Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 154
linki z tej strony >> http://www.projectw.org/viewtopic.php?t=24...hlight=hemisync za pomocą których można było ściągnąć cały Gateway Experience już wygasły tzn. te z rapidshare, a te z megaupload działają na takiej zasadzie że po wejściu na linka ukazuje się info "All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use" czyli że wszystkie sloty w użyciu, tak więc nie pościągacie sobie.
Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 106
kurde szkoda ze nie mozna zassac :/ posluchal bym sobie tego bo na plytki raz ze mi szkoda pieniedzy bo wiem ze po tygodniu przestane ich urzywac na pol roku, po 2 nie mam pieniedzy na te plytki :P. Zna ktos strone z ktorej mozna pobrac cos w stylu demo utworkow hemisync ?
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 82
Ja mam programik który omija zabezpieczenia z megaupladu. Wklejasz link czekasz aż programik cos tam zrobi i zaraz pojawia sie link do tego pliku. Specjalnie dla Was zauploadowalem. Dam linka i nie łamie przy tym praw autorskich bo program jest darmowy i legalny. Pozdrawiam download
Wszystko ładnie pięknie, ale jednak powinniśmy się wstrzymać od rozwijania zbytnio takich tematów. Jak wiadomo piractwo = kradzież. Tak więc link może być, ale lepiej nie dyskutować zbytnio na te tematy tak oficjalnie. Lepiej załatwić to gdzieś poza forum. W końcu w przyszłości ktoś tu na pewno zajrzy i gdy zobaczy taki temat zaraz pomyśli, że może tu rozwijać podobne tematy, a chyba wszyscy chcemy żeby to było poważne forum o tematyce parapsychologii, a nie zbiór linków do nie do końca prawych programów.
Chodzi mi i o to o czym mówi ICE i o to, że materiały HemiSync : The Gateway Experience posiadają prawa autorskie i są sprzedawane, a te zamieszczone na podanej stronie chyba nie są zamieszczone tam za zgodą dystrybutora (ew. autora). Jeśli się mylę to bardzo przepraszam, ale wydaje mi się, że mam rację.
Członek Rodziny
Nr użytkownika: 128
masz racje ;) jednak nie tylko tam sa one zamieszczone nielegalnie i nie tylko tam lamie sie prawo. najwiecej idzie przez sieci p2p i p2m. nie ma szans na powstrzymanie tej fali. w sumie ja nie chce jej wcale powstrzymywać :P sam sciągnalem wszystkie Wave'y z torrenta z czystej ciekawosci zeby zobaczyc co to wogole jest. kazdemu by bylo pewnie szkoda wydac tyle kasy nie wiedzac na co sie wydaje. Kazdy wie jak to wyglada i chyba nie ma sensu sie rozpisywac dalej o tym :D
No właśnie ICE, jest wiele miejsc gdzie są takie nielegalne kopie i nie powinniśmy reklamować ich na naszym forum. Czy nie powinniśmy z nich korzystać? Nie będę nikogo oceniał, jeśli ktoś używa takich rzeczy jego sprawa. Ja sam święty nie jestem, ale mniejsza o to :). Głównie chodzi o to, żeby ludzie przeglądający to forum widzieli, że jest to forum na dany temat, a nie zbiór linków do taki, a nie innych programów. Trzeba chyba poprosić Cata, żeby popracował trochę ambitniej nad regulaminem ^^
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 54
A moze by tak isc na kurs z legalnymi plytami H-S. Bedzie organizowany w marcu kolo Bielska-Bialej. Nie jest taki drogi ok 400 zl, material ten sam co w TMI. Ja ide. Wiecej szczegulow moge podac na PW.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 127
No, fajnie by było, ale do Bielska-Białej mam niezły kawałek, a taki kurs na pewno by trwał z tydzien czy parę dni, bo wątpie żeby wszystko zostało zrobione na jednej takiej sesji. Możesz powiedzieć kiedy dokładnie to będzie lub dać adres jakiejś strony, gdzie jest więcej informacji? Dzięki z góry