oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czy Ciało Z Oobe Ma Wpływ Na Ciało 'tu'
Shagy
post 13.10.2016 - 13:47
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

mam takie pytanie, czy doświadczenia z oobe mają wpływ na nasze ciało fizyczne ?

rok temu miałem przygodę gdzie uciekałem z jakiegoś miejsca - przeciskając się przez mały otwór zahaczyłem o coś nogą co mnie 'tam' bolało.
Wieczorem zauważyłem że w tym miejscu mam sinika.

Natomiast wczoraj byłem w oobe u jakiś 'nauczycieli' i zauważyli że mam dwie paskudy które się przykleiły do mojej ręki z tyłu. Cienkie jak papier, kolor żółtawy, jak to wyciągnąłem w miejscu zostały jakby metaliczne nitki.

Miał ktoś podobne doświadczenie ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Rokinon
post 13.10.2016 - 15:02
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Shagy @ 13.10.2016 - 14:47) *
mam takie pytanie, czy doświadczenia z oobe mają wpływ na nasze ciało fizyczne ?

rok temu miałem przygodę gdzie uciekałem z jakiegoś miejsca - przeciskając się przez mały otwór zahaczyłem o coś nogą co mnie 'tam' bolało.

Natomiast wczoraj byłem w oobe u jakiś 'nauczycieli' i zauważyli że mam dwie paskudy które się przykleiły do mojej ręki z tyłu. Cienkie jak papier, kolor żółtawy, jak to wyciągnąłem w miejscu zostały jakby metaliczne nitki.

Sorry za uproszczenie ale wszystko ma na siebie wpływ ; p

+Quote Post
Tulsi
post 13.10.2016 - 17:32
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Shagy @ 13.10.2016 - 14:47) *

Monroe w swojej pierwszej książce opisuje jak podczas jednego z wyjść, uszczypnął znajomą w bok. Na drugi dzień ta kobieta pokazywała w tym miejscu siniaka.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 13.10.2016 - 17:38
Post #4

Dupa Towarzystwa

Ciekawe czy ją za to przeprosił:)

+Quote Post
Se7en
post 13.10.2016 - 18:00
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 13.10.2016 - 18:38) *
Ciekawe czy ją za to przeprosił:)

Tak.
A co do pytania, zgadzam się z Astro wszystko ma na siebie jakiś wpływ nawet jakby to ciało fizycznie nie istniało.

+Quote Post
Shagy
post 13.10.2016 - 22:22
Post #6

Dusza Towarzystwa

ok, a co z larwami ? czasami w realu mam uczucie jakby coś po mnie latało, dosłownie czuje mrówki na sobie...
wczoraj wyciągnąłem 2 pasożyty które wtopiły się w moje ezoteryczne ciało.. wyglądały jak pasek papieru z zakończoną główką.

+Quote Post
Tulsi
post 14.10.2016 - 09:54
Post #7

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Shagy @ 13.10.2016 - 23:22) *
ok, a co z larwami ? czasami w realu mam uczucie jakby coś po mnie latało, dosłownie czuje mrówki na sobie...
wczoraj wyciągnąłem 2 pasożyty które wtopiły się w moje ezoteryczne ciało.. wyglądały jak pasek papieru z zakończoną główką.

A jak tego dokonałeś ?
Chodzi o to wyciąganie pasożytów.
I co się potem z nimi stało ?

+Quote Post
Shagy
post 14.10.2016 - 12:03
Post #8

Dusza Towarzystwa

wyciągnąłem normalnie, ale wcześniej ich nie widziałem bo miały kolor skóry, dopiero jak ktoś mi pokazał że coś mam.

bo wyciągnięciu pojawiły się metaliczne nitki, może jakaś forma energii którą wysysały, nie wiem.

+Quote Post
Tulsi
post 14.10.2016 - 21:35
Post #9

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Shagy @ 14.10.2016 - 13:03) *
wyciągnąłem normalnie, ale wcześniej ich nie widziałem bo miały kolor skóry, dopiero jak ktoś mi pokazał że coś mam.

bo wyciągnięciu pojawiły się metaliczne nitki, może jakaś forma energii którą wysysały, nie wiem.

Nie bardzo rozumiem.
To było na jawie, czy "tam" ?

I co to znaczy "normalnie" ?
Wybacz naiwne pytania, ale nie mogę sobie jakoś tego wyobrazić......

+Quote Post
Shagy
post 16.10.2016 - 00:29
Post #10

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Tulsi @ 14.10.2016 - 22:35) *
Nie bardzo rozumiem.
To było na jawie, czy "tam" ?

I co to znaczy "normalnie" ?
Wybacz naiwne pytania, ale nie mogę sobie jakoś tego wyobrazić......

w oobe, złapałem i wyrwałem :D

w astralu wczoraj przerzucałem kamienie siłą woli, ciekawe czy w realu też można tego dokonać ?

coś czuję że jak bym coś przesunął to bym się nie zdziwił za bardzo ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park