są ogromne (bądz snu), tym lepszy jesteś dla ludzi tym większy masz dostęp do tej kopalni eksploracji tego świata. Czym więc jest OOBE, czy to wyjście z ciała czy doskonała iluzja sworzona przez mózg?? Inni mówi temu tak a inni nie ?? |
|
|
|
13.06.2013 - 15:47
|
|
|
Po przebudzeniu musiałem iść do sklepu po boczek i zrobiłem na grillu ;-) ,,Czym więc jest OOBE, czy to wyjście z ciała czy doskonała iluzja sworzona przez mózg?? Inni mówi temu tak a inni nie ?? '' Ja powiem nie wiem:) To tylko i wyłącznie domysły ludzi, jedynie co mogę to sie domyślać że to co nazywaja OOBE to jest jakby uwolnienie się i przedostanie w inny wymiar, bo mimo tego że świat tam jest prawie identyczny to czym są postacie, roślinność tamta?? Każdy może opowiedzieć o tym co wyczytał co doswiadczył, ale samo piękno w tym zjawisku jest takie że sam musisz ocenić czym to jest i nie dać się manipulować temu lub tym co tam są:-) Umysł potrafi płatać figle, ale z tego co sam zaobserwowałem nie sugerując się niczym to jest to cos w rodzaju energii, która się kształtuje dzięki nam stąd jesteśmy jakby powiązani z wszechświatem lub tym jakby to nazwać ,,wszystkim'':) Nieraz miałem okazje doświadczyć innych wymiarów jakby równoległych gdzie taki ja żyje gdzie indziej krztałtujac swoją własną drogę... Trudno mi powiedzieć czym to jest, ważne że podchodze do tego zjawiska z dystansem:) O tym co doświadczamy tam, można by pisać i pisać...z pewnościa wielu ludzi to ma, ale jest jeden problem ja np. mam zachamowanie przed odbiorcami bo widząc co niektórzy nagrywają, co wypisują mi by było wstyd. Oczywiście takich ludzi nie można wyśmiewać, chociaż korci człowieka ale nic z tego bym nie miał prócz skazy na własnej duszy...Określam ,,dusza'' bo sam nei znam innego określenia prócz tego co mi przekazano.Powiem jeszcze że dużo ludzi chłonie niczym gąbka wiedzę innych, przeczytajcie to co napisałem ale każdy z was moze widziec to na swój sposób...Starajcie sie unikac patrzenia na czyjś obraz, i kodowania go w waszym wyobrażeniu jako wasze.... Gdyby tylko ludzie byli inni, człowiek nie musiałby szukać rozwiązania w snach, nie uciekał by, nie odbijał by się od próżnej sprawy tu i teraz... |
|
|
|
13.06.2013 - 16:24
|
|
|
Po przebudzeniu musiałem iść do sklepu po boczek i zrobiłem na grillu ;-) ,,Czym więc jest OOBE, czy to wyjście z ciała czy doskonała iluzja sworzona przez mózg?? Inni mówi temu tak a inni nie ?? '' Ja powiem nie wiem:) To tylko i wyłącznie domysły ludzi, jedynie co mogę to sie domyślać że to co nazywaja OOBE to jest jakby uwolnienie się i przedostanie w inny wymiar, bo mimo tego że świat tam jest prawie identyczny to czym są postacie, roślinność tamta?? Każdy może opowiedzieć o tym co wyczytał co doswiadczył, ale samo piękno w tym zjawisku jest takie że sam musisz ocenić czym to jest i nie dać się manipulować temu lub tym co tam są:-) Umysł potrafi płatać figle, ale z tego co sam zaobserwowałem nie sugerując się niczym to jest to cos w rodzaju energii, która się kształtuje dzięki nam stąd jesteśmy jakby powiązani z wszechświatem lub tym jakby to nazwać ,,wszystkim'':) Nieraz miałem okazje doświadczyć innych wymiarów jakby równoległych gdzie taki ja żyje gdzie indziej krztałtujac swoją własną drogę... Trudno mi powiedzieć czym to jest, ważne że podchodze do tego zjawiska z dystansem:) O tym co doświadczamy tam, można by pisać i pisać...z pewnościa wielu ludzi to ma, ale jest jeden problem ja np. mam zachamowanie przed odbiorcami bo widząc co niektórzy nagrywają, co wypisują mi by było wstyd. Oczywiście takich ludzi nie można wyśmiewać, chociaż korci człowieka ale nic z tego bym nie miał prócz skazy na własnej duszy...Określam ,,dusza'' bo sam nei znam innego określenia prócz tego co mi przekazano.Powiem jeszcze że dużo ludzi chłonie niczym gąbka wiedzę innych, przeczytajcie to co napisałem ale każdy z was moze widziec to na swój sposób...Starajcie sie unikac patrzenia na czyjś obraz, i kodowania go w waszym wyobrażeniu jako wasze.... Gdyby tylko ludzie byli inni, człowiek nie musiałby szukać rozwiązania w snach, nie uciekał by, nie odbijał by się od próżnej sprawy tu i teraz... To więc jesteś za tym że OOBE to nie iluzja? |
|
|
|
13.06.2013 - 17:38
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
rafal13-50, dlaczego edytowałeś/zmieniłeś swoje pytanie ?
To nie było fair ;) |
|
|
|
13.06.2013 - 19:27
|
|
|
Nie doprecyzowywałem pytania. Mój błąd.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |