Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Dobre Rady, Nowa technika
MarcinM
post 25.08.2015 - 18:57
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8465

Ostatnio znajomy polecił mi technikę dzięki której rzekomo możemy dostroić się do rzeczywistości fizycznej. Już po wyjściu z ciała, też odzyskaniu świadomości we śnie należy skupić się na swojej nie fizycznej powłoce. Musimy sobie wyobrazić jak twardnieje zmieniając swoją konsystencję na materialną. U mojej osoby metoda da wywołała ciekawe efekty. Ręce wydłużyły mi się do niebagatelnych rozmiarów. Dodatkowo zmieniły one wygląd na prześwitujące z dość wyraźnie zaznaczonymi konturami (podejrzewam, że mogło to być ciało eteryczne). Po kilkunastu sekundach moje kończyny górne zaczęły się bardzo mocno wykręcać, oraz tworzyć w dużych ilościach swoje kopie, które przy poruszały się równo z rękoma. Czułem prądy na całym ciele przynoszące mi sporą dawkę przyjemności.

Inną techniką jest medytacja. Należy patrzeć się na jeden punkt nie myśląc przy tym o niczym (nawet o tym punkcie na który patrzymy). Mnie najczęściej po kilkunastu sekundach zarzuca na prawo i lewo by po dość krótkim czasie przekształcić fazę w spokojny lot bardzo często odbywany tunelami. Podróże najczęściej trwają nawet do paru minut i kończą się przywitaniem jakiś bliżej nieznanych nam krain o podwyższonych wibracjach.
Profile CardPM
+Quote Post
deiw
post 25.08.2015 - 20:46
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8521

Gdy próbowałem medytacji w poza też mocno mną zarzucało na lewo i prawo ale nie dawałem rady wytrzymywać dłużej. Fajnie jednak, że Twój opis tej fazy zgadza się z moim. Można wysnuć wniosek, że nie jest to tylko wymysł wyobraźni :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic