|
Tresc afirmacji? nie wyobrazam sobie poslugiwac sie jakas regulka. Chcesz tego? chcesz tego bardzo bardzo bardzo mocno? Po prostu o tym pomysl to proste nic trudnego. Ja do tematu oobe podchodze z baaaaaaardzo duza odlegloscia czasowa tzn., doswiadczam samoistnych oobe raz na jakis czas i daja mi duzo do myslenia :) czytam ksiazki, to tu, to tam, dyskutuje nabywam nowych doswiadczen przemyslen. Ostatnim przemysleniem wlasnie bylo to ze bardzo chcialbym spotkac moje wyzsze ja. I tak przed snem bardzo bardzo mocno wyrazalem tą chec w stanie relaksu/focus10/alfa jak kto woli. To nie jest trudne, po prostu sie poloz, zrelaksuj, wyobraz sobie jakas fajna sytuacje ze swojego zycia poczuj ją, poczuj troche Czystej Bezwarunkowej Milosci, pomysl w myslach intencje, nadaj jej mocy i wyslij ja w przestrzen! na pewno zostanie wysluchana uwierzcie mi ! do dzisiaj bym nie przypuszczal ze to sie stanie, ale od dzis juz wiem , NIE JESTEM SAM ! HAHAHahaha nawet nie wiecie jakie to zajebiste uczucie, WIEM ZE NIE JESTEM SAM !:D:D:D:D:D
|