Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwna Sprawa...
Norek
post 16.11.2007 - 22:05
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2603

Witam!

Na wstępie zaznaczam że to ja Puma23, coś mi się stało z poprzednim kontem.
Dobra do rzeczy:

Od jakiegoś czasu jestem zakochany po uszy w pewnej dziewczynie, to uczucie jest odwzajemnione, sprawa polega na tym że...

Pewnego pięknego dnia powiedziałem Dagmarze że spróbuję wieczorem wywołać OOBE, wie ona na czym to polega i na własnej skórze miała już kilkanaście wyjść wywołanych nieświadomie. Jakoś tak się stało że tego dnia byłem bardzo senny, położyłem się po 21:00.
Byłem gotowy do odlotu z ciała... Cholera, ale byłem zbytnio zmęczony, i zasnąłem.

Z mojej strony to tyle, teraz co się dowiedziałem 2 dni po tym zdarzeniu.

Dagmara oglądała u siebie w domu film, gdy się skończył, poszła do swojego pokoju (było przed 22:00)
Otworzyła drzwi, w ciemnym pokoju zobaczyła postać... Cień... Który stał przed nią...
Gdy zapaliła światło, postać znikła...
Podchodząc do biurka, coś ją złapało za ramię i pociągnęło do tyłu! Ale nikogo nie było w pokoju! Dodam że nie było nikogo w całym domu!

Gdy wyszła z pokoju była pewna że to ja... Czuła to...

Słuchajcie, nie wiem... Ale moim zdaniem to miałem nieświadome OOBE, w dodatku miałem wpływ na rzeczywistość...

Pozdrawiam, Puma23
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 14)
ldkiler
post 16.11.2007 - 22:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

A może to duchy?

Jednak bardzo możliwe, że miałeś nieświadome OOBE ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 16.11.2007 - 22:12
Post #3

Guests

A mi się wydaje, że to sprawa dla Zbyszka hehe.
Pewnie to jedno z twoich ciałek nie fizycznych.
Hmmm... ale żeby tak wpłynąć na rzeczywistość fizyczną? Nie wiem co o tym myśleć.
Co innego gdyby twoja dziewczyna spała i tylko miała taki sen.

No ale z drugiej strony jeżeli bardzo się kochacie to jesteście mocno ze sobą powiązani. Wtedy łatwiej o taki kontakt
+Quote Post
Wojownik
post 17.11.2007 - 05:54
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 898

a ja mysle ze nie powinienes zaprzatać sobie tym głowy, z tego co piszesz poszedles spac i nic nie pamietasz tylko usłyszałeś opowieść dziewczyny i teraz prubujesz ja podpiąć do czegoś co by ci pasowało (moze to nie brzmi najlepiej ale takie jest moje zdanie). Proponuje zapomnieć o całym tym wydarzeniu i czekac na kolejne wyjscia ktore bedziesz pamiętal i wtedy sie zastanawiać nad tym co zapamiętałeś. Inaczej mówiąc, jesli nie zapamietałeś jakiegoś zdarzenia widocznie nie było to dla ciebie. Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Radzioo
post 18.11.2007 - 20:44
Post #5

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 500

Ciekawe, Jeśli mamy z kimś kontakt, to jest jaknajbardziej możliwe, że moglibyśmy np. przesunąć krzesło stół, rzucić w kogoś nożem... Ciekawi mnie taka sytuacja: kładziesz się spać, ale nie z uczuciem miłości do innej osoby, ale wręcz z nienawiąścią ( jak do nauczycielki z polskiego) ale na poważnie do człowieka, który zranił, albo nawet zabił kogoś Ci bliskiego, i bierzesz nóż/siekierke/pistolet/piłe/rower/czołg, i wjeżdżasz mu w plecy. Ciekawe, nawet bardzo ciekawe, jeśli dotknąłeś nieświadomie we śnie dziewczyny, a ona była pewna, że to Ty to chyba moja hipoteza jest prawdziwa. Ciekawe... naprawde. I jeszcze miłe słówko dla kolegi, który wypowiedzał się przedemną: śkąd wiesz, że to nieprawda? na tym forum ludzie nie kłamią, są szczerzy, dorośli mężczyźni przyznają się że płaczą po nocach a Ty skreślasz prawdziwość i stwierdzasz, że to wytwór wyobraźni? Nie zgadzam się z tym co powiedziałeś tajemny Wojowniku. :/ Pozdrawiam, i nie zarzucaj takich rzec zy ludziom.
Profile CardPM
+Quote Post
Borys
post 18.11.2007 - 21:33
Post #6

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2620

A może to sprawka niefizycznego przyjaciela. Bo jakby to było nieświadome Oobe a ty ją za ramie złapałeś, to ludzie pod wpływem równie silnych ale negatywnych emocji wychodzili by z ciała i w wiadomościach mówili by o niewyjaśnionych zgonach :D
Profile CardPM
+Quote Post
Noro
post 19.11.2007 - 10:41
Post #7

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1763

CYTAT(Borys @ 18.11.2007 - 21:33) *
A może to sprawka niefizycznego przyjaciela. Bo jakby to było nieświadome Oobe a ty ją za ramie złapałeś, to ludzie pod wpływem równie silnych ale negatywnych emocji wychodzili by z ciała i w wiadomościach mówili by o niewyjaśnionych zgonach :D

Moim zdaniem to jest tak... Jeśli ktoś ma dobre chęci, zamiary, wyjdzie z ciała, i może mu sie udać po drugiej stronie o wiele więcej.
Dużo się słyszy aby nie wchodzić w OOBE ze złymi zamiarami, może to być po prostu swego rodzaju blokada...

Coś w stylu "O nie mój drogi, chcesz coś przeskrobać po za ciałem? Nie wyjdziesz... Poczekamy aż najdą Ciebie dobre zamiary."

Trochę dziecinnie opisane. Ale w dwóch słowach... Masz złe zamiary? Nie wyjdziesz! - Masz dobre zamiary? Wyjdziesz, a niefizyczni Ci nawet w tym pomogą!

Pozdrawiam, Puma23
Profile CardPM
+Quote Post
Radzioo
post 19.11.2007 - 12:32
Post #8

Przyjaciel Rodziny

DEATH NOTE! kto ogląda? coś w stylu kiry <lol2> Ciekawe... no spoko :D
Profile CardPM
+Quote Post
Noro
post 19.11.2007 - 12:48
Post #9

Przyjaciel Rodziny

Oglądałem kilka odcinków :P
Heh... Kumpel mnie zaraził xD
Profile CardPM
+Quote Post
Borys
post 19.11.2007 - 15:49
Post #10

Przyjaciel Rodziny

Noro nie wiem czy mam rację ale w astalu chyba nie ma pojęcia dobra ani zła więc...
Ja wcale złych zamiarów nie mam a Ci moi Kochani przyjaciele wcale mnie nie wyciągają :/
Profile CardPM
+Quote Post
Noro
post 19.11.2007 - 22:25
Post #11

Przyjaciel Rodziny

No i ja nie mam złych zamiarów i jakoś też mnie nie wyciągają....
To była tylko płytka sugestia :P
Profile CardPM
+Quote Post
Borys
post 20.11.2007 - 09:12
Post #12

Przyjaciel Rodziny

Może nasi niefizyczni przyjaciele są po prostu leniwi, albo jeszcze nie zasługujemy na wyjście przy ich pomocy :D
Profile CardPM
+Quote Post
kozuar
post 20.11.2007 - 10:23
Post #13

Guests

CYTAT(Borys @ 20.11.2007 - 09:12) *
Może nasi niefizyczni przyjaciele są po prostu leniwi, albo jeszcze nie zasługujemy na wyjście przy ich pomocy :D

Wątpie czy nie zasługujemy. Na początku byłem często wyciągany przez NP do czasu kiedy sam nauczylem sie wychodzic. Teraz za bardzo nie potrzebuje pomocy przy wychodzeniu, oczywiście inaczej ma się sprawa w astralu.
+Quote Post
Radzioo
post 20.11.2007 - 14:04
Post #14

Przyjaciel Rodziny

Co do death note! Słuchaj sie nie zraź nudnymi odcinkami dwoma po 15 odcinku! potem jest NIEREALNE. a do którego odcinka obejrzałeś Norek? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Noro
post 20.11.2007 - 16:43
Post #15

Przyjaciel Rodziny

Tylko pierwsze 4 odcinki... :P
Ale skoro mówisz że warto oglądać dalej to chyba się zainteresuję ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic