CYTAT(MadziaKK @ 25.02.2015 - 22:53)

O moja rownowage to akurat ty sien ie musisz martwic. Nie zamierzam byc dla nikogo wzorem do nasladowania, i starac sie o cos, na czym mi nie zalezy. Jestem do cholery czlowiekiem! A nie jakas marionetka. I po to czlowiek ma wolna wole, zeby robic jak sam chce.
Czemu zwykłe słowa działają na Ciebie, jak płachta na byka? Rób sobie jak chcesz, ja tylko zauważam, że sama sobie przeczysz i prowadzisz teatrzyk sama ze sobą tutaj na forum, jakby żeby innym coś pokazać, czego sama nie jesteś świadoma i nie kontrolujesz, bo zaraz temu zaprzeczasz. Mówisz, że niczego nie wylewasz, a wylewasz. Narzekasz na cudzą nienawiść, a sama kierujesz się nienawiścią. Chciałem Ci pomóc, ale Ty nie szukasz rozwiązania, Ty szukasz tu uwagi, wszelkim kosztem. I robisz offtop :) Z mojej strony koniec w tym temacie.
CYTAT(MadziaKK @ 25.02.2015 - 22:53)

Ciekawa jestem tylko jakby sie zmienilo twoja nastawienie do tego, co pisze, i jakie mam intencje, jakbym rzeczywiscie wygrala dzieki opiekunowm i temu, co robie, te moje miliony... ;] Mysle, ze diametralnie. I od razu znalazl bys wytlumaczenie dla moich intencji. I to na dodatek sensowne.
Co proszę?!? o.O'