Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Unikanie Kontaktu
MarcinM
post 18.03.2018 - 20:33
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8465

Słuchajcie opisuję sytuację, którą mialem wielokrotnie. opisuję tutaj spotkanie we śnie z osobą, z którą od długiego czasu nie miałem kontaktu. Osoba ta unikała mnie, jednakże podobne motywy senne miałem z tą osobą nawet wtedy kiedy między nami było wszystko w porządku. Czy mieliscie w snach takie dziwne wrazenie ze ktos was specjalnie unika?

Schodziliśmy wąską uliczką przepełnioną ślicznymi, białymi domkami . Oślepiało nas zewsząd białe światło. Czułem w sobie pełnię szczęścia. W końcu udało mi się odnaleźć Przemka. Mogliśmy razem spędzić czas po naprawdę długim czasie rozłąki.

Sposób w jaki zlokalizowałem mojego przyjaciela, tak samo jak okoliczności mojego przybycia w te miejsce były dla mnie zupełnie nie znane. Nie przejmowałem się jednak w zupełności tą kwestią. Co i rusz mijaliśmy śniadych,kolorowo ubranych, ochoczo uśmiechających sie do nas ludzi.

Kolega obiecał zabrać mnie do lokalnej, knajpy. W środku czekali już na nas jego znajomi. Bardzo szybko znaleźliśmy wspólny język. Czas mijał nam w naprawdę przyjemnej, serdecznej atmosferze. Po mniej więcej dwóch godzinach Przemysław zmuszony był udać się do domu. Przyjaciel musiał odebrać młodszą siostrę z zajęć plastyki. Ja postanowiłem jeszcze trochę posiedzieć.

Wracając nocą do swojego apartamentu, miałem nieodparte wrażenie, że Przemek ma jakiś dziwny problem, który w jakimś stopniu związany jest z moją osobą. Ciężko mi było rozgryźć tą kwestię.

Cały następny dzień spędziłem na szukaniu kumpla. Jego telefon milczał. Cała ta sytuacja bardzo mnie bolała.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
bielik110
post 15.04.2018 - 22:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8602

wiele razy:) minie

Pamiętam jachwunia jeszcze jak Darek (sw.Piotr) księge objawił :):) minie kiedy zrozumiesz siebie.
Tak czy owak :) daj mu odejść,żyj
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic