Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> NauczyŁeŚ Sie Świadomie UmieraĆ . Czy Terraz Boisz Sie Śmierci ?
CZY BOISZ SIE ŚMIERCI ?
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 33
Goście nie mogą głosować 
kamil
post 11.10.2007 - 14:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 144

NAUCZYLISMY SIĘ ŚWIADOMIE UMIERAĆ CZYLI MIEĆ OOBE ALE CZYTAJAC KOMENTARZE WIDZE ŻE JESCZE NIEKTORZY BOJA SIE TEGO OSTANIEGO PRZEJŚCIA. JAK JEST Z TOBĄ ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 10)
SORROW
post 11.10.2007 - 15:01
Post #2

Guests

Boję się oczywiście .Wiąże się to przede wszystkim ze zmianami jakie miałyby wówczas nastąpić :) Zbyt radykalne zmiany nogdy nie są dobrze widziane.
Z drugiej strony co to za dziwne pojęcie :"świadomie umierać "? nie pasuje mi, bo nie ma powiązania z rzeczywistością , a na pewno z parapsychologią Kamilu.
+Quote Post
kamil
post 11.10.2007 - 15:05
Post #3

Dusza Towarzystwa

WYMYŚLONA MOJA NAZWA, COS JAK ŚMIERĆ KLINICZNA MASZ SWIADOMOŚĆ ŻE UMARŁEŚ WYSZEDŁEŚ Z CIAŁA ALE KONTROLUJESZ TEN STAN CZYLI OOBE ,POPATRZ RELAKSUJEMY CIAŁO DO STANU UDAWANEJ ŚMIERCI: LEZYSZ NIERUCHOMO ,ODDECH ZWALNIA ,CIALO SZTYWNIEJE,ITD WSZYSTKIE OBJAWY ZGONU OSZUKUJEMY CIAŁO POPROSTU , WTEDY WYCHODZIMY, FIZYCZNIE "ŚWIADOMIE UMIERAMY "MAMY OOBE
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 11.10.2007 - 15:53
Post #4

Guests

hehe, będę upierdliwy, temat już był, założył go Ketrab hehe http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=76...t=0&start=0

Samej śmierci chyba nie, czuję, że będzie super, wystarczy nastawić się na miłość, światło i będzie dobrze.

No ale jak pewnie każdy troszkę boję się tego w jaki sposób odejdę, pewnie, że wolałbym umrzeć spokojnie, w swoim łóżku, no ale jak znam siebie to będzie jakieś hardcorowe odejście, hehe. Z pewnością rozszarpie mnie jakiś niewyżyty niedźwiedź (dzisiaj znowu mi się śnił, tym razem ganiał mnie po podwórku)

PS>
Chuck Norris umarł 10 lat temu. Problem w tym, że śmierć boi się po niego przyjść
+Quote Post
Drag0n
post 11.10.2007 - 17:52
Post #5

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Ja sie bardziej boje bólu ktory może mi towarzyszyc przy śmierci niż samej śmierci.
Profile CardPM
+Quote Post
AuroN
post 11.10.2007 - 22:16
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1274

Na pewno bałbym się śmierci alla wypadek samochodowy, upadek z wierzowca itp.
Profile CardPM
+Quote Post
krzysztof
post 12.10.2007 - 10:42
Post #7

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 141

Pamietam, ze OBE wywolywalo we mnie rozne leki, przed smiercia chyba takze, choc do tej pory nie jestem pewien czego sie wtedy balem. Natomiast Tu i Teraz smierc ma dla mnie tylko takie znaczenie, ze nie moglbym dzialac na planie fizycznym (pomoc rodzinie, dzieciakom) tak, jak moge to robic teraz. Szczerze mowiac od malego bylem raczej malo szczesliwy z powodu moich narodzin an Ziemi. Pewnie ktos mnie wrobil :D
Profile CardPM
+Quote Post
AuroN
post 12.10.2007 - 18:08
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1274

Dzisiaj trafiłem na ciekawą książkę Jana van Helsinga "Rozmowa ze Śmiercią" ;]
Jak chcecie po wkleje tu opinie samuela o tej książcę... a jak nie chcecie bym smiecił to nie :D ale może wydać się to ciekawe...
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 16.10.2007 - 21:50
Post #9

Guests

CYTAT
Szczerze mowiac od malego bylem raczej malo szczesliwy z powodu moich narodzin an Ziemi. Pewnie ktos mnie wrobil :D

Najśmieszniejsze w tym wszystkim Krzysztofie jest to , że sami się w to wrabiamy hehe.

PS> gdzie ten mój wór z cytatami. Oo! Mam odpowiedni hehehe (Artur ty diable idź już spać; dobra, dobra idę już)

Jak w naszym obecnym życiu miewamy tysiące snów, tak nasze obecne życie jest jedynie jednym z tysięcy takich istnień, do którego przychodzimy z innego, bardziej rzeczywistego życia... i następnie wracamy po śmierci. Nasze życie jest tylko jednym ze snów tego bardziej rzeczywistego życia i tak już jest nieskończenie, aż do ostatniego, najprawdziwszego życia – życia Boga.

- Lew Tołstoj
+Quote Post
plantator
post 16.10.2007 - 22:55
Post #10

Guests

CYTAT(Artur_flyer @ 11.10.2007 - 16:53) *
hehe, będę upierdliwy, temat już był, założył go Ketrab hehe http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=76...t=0&start=0

Samej śmierci chyba nie, czuję, że będzie super, wystarczy nastawić się na miłość, światło i będzie dobrze.

No ale jak pewnie każdy troszkę boję się tego w jaki sposób odejdę, pewnie, że wolałbym umrzeć spokojnie, w swoim łóżku, no ale jak znam siebie to będzie jakieś hardcorowe odejście, hehe. Z pewnością rozszarpie mnie jakiś niewyżyty niedźwiedź (dzisiaj znowu mi się śnił, tym razem ganiał mnie po podwórku)

PS>
Chuck Norris umarł 10 lat temu. Problem w tym, że śmierć boi się po niego przyjść

PROSZĘ, zwłaszcza NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW, o sprawdzanie wątków poprzez wyszukiwarkę forum, kilkadziesiąt tematów gnije w piwnicy na tyłach, bo 100 innych identycznych jest tworzonych...

A na temat wypowiedziałem się tutaj:
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=760&hl=%B6mierci

+Quote Post
kamil
post 17.10.2007 - 18:12
Post #11

Dusza Towarzystwa

NO NOWY TO JA NIEJESTEM WŁASNIE ZOBACZYŁEM SWÓJ NR 144 , TO CHYBA RACZEJ OD POCZĄTKU ALE TEMAT BYŁ SORKI ZA ZASMIECANIE
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic