|
|
15.11.2007 - 12:38
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Czy mieliście kiedykolwiek prorocze sny lub spotkaliście w snach osobe którą potem poznaliście w realu? jak tak to proszę opiszcie chociaż jeden. Ostatnio poznałem tak 3 osoby najpierw mi sie przysniły potem je spotkalem i to w ciagu 2 miesięcy, ma to duże znaczenie bo udowadnia że w środowisku astralnym spotykają sie prawdziwe osoby:)
|
|
|
|
![]() |
| plantator |
15.11.2007 - 12:52
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
15.11.2007 - 13:07
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A DejaVu? To nam się śni a potem se idziemy po ulicy i nagle. Błysk, bylem tu już... O co chodzi? :] Zazwyczaj trwa to 2-5 sekund :D
|
|
|
|
15.11.2007 - 13:10
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moja znajoma, w nocy miała sen: pożar w domu, w pokoju Córki, a ona śpi, nagle podchodzi do niej siostra mojego bardzi dobrego kumpla i mówi: Pani Małgosiu, wstanie pani... Ona się obudziła, a w szystko wyglądało jak we śnie. Uratowała swoja córkę, lecz kilka dni potem Kasia, siostra kumpla znarła w wypadku, jako jedyna poszkodowana... Wszyscy wyszli cało, jedna osoba złamana ręka, a ona zmarła po 2 dniach w szpitalu. Szkoda, była jedną z najbardziej wartościowych osób które znałem w życiu.
|
|
|
|
15.11.2007 - 21:42
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
U mnie często się pojawiały np mama zgubiła telefon komórkowy. Szukali go wszyscy, ponieważ były na nim bardzo ważne informacje - poważna strata. Po ok tygodniu wszyscy dali sobie spokój. Nagle sen w którym znajduję telefon mamy. Identyczny tylko czarny(ona miała srebrny) więc mówię jej, że go znalazłem a ona abrdzo mi dziękuję. Rano opowiadam o wszystkim rodzicom. Mama zaśmiała się i powiedziała, że już się pogodziła ze stratą. Po południu telefon od brata mamy, że zguba się odnalazła była w jakimś lesie czy coś ale się znalazła - totalny szok. To tylko jeden z przykładów reszty dokładnie nie pamiętam. Aha jeszcze wracając do tego koloru to jak się potem okazało mama zmieniła wymieniła się ze znajomą telefonami na takie same, tylko innego koloru. Zgadnijcie jaki miała kolor... hehe
Pozdrawiam |
|
|
|
15.11.2007 - 21:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no tylko w taki sposob twoje Ja (albo pomocnik) moze sie z toba komunikowac i przekazac ci wazne informacje co do zycia i co robic. Czesto je jednak zapominamy, albo nie zdajemy sobie sprawe ze sa prawdziwe
|
|
|
|
15.11.2007 - 21:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ciekawy zbieg okoliczności: akurat mniej więcej 1h temu mój brat opowiadał mi, że w nocy śniła mu się pewna sytuacja ze szkoły, i jeszcze tego samego dnia w szkole dokładnie taka sama sytuacja przytrafiła mu się naprawdę... Nawet słowa wypowiedziane przez różne osoby w śnie się zgadzały.
|
|
|
|
15.11.2007 - 22:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
to dobrze ze do tego doszlo. Jesli by bylo inaczej to znaczy ze wczesniej zmienil linie wydazen. Trzeba umiec jeszcz odruzniac sny czysto fantazyjne od tych urzytecznych.
|
|
|
|
16.11.2007 - 11:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wszystkie są urzyteczne tylko niekoniecznie przeznaczone dlatego kto sni,może być tylko przypadkowym odbiorcą
|
|
|
|
| kozuar |
16.11.2007 - 11:12
|
|
Guests |
|
|
|
|
16.11.2007 - 11:28
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
HEHE A mi śniło że pilismy alkohol z kumplami i nagle policja nad jechała, wszyscy posrani, ze zaraz nas spisza, podchodzi jeden policjant i mówi ,,dowód prosze", a ja mu mówie ze nie mam, zapomniałem, wtedy oni sie cofają, i nagle z nikąd idzie piosenka Jeckyll and Hyde- Frefall a oni to tańczą (wiecie :P ), ale bylo śmiechu, wszysyc klaskali i sie śmiali i sie obudziłem... Hmm... ciekawe czy to był proroczy sen.
|
|
|
|
16.11.2007 - 11:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
w sierpniu na początku miałam sen proroczy. Idę plażą i rozmawiam przez komórkę zprzyjacielem. nagle zauważam lądujące na plaży, właściwie spadające tysiące ptaków. Były jaskrawo upierzone i spadały. Całe plaże ptaków. Kiedy to zobaczyłam zaczęłąm mówic do przyjaciela o tym Podeszłam do nich i dotknęłam. Okazało się, że nie sa żywe, Ale nie trupy tylko "atrapy" . W kolejnym wydaniu Nexusa czytam o dziwnym zdarzeniu. W Australii spadały na plaże tysiące martwych ptaków z nieznanej przyczyny. Były martwe. Jak znajdę artykuł to dam linka o tym.
Pozdrawiam |
|
|
|
16.11.2007 - 11:47
|
|
|
w snach zakodowana jest informacja główna przeznaczona dla konkretnych osób i tej samej nocy wszystkie sny ją posiadają,natomiast dodatkowo są zakodowane informacje dla osób zwiazanych astralnie z osobami których to dotyczy/,osoby zainteresowane np gdzie nastąpi nalot policji/ najpewniej nie dostaną tej informacji .Gdzieś tam podawałem temat o egregorach to właśnie o to chodzi,każdy człowiek astralnie związany jest z jakąś grupą innych osób.To co napisałem powyżej wynika właśnie z jednego z dzisiejszych moich LD.Ja czytam wszystkie sny jakie mam dostępne codziennie i weryfikuję je i porównuję informacje w nich uzyskane z moimi snami,potem weryfikuje to życie /codziennie/i ostatnio zaczyna wszyskto się układać jak kostka rubika
|
|
|
|
16.11.2007 - 12:18
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Jakoś niecałe dwa lata temu kupiłam sobie nowiutka komórkę. Po jakimś czasie non-stop mi się sniło, że mi odpada od niej klapka. We śnie bardzo to przeżywałam. No i niestety sny się spełniły - padł mi wyświetlacz i naprawa się nie opłacała. Kupiła sobie nową komórkę z klapką, ale już mi się tak nie śni :)
dziś mi się śniła czterolistna koniczyna :), że ją znalazłam P.S. w realu też taką znalazłam, nawet kilka, a co jeszcze zabawniejsze, to nawet pięciolistną :) |
|
|
|
16.11.2007 - 12:21
|
|
|
USUNIĘTO
|
|
|
|
16.11.2007 - 12:52
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Leon a co z osobami których sie nei spotkalo wczesniej?Freddy to mozliwe nawet bardzo:).Pozdrawiam.
|
|
|
|
16.11.2007 - 13:15
|
|
|
Ja miałem mnóstwo takich snów, bardzo czesto osoby które mi sie sniły spotykam nastepnego dnia, i nie dziwi mnie np ze ktos kto od tyg nie był w szkole nastepnego dnia przychodzi, po prostu wiedzialem to.
Taki smieszny proroczy sen który mialem 2 lata temu: Otóż sniło mi sie ze z kumplami jedlismy zupe. Była noc, znajdowalismy sie w sklepie do którego czesto chodziłem. Doskonale zapamietalem osoby z którymi byłem we snie, szczegolnie jedna. W pewnym momencie pewien kolega dosypał tej osobie cos do zupy. Nie przyjrzalem sie dokładnie co to było. Kiedy sie obudzilem normalnie poszedłem do szkoły i błysk deja vu. No normalka ale chwile potem zaczal mi sie przypominac sen. Poszlismy na stołowke, patrze a tu siedza te same osoby co we snie. Najdziwniejsze jest to ze ów kolega któremu we snie ktos cos dosypał nie chodził w ogole na stołowke a akurat w tym dniu przyszedł (zbieg okolicznosci??). No i nagle jak juz zaczelismy jesc inny kolega wrzucił surówke temu koledze do zupy... |
|
|
|
16.11.2007 - 13:20
|
|
|
Twistoid to dotyczy wszystkich osób,nigdy nie widziałem wielu osób których sny czytam,a znajduję tam informację przeznaczoną dla mnie,
|
|
|
|
18.11.2007 - 10:01
|
|
|
Dzisiejszej nocy miałem proroczy sen który jeszcze dziś się spełnił ale uświadomiłem sobie że miałem go dopiero jak się spełnił.Otóż rano na spacerze z psem chciałem iść do lasu ale on się uparł i chciał iść własną drogą.Więc sobie myślę skoro tak to prowadź napewno wiesz lepiej.No i prowadzi mnie wg swojego planu i w pewnym momencie patrzę pod nogi i mnie olśniło,zobaczyłem latarkę jaką od kilku dni chciałem kupić/taka bardzo nowoczesna LC ładowana z sieci-pierwszy raz takie cudo widziałem/ bo zobaczyłem u kogoś i bardzo mi się spodobała-myślę ktoś wyrzucił bo zepsuta.Podnoszę i sprawdzam -działa /super/ i w tym momencie drugie olśnienie -przecież w nocy się nią posługiwałem/w śnie/.Inny sen który mogę uznać za proroczy to sen o podziemnym mieście,który opisałem kilka dni temu w moim blogu/a może to jednak nie był sen tylko moje oobe/.Otóż jego potwierdzeniem jest ten oto tekst W jaskini czekają na koniec świata
2007-11-17 14:36 Rosyjska sekta grozi zbiorowym samobójstwem 29 członków sekty zabarykadowało się w jaskini niedaleko rosyjskiego miasta Penza. Zapowiadają, że nie wyjdą do maja, bo wtedy, według ich guru, ma być koniec świata. Grożą, że jeśli władze spróbują ich wyciągnąć siłą, to zdetonują domowej roboty bombę. Członkowie "Rosyjskiego Kościoła Ortodoksyjnego" zaciągnęli do jaskini czwórkę dzieci. Chcą siedzieć tam, bez ogrzewania, przez całą ciężką rosyjską zimę. Bo ich guru, Piotr Kuźniecow tak wyprał im mózgi, iż wierzą, że na wiosnę będzie koniec świata, a przeżyją tylko wierni. Nie chcą negocjować ani z władzami, ani z prawosławnymi księżmi. Chcą, by wszyscy zostawili ich w spokoju, a jak nie, to odpalą domowej roboty bomby i wszyscy zginą. Rosyjskie władze bezskutecznie próbują ich przekonać do wyjścia. Ściągnęli nawet guru sekty, Piotra Kuźniecowa, który oczywiście nie zamknął się ze swymi wiernymi. Jednak sekciarze twierdzą, że guru ich zdradził, a oni czekają na zbawienie. Jak zapowiada w telewizji CNN rzecznik regionalnej administracji, Jewgienij Gusejnow, władze - na razie - nie myślą o siłowym rozwiązaniu problemu. Choć, jeśli sytuacja się nie zmieni nie wykluczają wysłania do jaskini komandosów. ze strony http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=...ArticleId=67875 co przemawia za tym że tam byłem:kobieta nie mogła się doczekać na koniec czegoś/jak widać chodziło o koniec świata/.Miałem świadomość że byłem pod ziemią i było dziecko jak powyżej.zakopane mogło oznaczać właśnie to miejsce.Natomiast czarna piłka symbolizowała przywódcę sekty którego wypychałem na powierzchnię. |
|
|
|
19.11.2007 - 22:49
|
|
|
Ja kiedys miewalem prorocze sny. Wystepowaly wtedy kiedy bylem z kims bardzo związany i latwo bylo je rozpoznac. Ale niestety, od jakiegos czasu nie miewam ich (a szkoda :)
|
|
|
|
21.11.2007 - 21:42
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bardzo ciekawy temat... :) Ja cwicze OOBE juz od dawna, jeszcze nigdy nie udalo mi sie wyjsc z ciala tak na zasadzie totalnego, calosciowego wyjscia. Jedynie na zasadzie troche powyzej ponad swojego ciala. Ale to nawet nie jest dla mnie istotne, bo wlasnie zauwazylam ostatnio cos dziwnego - nie wiedzialam co to dokladnie ale zdalam sobie sprawe, ze poprzez te cwiczenia uzyskalam jakas zdolnosc widzenia sytuacji, ktore sie wydaza. Weim, ze to nie jest zwykly sen skladajacy sie z symboli, poniewaz TE SNY sa bardzo realistyczne - czuje w nich zapachy, dotykam przedmiotow, czuje przede wszystkim kazda emocje zwiazana z dana sytacja. Ale one snia mi sie w kontekscie tylko jednej osoby praktycznie - kogos do kogo zywie bardzo silne uczucia, emocje... nie wiem, czemu tak wlasnie jest. Na dodatek zauwazylam, ze i w rzeczywistosci wyostrzyla mi sie jakby INTUICJa... juz nie tylko w kontekscie tej danej osoby ale i innych (co nie zmiena faktu, ze czuje nawet czasem jej emocje). Na poczatku czulam sie z tym dziwnie, ale teraz zdalam sobie sprawe, ze to co widzialam we snie - juz sie zdarzylo, w 90% taki sam scenariusz, mimika, emocje, ech.... czy Wy tez tak intensywnnie to odczuwacie???
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |