Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pierwsze Wibracje? Co Robić?
Mich4l
post 07.11.2007 - 15:38
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2493

Siema:) Wczoraj miałem swoje pierwsze wibracje(o ile to były one) możecie mi powiedzieć czy tak one wyglądają? : Po głębokim wpatrywaniu się w ciemność poprosiłem NP o pomoc a w zasadzie byłem już wkurzony, że tak długo każą mi czekać i do nich krzyknąłem. Nagle nie wiem czy serce czy czakra(chociaż nie wiem co to jest) zaczęło mi walić jak oszalałe poczułem zawroty głowy i próbowałem wychodzić po linie, bo słyszałem, że pomaga. Niestety potem wszystko się uspokoiło i potem nie doświadczyłem niczego:(
1. Czy to były wibracje?
2. Jeśli tak to co robić kiedy się je osiągnie?
3. Pytanie na marginesie jakieś ciekawe techniki wychodzenia najprostrze dla początkujących tylko nie 4+1 bo do szkoły nie wstane...
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
parol
post 07.11.2007 - 15:44
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2332

szukaj na forum to znajdziesz
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 07.11.2007 - 16:05
Post #3

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

Fajna odpowiedź mojego przedmówcy...
Forum jest od tego, by dawać odpowiedzi...

Masz dokąłdnie co robić w forum: jestem początkujący. POszukaj
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 07.11.2007 - 20:05
Post #4

Guests

CYTAT(Mich4l @ 07.11.2007 - 15:38) *
Nagle nie wiem czy serce czy czakra(chociaż nie wiem co to jest) zaczęło mi walić jak oszalałe poczułem zawroty głowy i próbowałem wychodzić po linie, bo słyszałem, że pomaga. Niestety potem wszystko się uspokoiło i potem nie doświadczyłem niczego:(
1. Czy to były wibracje?
2. Jeśli tak to co robić kiedy się je osiągnie?
3. Pytanie na marginesie jakieś ciekawe techniki wychodzenia najprostrze dla początkujących tylko nie 4+1 bo do szkoły nie wstane...
Pozdrawiam

Witaj na forum :)
Hmmm.. trudno mi coś powiedzieć. Trochę za mało dokładnie to opisałeś. Czy czułeś, że twoje ciało jest sparaliżowane? Słyszałeś może jakiś szum. Czułeś coś w rodzaju niefizycznych drgawek?

Czakra? Za wikipedią:
Czakra lub czakram (skr. "koło", "okrąg") - według wierzeń niektórych religii oraz ezoteryków, ośrodek energetyczny w ciele, czyli miejsce, gdzie ma spotykać się wiele "kanałów energetycznych" (tsa). Ośrodek ten ma odbierać, magazynować i promieniować energie o wibracji właściwej dla swojej funkcji (zob. Czakry główne), która konieczna jest do życia istot (w szczególności ludzi). Rozwijanie czakramów może według owych wierzeń prowadzić do rozwoju wewnętrznego i duchowego oświecenia

Tu masz parę technik, jeszcze cieplutkie(jak mleko od krowy hahahaha, sorry nie mogłem się powstrzymać), prosto od Draqa

http://www.oobe.pl/park/3-Nowe-Techniki-t1260.html

ŻYCZĘ POWODZENIA< BĄDŹ WYTRWAŁY , NIE ZNIECHĘCAJ SIĘ A NA PEWNO SIĘ UDA
HEJ!! )
+Quote Post
suwak
post 07.11.2007 - 21:19
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1634

Artur :awe: !!!
Profile CardPM