oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Bardzo Dziwna Sprawa..., Kot wypędził Inspeka? ;)
Dagon
post 14.10.2007 - 10:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Muszę przyznać, że ostatnia noc była strasznie ciekawa. Zabrałem ze sobą odtwarzacz MP3 z wgranym I-Doserem 'Out of Body', trwa jakieś 30 minut. Spodobała mi się technika próśb osób niefizycznych. Postanowiłem tego spróbować. Położyłem się wygodnie, a po ok. 20 minutach zaczęły dziać cuda. Dźwięki z MP3 nagle zaczynały przypominać lecącego śmigłowca, a raczej jego wirujące łopaty. Nagle obraz przed oczami zaczął się obracać. Serce nigdy nie biło mi tak mocno. To było dziwne uczucie, bo ja ani przez chwilę nie czułem strachu, a tego bicia nie potrafię do niczego porównać. Czułem jak coś mnie wypychało do góry, widziałem na czarnym tle białą poświatę, a przy tym czułem czyjąś (Inspeka?) obecność, wcale się nie bałem. Prosiłem osoby niefizyczne jeszcze mocniej. Nogi jakby wyszły, czas na resztę. Byłem bliżej OBEE niż kiedykolwiek, gdyby nie kot, który leżał na podłodze, kilka metrów dalej. Zerwał się, niczym piorun podreptał w moją stronę, a przy tym porozrzucał rzeczy na meblach. Kot z całym impetem na mnie wpadł, kilka razy postukał łapą i zwiał. Na dodatek mój kot jest bioenergoterapeutą. Czuje duże pokłady energii. Ale ja dalej trwałem w hipnozie, kot mnie wcale nie przestraszył, chociaż czułem jej (kotki) obecność. Niestety, cały proces się zakończył momentalnie, a byłem tak blisko!
Nasuwa się pytanie, czy kot czuł Inspeka? A może czuła, że coś się z moją energią dzieje? Przypadek odrzucam, bo ona nigdy tak się nie zachowywała, wszystko stało się w tym samym czasie.
Co o tym myślicie?
Btw. dzisiaj kota wyrzucę z pokoju ;]
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
Kronopio
post 14.10.2007 - 10:30
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Podejrzewam ze to nie był kot tylko halucyncja która miała za zadanie cię wybudzić...i jej się to udało:) pozdrawiam i życzę sukcesów

+Quote Post
Dagon
post 14.10.2007 - 10:36
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Od razu dementuję ;] Kota potem złapał mój brat i wygonił z pokoju. Sorki, że nie wspomniałem.
Niestety przez kota już nie miałem sił na powtórzenie doświadczenia.

Btw. o co chodzi z tymi halucynacjami?

+Quote Post
anula
post 14.10.2007 - 10:41
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Umysl potrafi generowac obrazy, ktore mają zatrzymać Cie "przy ziemi" - takie przeszkadzajki, ktore warto poprostu ignorować...

+Quote Post
Dagon
post 14.10.2007 - 10:56
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Szkoda jedynie, że kot był prawdziwy. Potem porozmawiałem z bratem o tym co się stało. Zignorowałem kota, ale sądzę, że jednak w jakimś stopniu przeszkodził mi, albo temu kto chciał mi pomóc. To doświadczenie bardzo mnie wzmocniło. Moja koncentracja osiągnęła prawie maksimum, a wspomnę, że miałem miesięczną przerwę w treningu...
W zasadzie nie wiem, czy ta biała poświata nade mną, to było moje ciało astralne, czy kogoś innego. W zasadzie ja cały czas byłem w swoim ciele, a słyszałem, że opuszczamy ciało momentalnie, a nie noga po nodze, ręka po ręce.... Trudno mi to wyjaśnić, zagmatwałem się nieco.

+Quote Post
Drag0n
post 14.10.2007 - 16:32
Post #6

Świadomie Śniący

Notatnik

Jak kot moze byc bioenergoterapeutą ?? O_o

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park