Nr użytkownika: 3137
Ave! Jestem z Pszczyny :) Od niedawna interesuję się OBE, kończę czytanie książki Darka Sugiera i mam zamiar rozpocząć pracę nad swoim uwolnieniem. Może jakieś lokalne spotkanie się wykroi np w lutym?
Przyjaciel Rodziny
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 2010
A co powiecie na ten piątek (18.01)? Wiem że ferie ma teraz m.in Woj.Śląskie,(ja sam jestem juz po zajęciach wtedy) więc może teraz? godzina... no powiedzmy 13. Może być koło tzw sfery,pkp,pks? Ja proponuje sfere, tj zeby koło niej sie zgromadzic i pojsc gdzies usiąść(nie, nie w niej, tyle że bedzie poprostu bliżej do lepszych klimatów) Ew pkp/pks. To jak pasi? jak co to pisac na maila [email protected]
Przyjaciel Rodziny
No to może jakies potwierdzenie? he? jesli nikt nie chce sie spotkać to bez łaski, a jak ktoś chce to dać na prv jakis namiar czy info(moze byc komorka), około 12 na uczelni odbiore jak by co info, a jak nikt sie nie zgłosi, to nic, najwyzej se pojade do domu wczesniej... pozdrawiam
Przyjaciel Rodziny
CYTAT
Ja proponuje sfere, tj zeby koło niej sie zgromadzic i pojsc gdzies usiąść(nie, nie w niej, tyle że bedzie poprostu bliżej do lepszych klimatów)
Nie, nie w sferze:P Byle nie w niej, a gdziesindziej ;) Ale w zasadzie to nie ma tematu, nikt się nie zjawił i spotkania nie było. Gadka szmatka, no ale coż, bywa i tak ;] pozdrawiam.