|
|
06.10.2007 - 11:51
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakie sa sposoby na ladowanie potrzebnej energi do wyjscia? Slyszalem ze mantra jest dobrym sposobem ale czy tylko ? Prosze jezeli ktos wie to niech opisze tu swoje propozycje ;)
Pytam sie bo ostatnio mam problem i wydaje mi sie ze po prostu moje paliwo skonczylo sie a mianowicie od dluzszego czasu nie jestem w stanie osiagnac nawet stanu wibracji nie mowiac juz o samym wyjsciu dodam ze jakis czas temu przychodzilo mi to z latwoscia przy metodzie 4+1 teraz po prostu zasypiam i problem powtarza sie jakis czas...strasznie frustrujacy problem. Wczesniej moglem a teraz nie ? Mysle wiec na tej podstawie ze jest to problem z energia potrzebna na opuszczenie ciala...czy sie myle ? |
|
|
|
![]() |
06.10.2007 - 12:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie mylisz się, tzn bynajmniej jest tak u mnie. Kiedyś zacząłem praktykować NEW i bardzo pozytywnie wplynęło to na stan paraliżu, ktory osiągałem dzieki metodzie 4+1. Słaby przepływ energii może także doprowadzić do tego że będziesz w transie, ale nie będziesz mógł wyjśc. Wtedy należy sobie darowac technike wibracyjną i wyjśc ciałem astralnym stopniowo podnosząc wszysktie konczyny. Następnie wstajesz i jestes poza. Radziłbym jednak zaczac pracować nad sobą, jezeli chodzi o emocje, blokady energetyczne. Zacznij moze od nowych dróg energii, też tak zaczynalem nastepnie opracowałem własne ćwiczenia. Pozdrawiam.
|
|
|
|
06.10.2007 - 13:39
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A ja polecałbym trochę dłużej pospać przy 4+1, 5 lub 6 godzin przy czym krócej się rozbudzać
(np. 10-20 min). Popróbować z pozycją (na boku, plecach, plecach z przesuniętą głową). Albo/lub/i dorzucić do pieca motywacji- wyznacz sobie większy cel związany z obe ( chce wychodzić by...). Pozdrawiam |
|
|
|
08.10.2007 - 17:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Słaby przepływ energii może także doprowadzić do tego że będziesz w transie, ale nie będziesz mógł wyjśc. Wtedy należy sobie darowac technike wibracyjną i wyjśc ciałem astralnym stopniowo podnosząc wszysktie konczyny. Następnie wstajesz i jestes poza. Właśnie, ostatnio mam taki problem... Bardzo głęboki trans osiągam, ale nie czuję wibracji. Ale skąd ja mam wiedzieć, kiedy je (kończyny ;) podnosić? Próbowałem, i podniosłem tylko te fizyczne |
|
|
|
| Artur_flyer |
08.10.2007 - 19:56
|
|
Guests |
Ostatnio wymyśliłem sobie taką medytację.
Wiadomo rozluźniam się. Następnie wyobrażam sobie świetlistą istotę, która bardzo mocno mnie kocha, jest to miłość bezinteresowna, ogromna, przecudowna, aż płakać się chce. Następnie przytulam się do niej, ppóźniej ona wnika we mnie. Całe moje ciało wypełnia światło, czuję ciepło. Jest super Wyobrażam sobie też kule światła, które wnikają w moje ciało. Albo po prostu wyobrażam sobie światło, które przepływa przez cały mój organizm. Przypominanie sobie cudownych chwil ze swojego życia też jest dobrym sposobem. Naprawdę istnieje wiele metod. PS> Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? -Tadeusz Rydzyk zwany też ojcem dyrektorem bądź ojcem założycielem |
|
|
|
08.10.2007 - 23:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Moim sposobem na naenergetyzowanie, jest sposób Monroe`a którego uczy w Programie Otwierania Wrót (Gateway Experience) a który naprawdę działa. Leżąc zrelaksowany, wizualizuję sobie jaskrawy biały promień energii przechodzący przez głowę wzdłuż ciała i wychodzący ze stóp. Oddychając pobieram z tego promienia duże dawki czystej energii- wdycham przez głowę i "wydycham" zużytą energię przez stopy. Wyobrażam sobie jak ta energia przepływa przez całe moje ciało i "zahacza" wszystkie czakry. Polecam ten sposób, na mnie skutkuje :)
Albo dobrym pomysłem jest też włączyć sobie falę GE na ładowanie: "Pokarm energetyczny" (“Energy food") Fala III #5, gdzie Monroe uczy metody, za pomocą której można otrzymywać bogatą energię dla CN i CF. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |