|
|
01.08.2018 - 20:13
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam, od kilku lat doświadczam Paraliżu sennego. Zdarzyło się kilkadziesiąt razy Ld, 2, 3 razy Obbe (widzenie aury, poświaty w 360 stopniach) Mimo to bardzo często ogarnia mnie strach (Tzw zmora) Czasem jest to przyjazny byt lecz dzisiaj doświadczyłem czegoś wyjątkowego. Zazwyczaj po wyrwaniu się na sile z astralnej galarety przerzuca mnie do LD ale dziś spotkałem opiekuna (rozmowa przez telepatie). Bardzo zaciekawiło mnie to że powiedział żebym uwolnił serce a nie będzie mnie blokował ( Często czuje ręce które blokują mnie przy próbie wyjścia z ciała) mogę przerzucić tylko połowę ciała. Czy chodzi może o czakrę serca ? Może ktoś wyjaśni o co chodzi ?
|
|
|
|
![]() |
03.08.2018 - 00:30
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o oooo.... Ciebie. Coś Cię jeszcze prześladuje na tym padole. Co to jest? Tylko Ty wiesz...Trzeba wyeliminować fizyczne czynniki. Za cieplo, za zimno, złe jedzenie, używki itp. To wszystko może nie być łatwe. Potem zobaczysz co zostało w Tobie. Co Cię uwiera.
|
|
|
|
14.09.2018 - 08:10
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Serce to serce, przeciez nie chodzi o opieszalosc, zadziornosc czy wscieklosc. Serce to milosc .
|
|
|
|
19.12.2018 - 20:39
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zastanów się, czego się tak naprawdę boisz. Sam sie blokujesz. To coś siedzi w Twojej głowie. Ja często bałem się pisku i huku podczas wychodzenia z ciała, z czasem uznałem, że tak musi być i to nic strasznego, w końcu sie przełamałem i pisk przestał mi przeszkadzać a nawet lepiej, z każdym innym wyjściem z ciała pisk stawał się mniejszy lub nawet znikał.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |