Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Plemiona, OBEmaniakowe plemię
kater
post 18.11.2007 - 23:57
Post #1

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 717

heh :D kolega mnie wciągnął i to bardzo, przez 2 tygodnie przychodził do mnie codziennie bo internet mu zabrali i grał w jakąs gierkę i nazywała się "plemiona" gierka w stylu mmrpg: chodzi o to, żeby rozbudować swoją wioskę, ponapadać inne przy pomocy swoich wojsk, zwiedzać mapę, i gadać gadać i twożyć sojusze i swoje nowe plemiona. Jakoś mnie to napoczątku nieinteresowało, ale dziś mówie, popatrze sobie jak on gra i mnie przewciągnęło, załozyłem sobie swoją osade i juz prawie dokładnie wiem o co chodzi i się rozbudowuje powolutku:) no wypas wciąga:)

i teraz tak, moja wioska nazywa się OBEmaniak willage, znajduje sie w 9 świecie co ważne!!! bo jak bedziecie się rejestrować to trzeba wybrać świat i wybierzcie 9 oczywiście, i trzeba wybrać ćwiartkę i wybierzcie ćwiartkę "południowy wschód" też ważne bo byśmy byli daleko od siebie a tak bedzie ok.:) proponuje żebyśmy założyli plemię:) o nazwie OBEmaniaki i z 15 osób i przejmiemy świat cały:)

gra maprawde wciąga i jak ktoś chce to gorąco zapraszam, łatwo a nawet banalnie się nauczyć bo jest szeroki "pomoc" i bardzo łatwo klarownie napisany i jak ktos się zapisze już to niech to w temacie napisze swoje współżędne na mapie, zacznę od moich jest to :948x682 i numerek kwadratu to 69:D:D

i jak coś oczywiscie mozna innym wioskom pisać wiadomości i wojny zaczynać i bedziemy szerzyć rebelie:) co wy na to? zagrajmy w plemiona:) a na gre potrzeba zaledwie z 10 minut jednorazowo na rozbudowy i sprawdzenie wiadomości, posłanie żołnieży na walke czy zwiadowców ale oczywiście jest to real time i do kompa trzeba siadać jak najczęsciej np. w szkole w pracy po lekcjach żeby jak najszybciej się rozbudować nietracąc czasu:)

pozdrawiam:D:P:**
edit: a no może dodam www.plemiona.pl :D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
ldkiler
post 19.11.2007 - 16:16
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 287