|
|
![]() ![]() |
13.09.2007 - 19:43
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Trenuje oobe od nie calego tygodnia, bez wiekszych skutkow...
Mam wiele problemow: 1.Czesto (relaksujac sie) odczuwam stopniowo mrowienie: a)Od stop do kolan b)Od dloni do lokci c)Nastepnie na calej klatce piersiowej... czy to jest jakis znak? 2.Praktycznie caly czas slysze co sie wokol mnie dzieje :( |
|
|
|
13.09.2007 - 20:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No tak, to znaczy że wchodzisz w trans, na początek mrowienie w kończynach, po jakimś czasie w ogóle ich nie czuć... Na razie wszedłeś w taki lekki transik :/ W głebokim transie prawie nic nie czujesz :) trenuj dalej
|
|
|
|
13.09.2007 - 20:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To mrowienie to oczywiscie dobry znak. Wg. mnie jest to odczucie przeplywu energii.
|
|
|
|
13.09.2007 - 20:29
|
|
|
Dziekuje i dzisiaj sie postaram :)
|
|
|
|
13.09.2007 - 20:46
|
|
|
hmm... kiedy zaczynałem zabawę z relaksacją to czułem mrowienia, nie znałem położenia swioch konczyn i różne inne rzeczy czułem.
Teraz to nie odczuwam tego co na początku (mrowienia i co wyżej). Wy też tak macie, czy czujecie mrowienia itp. do teraz? |
|
|
|
14.09.2007 - 15:57
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja po jakims czasie nic nie czuje, no moze tylko plecy, czuje łózko ale nie czuje wogóle nóg, rąk, twarzy.
|
|
|
|
17.09.2007 - 19:11
|
|
|
Ostatniej nocy gdy wpadlem w gelboki relaks, poczulem jak by taka fale przechodzace przez moje cialo ,fala zaczynala sie w miejscu serca i to bylo identyczne uczucie z naglym przyplywem adrenaliny...
Mialem takze wrazenie jakby przez dlonie plynal mi prad :P Co o tym sadzicie? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |