|
|
![]() ![]() |
30.08.2015 - 21:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
We wrześniu w Londynie jest organizowane przez Tomka Grubę świetne spotkanie na temat świadomego śnienia,
energetyki człowieka, św. geometrii, fizyki kwantowej . Facet jest bardzo dobry. Ma solidne podstawy i rozległą wiedzę. Mocno interesuje się , pracuje z świadomym śnieniem i to nie z czystej ciekawości a z pasji i pragnienia poznania. Może ktoś z naszych oobemaniaków, który jest obecnie w Londynie mógłby pośjć na to ciekawe spotkanie i nieco nam o tym powiedzieć ,przekazać poruszane tam tematy. Może będziemy mogli podyskutować? Myślę ,że warto .Nie wiem czy Krono jest teraz w Lodynie? Może ktoś się zdecyduje? Nagra film, spisze recenzje?? W poniższym linku bliższe info. http://fraktalna.pl/ |
|
|
|
30.08.2015 - 21:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jest też ciekawy wyjazd w listopadzie do piramid w Egipcie. Organizatorka Agnieszka Jurko gwarantuje możliwość medytacji w środku piramid. Lot czarterem, spotkanie z ciekawymi ludźmi
i sesja z mistycznym Adel el Atar. Liczba miejśc ograniczona 12 osób. Jak się da to też nagram ,jak kogoś interesuje. Może szafir też pojedzie. Ale tu mało kto go zna.Nie podaję linka bo łatwo można znaleźć info po nazwisku organizatorki. |
|
|
|
31.08.2015 - 00:18
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A Egipt nie znajduje sie teraz na liście niebezpiecznych i ostro niezalecanych miejsc do odwiedzania?
Jak cos to sie piszę! C: Madlen pewnie też, trzeba jej bedzie o tym powiedzieć ^^. Ha, i Zielu może z nami c; |
|
|
|
31.08.2015 - 20:01
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja raczej bez szans. Ostatnio nawet brakuje mi czasu aby na Radunię się wyrwać 30km od Wrocławia a co dopiero do Egiptu.
|
|
|
|
31.08.2015 - 21:19
|
|
|
|
|
|
|
01.09.2015 - 14:36
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Auma, ja na tej stronie znalazłem tylko jakis październikowy wypad do Egiptu, a nie ten listopadowy...
Dobrze podliczylem, ze kosztowaloby to ok. 4tys. zł za osobę? :/ Nawet ze zwykłym biurem podróży można taniej... |
|
|
|
01.09.2015 - 15:17
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W cenie wliczony jest John Rambo dla ochrony.
|
|
|
|
06.09.2015 - 10:17
|
|
|
To profesjonalny wyjazd. Wejscie do piramidy na wyjątkowych zasadach,na specjalne pozwolenie władz.Lot czarterem tyklo dla 12 osób.Bezpieczeństwo gwarantowane przez organizatorkę i krycie własnej aury:) Info dla Madlene i Pożeracza. Żrłoku-masz przepełnioną skrzynkę !! Nie ma jak Ci odpisać !Są wolne miejsca ale wyjazd można załatwić tylko przez bezpośredniego maila do Agnieszki Jurko. Nie znam Was na tyle aby poręczać za Was dlatego wszystko zróbcie sami. Madlene poznałam na jednym ze zlotów i wydaje sie ok,choć jest dziwna jak wszyscy na zlocie.Jesteście młodzi zatem wyjazd może się Wam niespodobać ,bo tam jadą raczej poważne osoby, choć również dziwne:)Niektórzy jadą już kolejny raz ,inni są na każdym wyjeździe z Agneszką.Jest magicznie ale koszt niestety jest duży. Podobny koszt jest na wyjazdach z Cejrosiem,ceremoniach Auahuasca,inne szamaństwo. Tu nie ma sciemy i żadnych guru prócz wizyty u Aliego... Ale nikt nikim nie manipuluje . Każdy poznaje i doświadcza sam. A i musicie zdecydować się czy razem w pokoju czy z kimś nieznajomym z ekipy.Ha ha!Dobra tyle nie mam czasu.W sprawach organizacyjnych o wszystko pytajcie Agę Jurko. Ile dolców,ile na żarcie (chyba ,że spróbujecie po bretariańsku) ,co i jak.Paszport musi być ważny nim.1/2 roku po terminie wyjazdu.Sprawa bagażu ale tam raczej się nie wwozi za wiele a wywozi:) Dobra tyle . Powodzenia i może do zobaczenia w samolocie:) szafir -Krzyś pozdrawia.On też jeszcze nie zaklepał wyjazdu bo ciagle w podróży i wraca dopiero teraz jakoś we wrzesniu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |