|
|
![]() ![]() |
31.08.2007 - 04:32
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Mam pewien problem przydarzyło mi się dziś dosłownie jakieś pół godziny temu już 2 raz, wcześniej było to jakiś miesiąc temu nad jeziorem. Obudziłem się jak to zwykle mam i leżałem sobie, tak z pół godzinki. Przewróciłem się na bok i nagle zacząłem słyszeć dziwny pisk w uszach a moje ciało odmówiło posłuszeństwa, nie mogłem niczym ruszyć ani nic powiedzieć.... podobnie było miesiąc temu... co się dzieje? wstałem wpisałem hasła związane z moimi objawami w googlach i wyskoczyło mi to forum. Czy to może być to oobe? Nie mam na ten temat zielonego pojęcia bo nigdy nie interesowałem się tego typu rzeczami. Proszę pomóżcie...
|
|
|
|
31.08.2007 - 07:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Myslę, że przypadkowo, nieswiadomie użyłeś techniki 4+1- która służy osiągnięciu oobe. Polega ona na tym: wstajesz po ok. 4h snu, przebudzasz się ok. 10min- 1h. Później kładziesz się spać, zachowując czujność. Czyli dokładnie tak, jak ty robiłeś. Podczas wchodzenia w oobe możliwe jest, że słyszysz piski w uszach, a uczucie, że nie czujesz ciała to objaw transu. Czy miałeś oobe- myślę, że nie, ale byłeś na dobrej drodze, niewiele ci brakowało. Pozdro.
|
|
|
|
31.08.2007 - 09:24
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No niezle.
Niektorzy cwicza miesiacami i latami zeby osiagnac chociaz w pewnym stopniu to, co Ty osiagnales 2x zupelnie przez przypadek.. Jak tak latwo Ci to przychodzi to moze warto sie zainteresowac? |
|
|
|
| Artur_flyer |
31.08.2007 - 17:53
|
|
Guests |
Radzę przeczytaj książkę Darka Sugiera na początek. Z jego strony możesz pobrać ją za friko. Powodzenia:)
|
|
|
|
31.08.2007 - 19:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Jest to nic innego jak OBE kolego:D. Na zachętę proponuje dorwać się do kilku ciekawych książek. Na pewno dadzą ci kopa, i odpowiednio zmotywują do działania:).
Znasz już ten stan, więc nie powinieneś mieć większych problemów. |
|
|
|
31.08.2007 - 20:38
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To sie ciesz, przed Toba szerokie horyzonty :)
|
|
|
|
31.08.2007 - 23:03
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
dzięki wszystkim za posty, ale mam kolejne pytanie. Dzisiaj trochę dowiedziałem się o tym zjawisku i kolega powiedział mi, że jego wujek się w to bawił. Pewnego razu nie mógł wrócić spowrotem do swojego ciała... strasznie się przestraszył gdyż ledwie co mu się to udało i przestał to praktykować a ponadto wogóle nie chce z nikim na ten temat rozmawiać. Czy to może być prawdą? czy istnieje taka możliwość, że już nie wróce?
|
|
|
|
01.09.2007 - 02:30
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
...kolega powiedział mi, że jego wujek się w to bawił. Pewnego razu nie mógł wrócić spowrotem do swojego ciała... strasznie się przestraszył gdyż ledwie co mu się to udało .... ta.... a jego ciotka to pewnie lecąc na miotle nie mogła wyhamować i też już nie lata.... |
|
|
|
01.09.2007 - 07:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dzięki wszystkim za posty, ale mam kolejne pytanie. Dzisiaj trochę dowiedziałem się o tym zjawisku i kolega powiedział mi, że jego wujek się w to bawił. Pewnego razu nie mógł wrócić spowrotem do swojego ciała... strasznie się przestraszył gdyż ledwie co mu się to udało i przestał to praktykować a ponadto wogóle nie chce z nikim na ten temat rozmawiać. Czy to może być prawdą? czy istnieje taka możliwość, że już nie wróce? Nie, nie ma takiej możliwości żebyś nie wrócił. Wystarczy tylko odzyskać świadomość fizycznego ciała (czy jakoś tak), np. spróbować poruszyć palcem u nogi, lub nawet przypadkowa myśl o ciele fizycznym... Zwykle wciąga do ciała szybciej, niż byś tego chciał. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |