Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Podziękowania :):):), Dla Dareczka, Boskiego, Cat'a i was wszystkich
silverek84
post 16.10.2007 - 16:14
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Hello :)

Wiem że dziękowaliśmy sobie już nie raz. To osobno Darkowi to Cat'owi. Tematy o podobnej tematyce były już zakładane. Ale chciałem założyć wspólny temat po to by każdy kto chce mógł wyrazić wdzięczność.

Więc tak:

Chciałem podziękować ci drogi Darku Sugierze za to że jesteś, za MIWPC. Za to że jest w tobie tyle dobra i ducha do walki z tym całym chorym systemem. Za to że otworzyłeś mi te cholerne oczy hehe. :)

Chciałem podziękować Boskiemu za to że pisze takie zajebiste posty i artykuły. Zgadzam się tobą człowieku w 100 % Twój wkład wnosi bardzo dużo na tym forum. Pisz jak najczęściej.

Purple Cat'owi za to że stworzyłeś te zajebiste forum dzięki któremu wiele osób może się wypowiedzieć a przede wszystkim łyknąć wiedzy jakiej nie jest w stanie im dać nikt inny.

Noble, Pieczywo, Zbyszek, Ketrab, Artut Flyer... i wy wszyscy których nie wymieniłem. Jesteście zajebiści. Dzięki wam te forum ma swój niepowtarzalny klimat. Nie spieprzmy tego.

Za to wam dziękuję. Nie miałem możliwości osobiście więc niech jest chociaż online. :)

PS Darku co będzie z dziennikiem na obemaniaku ? Pojawią się jakieś nowe teksty ??? Nie ukrywam że tęsknię za nimi.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
silverek84
post 16.10.2007 - 17:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. :) Niech moc będzie z tobą :)
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 16.10.2007 - 17:24
Post #3

Guests

Ja też dziękuję wszystkim bez nazwisk za wszystko - niech ten temat robi za wątek dziękczynny dla każdego, bo inaczej będzie sto wątków typu: dzięki Panie X za cośtam, o dzięki panie Y za bąka rano, etc ;)

Po prostu dzięks.

A co stronki Darka - Darek powiedz adminowi swojemu, żeby ci zrobił tutorial "step by step" jak dodawać arty chociaż - jak to CMS, to tu nie ma żadnego xhtml, czy php - jak w wordzie... a jak jest trochę grzebania, to polecam jednak Joomlę, której też dziękuję, że jest taka dobra, za darmo i nie raz mi ułatwiła pracę ;)
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic