Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Nowy Temat, nowy dział
mariowy
post 15.09.2007 - 22:33
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 1990

Mam taki pomysł, może sie dla niekotorych wydawac głupi. Ale mozemy założymy osobny dział albo temat, gdzie każdy kto przeżyje pierwsze oobe bedzie mogł sie tym pochwalić. Ja jeszcze nigdy nie miałem Oobe i jak bede miał pierwszy raz, to jest to oczywiste, że bede chcial się pochwalić. Po co zaśmiecac forum jak możemy zrobić osobny dział do tego. Teraz sobie połowa pomyśli przecież jest od tego notatnik, ale duzo osób nie czyta notatników od innych, albo niektorzy nie prowadzą go wogóle. Ja uważam to za dobry pomysł. Jak kogś nie interesuje jak ktoś przeżył pierwsze wyjście to poprostu nie bedzie tego czytał.
Prosze bardzo o wasze zdanie.
Pozdro!!!!
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 16.09.2007 - 01:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

W pełni popieram.
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 16.09.2007 - 03:07
Post #3

Guests

Temat taki już istnieje(bez specjalnego zainteresowania), a żeby tworzyć cały dział to zdecydowanie przesada. Powielanie funkcji notatnika to raz. A dwa, że cokolwiek zrobimy taki dział nie będzie zbyt praktyczny. W końcu "swój pierwszy raz" ma się tylko raz. ;)
CYTAT(mariowy)
Teraz sobie połowa pomyśli przecież jest od tego notatnik, ale duzo osób nie czyta notatników od innych(...)
Jak kogś nie interesuje jak ktoś przeżył pierwsze wyjście to poprostu nie bedzie tego czytał.

Skoro nie czytają to prawdopodobnie nie interesują ich przeżycia innych.

Podsumowując... jestem przeciw.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic