oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Download
Namaste
post 04.11.2007 - 09:57
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam tak się zastanawiam,że nie ma tematu(działu) gdzie można by ładować pliki,którymi chcemy się podzielić niektórzy zamieszczali linki w różnych tematach i teraz ciężko coś znaleźć myślę,że dobrze jak będzie jedno miejsce gdzie wszyscy co chcą będą wrzucać pliki.
Chciałem podzielić się ciekawym nagraniem a raczej teledyskiem polecam wygodnie się położyć założyć słuchawki stereofoniczne i wsłuchać się:-) polecam również obejrzenie teledysku.
The host of seraphin PW naciskamy pobierz plik,ściągamy
Gregorian-The Circle PW naciskamy pobierz plik,ściągamy
Mile widziane komentarze czy w ogóle wam się taka muza podoba bo nie wiem czy wrzucać dalej?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 12)
plantator
post 04.11.2007 - 19:19
Post #2

Guests

Haha, Namaste - nie ma takiego tematu, bo jak był, to Cat pogróżki dostawał za łamanie prawa, hahaha, poza tym jest obe-download (ale nie mogę sobie adresu przypomnieć nad czym boleję ciągle)... xD

+Quote Post
kater
post 04.11.2007 - 23:50
Post #3

OBE maniak 15

ło Boshe ściągam ale udało mi się to za 6 razem i czekałem łącznie z 10 minut
nie mogłeś dać na sandspace? Tu na tym czymś sciąga mi z max 10kb/sec. teraz czwórką leci a powinno tak z 50x szybciej:) cóż a te literki wpisać wygięte i pomieszane niewiadomo czy WIELKIMI czy małymi pisać itd. no ale ściąga, zacząłem przed pisaniem posta a teraz mam już 3% jeee:D hehe i do plantatora nie zmienia sie awatara! to tak jak byś twarz zmienił:P szczeże tamto było fajniejsze:) Nie wiem czemu kurcze taką durza wagę przykładam do tych obrazków:) ale długo pisze tego posta ło bony już z 15 minut i mam 7% całe:) w sumie to jaki to jest temat?? yyy a download no to se zobaczcie jak ktoś nie widzał bo popularne na youtube wpisać "call my name astral" i taka panienka będzie wychodzic i trafi na fajną undergroundową dyskoteke ale potem się niestety budzi to tak o oobe no i co jeszcze polecam swoje"filmy" i wizje z własnego doświadczenia bo ciekawsze:P love for all oprucz pani od francuskiego co mnie 4 lata temu udupiła :P wuj jej w lupe

+Quote Post
plantator
post 05.11.2007 - 02:02
Post #4

Guests

kater - przyznaj się - coś wziąłeś i się nie podzieliłeś, hłehłe:p

kater - zgadzam, się avatar nijako jako lico jest, więc sobie własne swoje wstawiłem xD

a ja też pań od francuskiego nie lubię przez podobne doświadczenie co ty - a one powinny być z natury tylko seksowne i nie umieć R wymawiać...

+Quote Post
kater
post 05.11.2007 - 03:01
Post #5

OBE maniak 15

noooo... Ta pani akurat z sexem nic wspólnego nie miała. Opis pani: nazywaliśmy ją pani transwer, ma/miała jakieś 180cm łydkę grubszą od mojego uda, wszędzie włosy na nogach, pod pachami (jak większość francuzek), na wargach pewnie tych i tych ale wąsik miała i głos jakiś dziwny i dziwne jeszcze było to, że dziewczynki wszystkie miały piątki i czwórki a chłopcy buty i dwóje i oczywiście nie byłem jedyny z grupy którzy odpadli była nas czwórka w tym roku i wszyscy z reki transwera ... szmataaaaaa łoj już kończe bo mnie naszło na tą bzdziągwę więc niech sie jej jak najlepiej wiedzie... no niech jej będzie

+Quote Post
Namaste
post 06.11.2007 - 08:57
Post #6

Członek Rodziny

plantator przecież te pliki nie są umieszczone na cata serwerze ja tylko podaję linki
kater masz racje wolno idzie wiec pliki będą na SendSpace

+Quote Post
Namaste
post 06.11.2007 - 20:07
Post #7

Członek Rodziny

Sacral Nirvana- PW

Ayahuaska part 4- PW

+Quote Post
Apshne
post 06.11.2007 - 21:30
Post #8

Guests

ksionrzki o tu PW

postrafiam

+Quote Post
kater
post 07.11.2007 - 02:18
Post #9

OBE maniak 15

CYTAT(Apshne @ 06.11.2007 - 21:30) *
ksionrzki o tu PW

link nie działa :( a poczytał bym sobie. (pierwszy raz cytuje i uwaga uwaga czy mi wyszło??

kurcze nie wyszło... niech mnie ktoś nauczy cytować ale łopatologicznie np. jak zacytowac mój fragment tylko ten: "ola a jaś bo jola to ewa na darku" i tylko to co w " " jest?

+Quote Post
pieczywo
post 07.11.2007 - 09:49
Post #10

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Link dziala dobrze, zapomniales o [/quote] na koncu cytatu.
A propos downloadu: pozniej usuwam wszystkie linki. Od tej pory jesli ktos ma jakis link z nielegalnymi nagraniami badz czymkolwiek, daje o nim informacje w tym temacie, a chetni to linkow zglaszaja sie mu na PW. Link PW odnosi sie od razu do okienka z wysylaniem wiadomosci do autora posta.
Pozdro!

+Quote Post
Namaste
post 07.11.2007 - 22:33
Post #11

Członek Rodziny

Nie musisz usuwać już je usunąłem szkoda w ogóle było mojego czasu na wrzucanie tego na serwer,możesz zlikwidować cały temat

+Quote Post
pieczywo
post 07.11.2007 - 22:36
Post #12

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Mysle, ze te linki masz i chyba ten kto bedzie chcial to napisze do Ciebie wiadomosc z prosba o podanie ich. Tak dzialalismy na moim forum muzycznym z linkami do plyt i bylo dobrze.

+Quote Post
luchessi
post 09.11.2007 - 18:36
Post #13

Dusza Towarzystwa

CYTAT(pieczywo @ 07.11.2007 - 23:36) *
Mysle, ze te linki masz i chyba ten kto bedzie chcial to napisze do Ciebie wiadomosc z prosba o podanie ich. Tak dzialalismy na moim forum muzycznym z linkami do plyt i bylo dobrze.

Jak ktos chce mam link do sporego downloadu :) info na pw

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park