Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jestem Nowy Moje Doswiaczenia Chec Zrozumienia
eczek
post 02.10.2007 - 14:25
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2196

Witam jestem Krzysztof mam 18lat od 4lat zazywam rozne srodki psychoaktywne od niedawna zaczolem doswiadczac dziwnych zdarzen mianowicie w snach pojawiaja mi sie dusze zmarlych ludzi demony slysze rozne glosy zazwyczaj pochodza one z innego pomieszczenia mam wrazenie ze jestem po cos stworzony na tym swiecie ze mam jakies zadanie przez ten nalot mysli mam mysli samobujcze nawet okaleczylem sie wczoraj dodam ze bardzo mnie boli w okolicach watroby nie przyjmuje praktycznie zadnych pokarmow zyje muzyka black metalowa pije melise na wyciszenie ale nie pomaga w niepokoju lekach itp
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
kamil
post 02.10.2007 - 14:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 144

idz chłpocze do lekarza a mie na forum pomocy szukasz
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 02.10.2007 - 15:02
Post #3

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

jak dla mnie prowokacja... chociaż różne cuda ludzie z sobą wyczyniają... ale i tak wygląda na prowokację.
Profile CardPM
+Quote Post
eczek
post 02.10.2007 - 15:03
Post #4

Gość Rodziny
*

tak mysalem ze mnie odbierzecie.......
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 02.10.2007 - 15:07
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

conchita,dla mnie to nie prowokacja -to prośba kogoś kto potrzebuje wsparcia psychicznego,ale jak widać nikt kto nie doznał czegoś podobnego nie jest w stanie tego zrozumieć,dlatego tak bezmyślnie wyrażacie swoje opinie,dlatego zanim coś głupiego palniecie następnym razem to się zastanówcie czy nie robicie komuś krzywdy.
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
Post #6

OBE Maniak 36
Ikona Grupy

może słusznie? Jeśli niesłusznie - to przekonaj mnie... Ja bardzo chętnie pomagam ludziom o ile nie mam wrażenia, że ktoś sobie jaja robi ze mnie. Może napisz więcej o sobie..:)
Profile CardPM
+Quote Post
liber
Post #7

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1948

zdecydowanie idź do lekarza... a tak w ogóle to o co ci chodzi chcesz zerwać z psychotropami czy co? Jesz psychotropy i się dziwisz ,że masz takie sny. Idź do lekarza i to naj lepiej od razu.
Profile CardPM
+Quote Post
eczek
post 02.10.2007 - 15:09
Post #8

Gość Rodziny
*

znowu jestem w dolku mam taki stan naprzemian z dobrym humorem do lekarza jutro ide do psychiatry srodki psychoaktywne to nie tylko psychotropy to cala grupa narkotykow

ostanio mialem maraton na clanozepamie alkoholu i amfetaminie i od tego mi sie tak pomieszalo w bani
Profile CardPM
+Quote Post
liber
post 02.10.2007 - 15:13
Post #9

Przyjaciel Rodziny

wejdź lepiej na forum monaru tam ci bardziej pomogą
Profile CardPM
+Quote Post
eczek
post 02.10.2007 - 15:19
Post #10

Gość Rodziny
*

bylem juz 4 krotnie na odziale zamknietymw szpitalu psychiatrycznym i 5krotnie w monarach zadna pruba leczenia sie nie udala
Profile CardPM
+Quote Post
liber
post 02.10.2007 - 15:32
Post #11

Przyjaciel Rodziny

może hipnozy spróbuj, sam musisz chcieć się wyleczyć a nie chodzić na biby a później narzekać że nic nie działa żadne leczenia i tego typu rzeczy, jak już musisz coś brać bo nie możesz wytrzymać to zmniejszaj dawki.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 02.10.2007 - 16:05
Post #12

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Drogi eczku forum oobe to nie szpital psychiatryczny. W celu konsultacji polecam wizyte u psychiatry.Liber odradzam dalszą poradę bo Cie wciagnie w gierkę dasz palec to cala reke dziabnie.Widac ze kolega eczek ma problemy ale niestety źle trafił bo z jego genialnym podejsciem chyba juz tylko kaplica zostaje.A Pan Panie Leonie powinien wykazać więcej zdrowego rozsądku i bardziej selektywnie podchodzic do sprawy. Pozdrawiam i przepraszam jesli Was uraziłem.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 02.10.2007 - 16:10
Post #13

Guests

w ciagu 4 lat byles 4-krotnie w szpiatalu psychiatrycznym i 5-krotnie w monarze???
Nie pasuje mi cos,sporo jak na tak krotki okres czasu.. Wychodzi na to,ze wiekszosc czasu byles zamkniety niz cpales..Tylko 4 lata i taki final???Hmm.... no coz.
Nie wiem dokladnie o co nas prosisz.Jak my mamy tobie pomoc, jesli nawet to, bez urazy prawda?To forum o tematyce obe glownie, nie wiem czemu akurat tu napisales ten temat. Poszukaj lepszego specjalisty.W monarze czesto w jeszce wiekszy syf sie wpierdalasz.jesli juz nawet decydujesz sie sie o porade specjalistow to SLUCHAJ i bierz sobie do serca.ty wogle chcesz to rzucic?Porad psychologicznych itpd nie bedziemy ci udzielac bo nie mamy kwalifikacji.Nic wiecej chyba nie ma do dodania .jak dla mnie temat zamkniety
+Quote Post
kamil
post 02.10.2007 - 18:49
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 144

stary powtarzam, do lekarza jak sie boisz ,wez patelnie rozbierz sie, idz na najbardziej ruchliwa ulice, zacznij sie napierniczac po jajach krzyczac ze bawisz sie w elektrownie atomowa , GWARANTUJE POMOC BEDZIE UDZIELONA CI NATYCHMIAST

POZDRAWIAM

PS
WEZ SOBIE LOD

ja tez koncze ten temat

byc oobe albo nie byc oobe o to jest pytanie
Profile CardPM
+Quote Post
leon
post 03.10.2007 - 10:02
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1867

Szanowni Obemaniacy myślałem że jesteście poważniejsi,kierujecie kogoś do psychiatry bo jest inny trochę od was,a ta osoba tylko chce porozmawiać o swoich problemach.Tak na dobrą sprawę to jak ktoś tzw "normalny" czyta wasze wypowiedzi to może uznać że wszyscy nadajecie się do szpitala psychiatrycznego.Ja akurat na gg rozmawiałem wczoraj z Eczkiem i wiem że to jest dobry materiał na OOBE maniaka,gdyż takie coś już osiągał/jego zdaniem/,więc wystarczyłoby aby ktoś z was bardziej doświadczony go ukierunkował w tym wzgledzie, a nie kierował do psychiatryka/ja wiem z własnego doświadczenia że oni nikogo nie są w stanie wyleczyć/.Gdybyście uważniej czytali wypowiedzi Zbyszka to wiedzielibyście że osoby znajdujące się w psychiatrykach w olbrzymiej większości są swiadome swoich OOBe,ale przez psychiatrów uznawani są za chorych tak, jak każdego z was potraktowałby psychiatra gdybyscie mu zaczęli opowiadać o własnych doznaniach.I to tyle,mam nadzieję że nikogo nie uraziłem.
Profile CardPM
+Quote Post
set.h
post 03.10.2007 - 10:48
Post #16

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

CYTAT(leon @ 03.10.2007 - 11:02) *
Szanowni Obemaniacy myślałem że jesteście poważniejsi,kierujecie kogoś do psychiatry bo jest inny trochę od was,a ta osoba tylko chce porozmawiać o swoich problemach.....

Szanowny leonie forum to nie przytułek i miejsce na psychoanalizę. Ktoś mający problemy psychiczne i ćwiczący OBE albo LD może doprowadzić do pogłebienia swoich fobii i depresji spotykając w poza personifikację swoich lęków i uprzedzeń. Nie jest łatwo sobie z tym poradzić dlatego forum OBE tym bardziej nie jest do tego przeznaczone. Współczuję eczkowi doliny w jaką wpadł ale z tego podnieść może go jedynie pomoc osób bliskich i chęć leczenia.
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 03.10.2007 - 10:50
Post #17

OBE Maniak 36
Ikona Grupy

Może się nie spodoba to co tu napiszę, ale żeby zajmować się OOBE trzeba najpierw uporządkować swoje życie w fizyce, działanie swoich ciał itp. Inaczej nie będziesz wiedział co halun a co nie, może Cię zupełnie rozwalić bo nie masz zdrowej podstawy. Świadomość się poprzesuwa, ale poprzez nieprawidłowe rozmieszczenie energii w ciele eteryczno-fizycznym, więc możesz nie mieć żadnej kontroli nad tym. Jest to najkrótsza droga do psychiatryka.

1. Zerwać z narkotykami... Wolność to wolność, nigdy nie będziesz wolny będąc uzależniony. Są instytucje, jeśli już sam nie potrafisz, na detoks czy coś tam, a potem rozwijać silną wolę i nie dać się zniewolić...

2. Zajrzyj do siebie i zobacz kim jesteś. Pokochaj tego człowieka w środku - bezwarunkowo:). Pomyśl o uzdrawianiu swojej przeszłości, wybaczeniu sobie i innym, przeżycie do końca tłumionych emocji itp.

3. Życie to krótki sen, za krótki by zmieniać go w koszmar czy pomieszane majaki:).
Profile CardPM
+Quote Post
OBE Maniak
post 04.10.2007 - 20:55
Post #18

Guests

CYTAT(Conchita @ 02.10.2007 - 16:02) *
jak dla mnie prowokacja... chociaż różne cuda ludzie z sobą wyczyniają... ale i tak wygląda na prowokację.

@Conchita,
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam Conchita... czuję tak jak Ty... i to nie jest pierwsza prowokacja... Szukałem tego posta, ale szybko się przykrył innymi tematami. Mamy dobre anteny anty-botowe hehehe... Są też inne prowokacje pisane troche subtelniej, ale czuć je z daleka, gdyż pisane są przez... qrwa mać! Jakby "niekompletnych"... Takie odnosze wrażeni, lub podłączonych do czegoś lub kogoś... nie myślących samodzelnie.... Zależnych silnie od kogoś, na babk nie samodzielnych....Zabijcie mnie za tego posta, ale wyrażam głosno swoje mysli, ktore cisno mi się na usta, mam ochotę coś rzec do botów: "bocie mój uważaj bo zrobie z Ciebie gnój!"
DS
+Quote Post
PiRo
post 04.10.2007 - 21:46
Post #19

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1654

eczek :)
Fajny z Ciebie kolo ale popracuj nad techniką manipulacji... i weź pod uwage to, że ludzie myślą i to czasem całkiem sprawnie :D
Profile CardPM
+Quote Post
OBE Maniak
post 04.10.2007 - 21:48
Post #20

Guests

CYTAT(eczek @ 02.10.2007 - 16:03) *
tak mysalem ze mnie odbierzecie.......

Ja Ciebie nie odebrałem, odbieram tylko dzieciaka ze szkoły hehehe a tak poważnie: dałeś tak do pieca kłamstwem, że normalnie... brak słów...
DS
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic