|
|
![]() ![]() |
04.10.2013 - 20:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może to pytanie jest dla Was głupie, ale pomimo, że duuużo treści przyswoiłem z tematyki OOBE to mam cały czas (a może nawet coraz większe) watpliwości nt postaci spotykanych przez Was podczas podróży.
Różni ludzie odświadczjący OOBE różnie to opisują. Vesanya tłumaczyła ostatnio, czym dla kogo jest OOBE z punktu widzenia wyznawanych poglądów. Mnie natomiast zastanawia, czy wg Was te spotykane istoty to: - dorębne, prawdziwe i istniejące Byty, - boty, - projekcje umysłu, - może ... duchy zmarłych ludzi - istoty z innych wymiarów ? jak to jest wg. Was ? Pozdrawiam ! |
|
|
|
05.10.2013 - 16:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spotkanie z istotą inteligetną graniczy z cudem. Najcześciej napotyka się na nieinteligetne formy np. boty, wytwory umysłu a czasem na moskity(posożyty).
http://www.psajko.fora.pl/offtop,11/2-isto...tralu,3108.html http://misiowisko.blog.onet.pl/2008/02/13/...tota-z-astrala/ http://niewyjasnione.blog.onet.pl/2005/06/...stralne-istoty/ http://www.egzorcysta.pl/istoty_astralne.html http://forum.przebudzenie.net/post44294.html Masz to paczke linków co do twojego tematu. |
|
|
|
06.10.2013 - 12:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zmarli zazwyczaj nic nie mówią i nie chcą opowiadać, jak i przyznawać się do tego że umarli nie zdradzają tajemnicy milczą.
Na pytania odnośnie tajemniczych spraw milczą. Opiekunowie, Ci pomocni czasami opowiedzą coś ale tylko i wyłącznie za pomocą poznanych przez nas słów więc jest pewien problem bo dysponują ograniczeniami. Czasami sposób wypowiadania sie tych bytów jest tak bogaty, że ja na pewno nie mógł bym tego wyrazić za pomocą tak bogatego słownictwa jakim dysponują. Spotykam tam przeróżne postacie od pół człowieka z kopytami i owłosionymi nogami, po człowieka słonia...Ogólnie ciekawe sytuacje, spotykam śpiących znajomych nieświadomych wyjść....itd... Szczerze trudno powiedzieć czy nasz mózg nie jest tak rozwinięty że potrafi cos wiecej, czy my sami nei mamy założonych ograniczeń bo jeżeli tak by było to jest nawet dobry sposób bo człowiek nie jest gotowy posiąść większą wiedzę bo jak wszyscy wiemy dąży do władzy, a dążenie i bogactwo doznań prowadzi do upadku sama władczość ludzka jest narzędziem prowadzącym do upadku... Z tego z czego się dowiedziałem pochodzimy z wody:) Nie wiem czy jakiś byt tam stroił sobie ze mnie żarty... To tylko i wyłącznie moje spostrzeżenie, nie posiadam dowodów więc nie oczekuję poklasku za moje twierdzenia, ani nie oczekuję pogardy za to że mogę się mylić...;-) A tak właściwie żyjemy w kilku światach naraz...Co nam pozostaje dobrze żyć...;-) |
|
|
|
| victoria |
06.10.2013 - 12:52
|
|
Guests |
Pierwszy najprostszy żywy organizm powstał w wodzie, po epoce lodowcowej coś tam przetrwało dlatego tu jesteśmy;)
|
|
|
|
06.10.2013 - 13:02
|
|
|
"Kogo Spotykacie W Astralu ? Projekcję, Bota Czy Odrębny Byt?"
Ja to spotykam właściwie te wszystkie podane w temacie ;). |
|
|
|
06.10.2013 - 16:17
|
|
|
mojej mamie ostatnio śni się jej ojciec zmarły przed kilkunastoma laty i mówi żeby dała sobie spokój z kawą, bo nadciśnienie. ogólnie dziadek pojawia się w jej snach aby ostrzegać przed chorobami.
|
|
|
|
06.10.2013 - 19:55
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Parę razy spotkałam "Cień", który jest zapewne wytworem mojego umysłu;). Poza tym opierać się tu można tylko na wierze..przynajmniej według mnie. Stwierdzenie: to jest tym, to nie jest wydaje się dość naciągane. Mogę też założyć, że wszystko jest prawdą;) tak więc widziałam Cień. Nie wiem do jakiej kategorii go zaliczyć. :)
|
|
|
|
| victoria |
06.10.2013 - 20:04
|
|
Guests |
Parę razy spotkałam "Cień", który jest zapewne wytworem mojego umysłu;). Poza tym opierać się tu można tylko na wierze..przynajmniej według mnie. Stwierdzenie: to jest tym, to nie jest wydaje się dość naciągane. Mogę też założyć, że wszystko jest prawdą;) tak więc widziałam Cień. Nie wiem do jakiej kategorii go zaliczyć. :) cos wiecej?;) |
|
|
|
06.10.2013 - 20:05
|
|
|
Ja w astralu często spotykałem zmarłych. Znajomy jasnowidz powiedział mi, że to dlatego że świeci mi aura i zmarli ciagna do mnie na rozmowy liczac na to że będę przewodnikiem. To dosyc obciążające jest bo na razie nie rozwinałem się dostatecznie żeby im konkretnie coś doradzić. Dlatego prawdopodobnie od jakiegos czasu zablokowałem sie na oobe.
|
|
|
|
06.10.2013 - 20:18
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A staracie się jakoś potwierdzić, że to czego doświadczacie i kogo spotykacie nie jest iluzją? Przypuszczam, że do pewnego stopnia OOBE może być wytworem wyobraźni, szczególnie jeśli ma się problemy z wyciszeniem myśli. Ktoś szukał dowodów realności swoich doświadczeń (np. informacje z odzyskań)?
|
|
|
|
06.10.2013 - 20:18
|
|
|
Ja w astralu często spotykałem zmarłych. Znajomy jasnowidz powiedział mi, że to dlatego że świeci mi aura i zmarli ciagna do mnie na rozmowy liczac na to że będę przewodnikiem. To dosyc obciążające jest bo na razie nie rozwinałem się dostatecznie żeby im konkretnie coś doradzić. Dlatego prawdopodobnie od jakiegos czasu zablokowałem sie na oobe. tak Ci ałra świeci aż skajpa nie łączy :-) |
|
|
|
18.10.2013 - 18:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może to pytanie jest dla Was głupie, ale pomimo, że duuużo treści przyswoiłem z tematyki OOBE to mam cały czas (a może nawet coraz większe) watpliwości nt postaci spotykanych przez Was podczas podróży. Różni ludzie odświadczjący OOBE różnie to opisują. Vesanya tłumaczyła ostatnio, czym dla kogo jest OOBE z punktu widzenia wyznawanych poglądów. Mnie natomiast zastanawia, czy wg Was te spotykane istoty to: - dorębne, prawdziwe i istniejące Byty, - boty, - projekcje umysłu, - może ... duchy zmarłych ludzi - istoty z innych wymiarów ? jak to jest wg. Was ? Pozdrawiam ! Twoje pytanie wcale nie jest głupie. :) Najczęściej spotykam projekcje własnego umysłu. Inteligentne istoty spotykam na ogół rzadko. A kilka miesięcy temu zostałem mocno i miło zaskoczony, działalnością takiej istoty. Na osobę zmarłą natknąłem chyba się tylko raz (w astralu, bo na mentalce to więcej). |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |