oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Dzisiejsza Proba , Spostrzezenia
Dusza
post 07.09.2007 - 09:33
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

1) Przez pewien czas bolal mnie brzuch , mialem wrazenie ze chce mi sie kupe ;p

2) Bylo biale swiatlo , zaczalem o 4:40 wiec jeszcze ciemno bylo. Po jakis moze 30 min to swiatlo zaczelo sie nasilac i mialem takie dziwne wrazenie ze jestem w tym swietle a nie ze je widze. Nie mylcie ze swiatlem dziennym , to bylo cos zupelnie innego , oraz to nie bylo takie wrazenie ze ktos swieci mi w oczy. Bylo calkowicie biale.Musze powiedziec ze bylo to przyjemne , bylo cieplo i czulem sie leciutki

3) Serce znowu walilo , po pewnym czasie zaczelo walic szybko i pomyslalem "ok znam juz to " , ale kiedy zaczelo sie to biale swiatlo pojawiac to jeszcze bardziej przyspieszylo i myslalem ze wyskoczy :| , i wtedy wiedzialem , ze jak sprawdze swoje tetno to koniec na dzisiaj ale i tak sprawdzilem... Ci co mowia ze to czakra to ich rozczaruje ale to prawdziwe serce tak wali :| , tetno nie klamie.

Dzisiaj moze sprawdze cisnieniomierzem cisnienie i ilosc uderzen serca,,, i zobacze czy naprawde jest tak duzo czy to wynik tego ze jest sie mocno zrelaksowanym
Go to the top of the page

+Quote Post
AuroN
post 07.09.2007 - 16:59
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Duże tentno - czułeś się podenerwowany albo podniecony tym :P

+Quote Post
geo
post 07.09.2007 - 17:14
Post #3

Przyjaciel Rodziny

hmm ja dzisiejszej nocy tez miałem światło myślałem ze może ktos w pokoju światło zapalił ale to niemożliwe było bo byla juz 2ga w nocy widziałem światło słyszałem gwizd w uszach jak zawsze i nagle ta biel to światło zaczęło się rozciągać tak jakbym sie znalazł w jakimś pomieszczeniu poprostu widziałem tą jasność tak jakby była trójwymiarowa.bylem w takim stanie chwile i zacząłem słyszeć szum podobny do takich jakie sa w i-doser czyli szum i takie pulsowanie tego szumu :D później niestety jakoś stało się tak że zacząłem tracić tą fazę i porostu szum ustał,światło zrobiło sie płaskie i zaczęło gasnąć i znowu poczułem ciało i wszystko minęło.Mimo że jeszcze nieudało mi sie wyjść z ciała to widzę efekty mojej pracy :D ten stan osiągnąłem dzieki technice Darka Sugiera-Neuro przesunięcie :D:D:D Dusza a tobie życze wytrwania i sukcesów

+Quote Post
Drag0n
post 07.09.2007 - 20:22
Post #4

Świadomie Śniący

Notatnik

Tak szybko nie moze bić serce ale czakra serca.... ;P

+Quote Post
Dusza
post 07.09.2007 - 20:36
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

To dlaczego tylko jedna czakre czuc a nie wszystkie? Wogole te czakry to dla mnie dziwna sprawa

+Quote Post
Solen
post 07.09.2007 - 23:28
Post #6

Gość Rodziny
*

Czy owe czakry istnieja czy nie z wlasnych doswiadczen moge powiedziec ze owe szybsze pulsowanie nie koniecznie musi byc zaobserwowane akurat w okolicy serca. Co nie oznacza ze akurat w twoim przypadku nie dotyczylo to konretnie szybszego tetna fizycznego serca. Oczywistym jest ze doznajac czegos nowego serce zaczyna bic szybciej, jednakze nie moze ono osiagnac takiej predkosci jak czasami mozna zaobserwowac na glebszej fazie. Podczas osiagania OOBE dodatkowo czasami moga nam towarzyszyc hipnagogi, ktore to moga dotykac roznych zmyslow [wzroku, sluchu, dotyku etc.], wtedy to tez wrazenie szybszego bicia serca moze byc poprostu niczym innym jak twoim systemem obronnym starajacym sie uniemozliwic ci kontyuacje poglebiania fazy. Osobiscie spotkalem sie tylko z hipnagogami dzwiekowymi i moge smialo powiedziec, iz po zaglebieniu sie w nie mozna osobiscie manipulowac tym co slyszymy ;) . Jednakze pierwsze z nimi kontakty konczyly sie rowniez przerwaniem sesji oraz szybszym biciem serca.

To ze jestes w poza nie oznacza wcale ze jestes absolutnie odizolowany od fizycznego ciala. Zapewne kazdy z nas pamieta przynajmniej kilka takich snow, a raczej koszmarow po ktorych budzil sie zlany potem oraz podwyzszonym tetnem ;)

+Quote Post
kornii
post 07.09.2007 - 23:34
Post #7

Przyjaciel Rodziny

Jeśli szybkie bicie serce jest spowodowane czakrą, to ja mam poważny problem ponieważ u mnie średni puls to 100 uderzeń na minutę :/ minimum jak mierzyłam to 92, max 137... I to jest raczej coś z sercem. Nie mierzyłam sobie podczas czy nawet po treningu, wtedy to wole nie wiedzieć ile mam, ale teraz sobie mierzę, jak wół 109 uderzeń :/... Sorki ale teraz się nie podniecam XD czasem po zwykłej relaksacji trwającej koło 1h, puls mam niewiele poniżej 90... heh :)

+Quote Post
Ketrab
post 08.09.2007 - 07:34
Post #8

Dusza Towarzystwa

Czakra Serca to pikuś . Jeżeli obrócicię się na bok i będziecie mieli wrażenie jakby ktoś wszedł do pokoju i zaczął was dusić to dopiero bedziecie mieli pełne galoty, doświadczony Obe maniak bedzie trwał dalej w tym stanie ale pocątkujący na 99% zrobi O_o ,X_x i nie zaśnie już do rana pozdro i życzę jak najmniej takich ekscesów .

+Quote Post
Drag0n
post 08.09.2007 - 09:42
Post #9

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Ketrab @ 08.09.2007 - 08:34) *
Czakra Serca to pikuś . Jeżeli obrócicię się na bok i będziecie mieli wrażenie jakby ktoś wszedł do pokoju i zaczął was dusić to dopiero bedziecie mieli pełne galoty, doświadczony Obe maniak bedzie trwał dalej w tym stanie ale pocątkujący na 99% zrobi O_o ,X_x i nie zaśnie już do rana pozdro i życzę jak najmniej takich ekscesów .

Heh, ja mialem raz takie uczucie pętli z wibracji wokól szyji... nie wiem co to było ,mialem to tylko raz, wczesniej poprosiłem NP o wyjscie i poczułem jak ktos mnie ciągnie za najpeir prawa a potem lewą reke....

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park