Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Miłość A Oobe, "czy oobe mi tu pomoże?"
darkhannk
post 15.09.2007 - 12:37
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2070

Jestem żółtodziobem w oobe, ale straszie mi zależy na takim czymś -czy to w ogóle możliwe?
Otóż mam na oku pewną dziewczynę, znamy się dość już, ale ona mnie chyba nie lubi:) Czy za pomocą oobe mogę podczas jej snu np. dawać jej szepty żeby o mnie zmieniła zdanie? Nie chodzi o żadną perswazję, ale o coś w stylu wpłynięcia na jej sen (coś jakbym ja jej film puszczał propagandowy o sobie)że widzi mnie w innym świetle wśród łąk, gór, lasów.
Wybaczcie że piszę takie coś bo OOBE chcę głównie (jako fizykochemik) wykorzystać do zbadania struktury wszechświata, chcę na własne oczy pewne zjawiska zobaczyć...
Jeszcze jedno pytanie, może się orientujecie... czarna dziura w/g fizyki tak miesza czas i przestrzeń w tzw. osobliwości że tam już czasu i przestrzeni nie ma, tylko piana kwantowa. Czy według was jeżeli w OOBE wyrusze na zwiedzanie takiego obiektu to czy dalej on stanowi dla mojego ciała astralnego zagrożenie? Czy też mogę "kichać" na to.
Jeszcze ra z przepraszam za r\taki post.
Pozdrawiam darkhannk...
Profile CardPM
+Quote Post
Dusza
post 15.09.2007 - 13:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

Mozesz najwyzej sie dowiedziec co ta osoba naprawde mysli o tobie , ale raczej nic nie zmienisz

co do drugiego pytania to nie wiem
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 15.09.2007 - 14:55
Post #3

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Po wyjsciu jestesmy w OSPUO więc mozesz sobie nawet wleciec do tej czarnej dziurki. ;D
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 15.09.2007 - 15:10
Post #4

Guests

Miłość.... . Piękna sprawa. Któż z nas nie kochał się kiedyś w tej najpiękniejszej z klasy, pracy. Darkhaank spróbuj w realu, to prostsze. Uśmiechnij się do niej, kup kwiatka hehehe :) , porozmawiaj, zaproś do kina, nie wiem, zrób cokolwiek.

Hehe, pewnie nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś hehe

Pozdrawiam
+Quote Post
Dusza
post 15.09.2007 - 15:32
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1974

CYTAT(dragon1 @ 15.09.2007 - 15:55) *
Po wyjsciu jestesmy w OSPUO więc mozesz sobie nawet wleciec do tej czarnej dziurki. ;D

A co jak wyjdziesz poza OSPUO? gdzies gdzie jeszcze nikt nie byl ? ;P
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 15.09.2007 - 15:39
Post #6

Świadomie Śniący

CYTAT(Dusza @ 15.09.2007 - 16:32) *
A co jak wyjdziesz poza OSPUO? gdzies gdzie jeszcze nikt nie byl ? ;P

A to nie wiem, ale nie sądze żeby początkujący wyszedł poza OSPUO.
Profile CardPM
+Quote Post
Antwan
post 25.09.2007 - 19:47
Post #7

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 1898

jak sie tego dowiedziec co ona mysli naprawde??
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 26.09.2007 - 07:01
Post #8

Świadomie Śniący

Może sie jej o to spytaj ale w realu nie w astralu . :P
Profile CardPM
+Quote Post
salvinia
post 26.09.2007 - 17:34
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2112

CYTAT(darkhannk @ 15.09.2007 - 13:37) *
Jeszcze jedno pytanie, może się orientujecie... czarna dziura w/g fizyki tak miesza czas i przestrzeń w tzw. osobliwości że tam już czasu i przestrzeni nie ma, tylko piana kwantowa. Czy według was jeżeli w OOBE wyrusze na zwiedzanie takiego obiektu to czy dalej on stanowi dla mojego ciała astralnego zagrożenie?

Powiedz nam (jako fizykochemik), skąd wiesz co znajduje się w czarnej dziurze!
Profile CardPM
+Quote Post
Vitec
post 26.09.2007 - 19:11
Post #10

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2130

CYTAT(salvinia @ 26.09.2007 - 18:34) *
Powiedz nam (jako fizykochemik), skąd wiesz co znajduje się w czarnej dziurze!

Fizyka teoretyczna o tym mówi. Co prawda nie wprost, bo nieoznaczoność poza tzw. horyzontem zdarzeń jest nieskończona, ale podejrzewa się że jest właśnie to, o czym pisze darkhannk.
Sorki darkhannk, nie mogłem się powstrzymać :)
Z drugiej strony, ponieważ nikogo tam nie było i nie ma jak tego sprawdzić doświadczalnie - możliwe, że nic tam ciekawego nie ma... w końcu na początku XVII wieku twierdzono, że jeżeli człowiek będzie się poruszał z prędkością 100 km/h (nie było to jeszcze fizycznie możliwe) to umrze. Dlaczego tak - nie wiadomo. Może podobnie jest z czarną dziurą ?
Zgodnie ze sposobem w jaki próbujemy dopiero rozumieć zjawiska z POZA - poza ciałem jesteśmy energią. Nie liczy się ani czas ani przestrzeń. (poczytaj Monroe'a) To tylko my widzimy taką rzeczywistość i to właśnie jest anomalia w kosmosie. Więc trudno jest wymyślać nawet jak zbadać twór fizyczny jakim jest czarna dziura na gruncie OBE. To jakby chcieć naprawić łódź podwodną za pomocą samolotu.
Jeżeli jesteśmy energią - co dzieje się z energią w cz.d. ? Powiesz - zależy jaką. Niestety nie wiemy jaką to energią jesteśmy. Im dalej w las tym więcej pytań.

Może prościej byłoby zapytać Pomocnika (Inspeka) ? Taki nieprzemyślany głębiej pomysł. Tylko po co, skoro po śmierci może to nie mieć dla nas żadnego znaczenia ? A za życia - jaki z tego pożytek ? I tak są tak daleko, że nie ma szans za naszego życia użyć tej wiedzy.

hehe. dałem się zakręcić.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic