|
|
04.11.2007 - 09:57
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam tak się zastanawiam,że nie ma tematu(działu) gdzie można by ładować pliki,którymi chcemy się podzielić niektórzy zamieszczali linki w różnych tematach i teraz ciężko coś znaleźć myślę,że dobrze jak będzie jedno miejsce gdzie wszyscy co chcą będą wrzucać pliki.
Chciałem podzielić się ciekawym nagraniem a raczej teledyskiem polecam wygodnie się położyć założyć słuchawki stereofoniczne i wsłuchać się:-) polecam również obejrzenie teledysku. The host of seraphin PW naciskamy pobierz plik,ściągamy Gregorian-The Circle PW naciskamy pobierz plik,ściągamy Mile widziane komentarze czy w ogóle wam się taka muza podoba bo nie wiem czy wrzucać dalej? |
|
|
|
![]() |
| plantator |
04.11.2007 - 19:19
|
|
Guests |
Haha, Namaste - nie ma takiego tematu, bo jak był, to Cat pogróżki dostawał za łamanie prawa, hahaha, poza tym jest obe-download (ale nie mogę sobie adresu przypomnieć nad czym boleję ciągle)... xD
|
|
|
|
04.11.2007 - 23:50
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ło Boshe ściągam ale udało mi się to za 6 razem i czekałem łącznie z 10 minut
nie mogłeś dać na sandspace? Tu na tym czymś sciąga mi z max 10kb/sec. teraz czwórką leci a powinno tak z 50x szybciej:) cóż a te literki wpisać wygięte i pomieszane niewiadomo czy WIELKIMI czy małymi pisać itd. no ale ściąga, zacząłem przed pisaniem posta a teraz mam już 3% jeee:D hehe i do plantatora nie zmienia sie awatara! to tak jak byś twarz zmienił:P szczeże tamto było fajniejsze:) Nie wiem czemu kurcze taką durza wagę przykładam do tych obrazków:) ale długo pisze tego posta ło bony już z 15 minut i mam 7% całe:) w sumie to jaki to jest temat?? yyy a download no to se zobaczcie jak ktoś nie widzał bo popularne na youtube wpisać "call my name astral" i taka panienka będzie wychodzic i trafi na fajną undergroundową dyskoteke ale potem się niestety budzi to tak o oobe no i co jeszcze polecam swoje"filmy" i wizje z własnego doświadczenia bo ciekawsze:P love for all oprucz pani od francuskiego co mnie 4 lata temu udupiła :P wuj jej w lupe |
|
|
|
| plantator |
05.11.2007 - 02:02
|
|
Guests |
kater - przyznaj się - coś wziąłeś i się nie podzieliłeś, hłehłe:p
kater - zgadzam, się avatar nijako jako lico jest, więc sobie własne swoje wstawiłem xD a ja też pań od francuskiego nie lubię przez podobne doświadczenie co ty - a one powinny być z natury tylko seksowne i nie umieć R wymawiać... |
|
|
|
05.11.2007 - 03:01
|
|
|
noooo... Ta pani akurat z sexem nic wspólnego nie miała. Opis pani: nazywaliśmy ją pani transwer, ma/miała jakieś 180cm łydkę grubszą od mojego uda, wszędzie włosy na nogach, pod pachami (jak większość francuzek), na wargach pewnie tych i tych ale wąsik miała i głos jakiś dziwny i dziwne jeszcze było to, że dziewczynki wszystkie miały piątki i czwórki a chłopcy buty i dwóje i oczywiście nie byłem jedyny z grupy którzy odpadli była nas czwórka w tym roku i wszyscy z reki transwera ... szmataaaaaa łoj już kończe bo mnie naszło na tą bzdziągwę więc niech sie jej jak najlepiej wiedzie... no niech jej będzie
|
|
|
|
06.11.2007 - 08:57
|
|
|
plantator przecież te pliki nie są umieszczone na cata serwerze ja tylko podaję linki
kater masz racje wolno idzie wiec pliki będą na SendSpace |
|
|
|
06.11.2007 - 20:07
|
|
|
|
|
|
|
| Apshne |
06.11.2007 - 21:30
|
|
Guests |
|
|
|
|
07.11.2007 - 02:18
|
|
|
ksionrzki o tu PW link nie działa :( a poczytał bym sobie. (pierwszy raz cytuje i uwaga uwaga czy mi wyszło?? kurcze nie wyszło... niech mnie ktoś nauczy cytować ale łopatologicznie np. jak zacytowac mój fragment tylko ten: "ola a jaś bo jola to ewa na darku" i tylko to co w " " jest? |
|
|
|
07.11.2007 - 09:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Link dziala dobrze, zapomniales o [/quote] na koncu cytatu.
A propos downloadu: pozniej usuwam wszystkie linki. Od tej pory jesli ktos ma jakis link z nielegalnymi nagraniami badz czymkolwiek, daje o nim informacje w tym temacie, a chetni to linkow zglaszaja sie mu na PW. Link PW odnosi sie od razu do okienka z wysylaniem wiadomosci do autora posta. Pozdro! |
|
|
|
07.11.2007 - 22:33
|
|
|
Nie musisz usuwać już je usunąłem szkoda w ogóle było mojego czasu na wrzucanie tego na serwer,możesz zlikwidować cały temat
|
|
|
|
07.11.2007 - 22:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Mysle, ze te linki masz i chyba ten kto bedzie chcial to napisze do Ciebie wiadomosc z prosba o podanie ich. Tak dzialalismy na moim forum muzycznym z linkami do plyt i bylo dobrze.
|
|
|
|
09.11.2007 - 18:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |