Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 110
Czy to mozliwe ze niektorzy moga podrozowac w oobe nieswiadomie? Odwiedzac jakies miejsca i tego nawet nie pamietac?
Slyszalem o takiej teorii ktora mowi ze to bardzo prawdopodobne. Tylko moze Ktos by cos wiedzial na temat tego czy nieswiadomie jest mozliwosc ze tam "szalejemy"/cos robimy ? :-)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 11
Jak najbardziej kiedyś miałem bardzo dużo wyjść właśnie nieświadomych - nigdy bym o nich nie pamiętał jakbym nie odzyskiwał świadomości tuż przy powrocie do ciała. Zdarzało mi się widzieć jeszcze jak leciałem nad moim blokiem i sruu wpadałem do swojego ciała - nie przyjemne to było uczucie i bardzo często się zdarzało. Nie wiedziałem wtedy że to jest oobe dopiero oglądnąłem film dokumentalny o śmierci klinicznej - pacjenci obserwowali czasem jak ratowano im życie latając nad ludźmi. Tak samo jak ja tylko w innych okolicznościach ;]. Teraz mi się to już nie przydarza niestety.
Co noc masz masę snów ale ich nie pamiętasz ale jak się skupisz na pamiętaniu ich i świadomości to odkrywasz co naprawdę dzieje się w śnie ;].
Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 110
CYTAT(r_m @ 11.10.2007 - 07:52)
Jak najbardziej kiedyś miałem bardzo dużo wyjść właśnie nieświadomych - nigdy bym o nich nie pamiętał jakbym nie odzyskiwał świadomości tuż przy powrocie do ciała.
Hm Czyli twierdzisz ze aby pamietac nie warto odrazu przechodzic w sen.. ? Podobna sytuacja od dawnego czasu :-)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 11
Do dzisiaj nie mam pojęcia co było powodem że udawało mi się odzyskiwać świadomość na samej końcówce OBE - stawiam na mój tryb spania który wtedy obowiązywał - budziłem się samoczynnie co noc o określonej porze i być może po prostu zdarzało mi się wybudzać/odzyskiwać świadomość czasami podczas obe - trafiałem po prostu w nie przypadkiem. Choć z drugiej strony teraz robiłem różnego rodzaju eksperymenty z budzeniem się i tylko raz natrafiłem chyba na początek lotu ale straciłem świadomość za moment.
XnmRphR nie ma reguły po prostu badaj to zjawisko w końcu jeśli nie zaniknie to pewnie odkryjesz i świadomie już tym pokierujesz ;]