Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pralnia Beretów, (nie klikaj :P )
Raziel
post 20.11.2007 - 17:01
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 154

Idąc niepostrzeżenie pasażem Tesco natknąłem się na zastęp ułanów stukających obcasami w okienka na poczcie w celu pobrania racji żywieniowych. Ekspedientka zdając sobie sprawę z braku połączeń neuronowych w pozytronowych mózgach ułanów przebranych za primabaleriny rosyjskie, od razu zaprzestała konwersacji na temat nadciągającej lawiny zdarzeń u zbocza gór skalistych, lecz mając na uwadze pertraktacje Eskimosów w sprawie emisji gazów do atmosfery, w dowód przyjaźni dała im elektroniczny klaser ze znaczkami wodnymi tak bardzo popularny w kambodżańskich parkach narodowych. Widząc to skręciłem do pobliskiego sklepu zoologicznego gdzie kupiłem telefon komórkowy o napędzie atomowym, z którego zadzwoniłem do osobistego knura pasącego się na łące nieopodal puszczy amazońskiej, który poinformował mnie o indiańskich separatystach zagrażających paktowi atlantyckiemu ustanowionemu przez stado naćpanych jeżozwierzy morskich. Tylko dzięki straży przybrzeżnej wpływającej do hipermarketu zorientowałem się że knur podstępem chciał wyciągnąć ode mnie adresy domowe ortodoksyjnych mormonów przechowujących w lodówkozamrażarce arkę przymierza. Nie namyślając się przerwałem połączenie i zacząłem grać w siatkówkę galaretkami o smaku owoców tropikalnych co nie okazało się rozważne gdyż emisja fal elektromagnetycznych wywarła wpływ na Ziemski ruch obrotowy co zaowocowało przebiegunowaniem przeciwlegle usytuowanych wioski smerfów i doliny muminków. Jednak nie to było powodem zmartwień gromady smutnych pancerników tatrzańskich zamieszkujących tereny byłej Jugosławii. One martwiły się zawsze kiedy wzrost podaży na okna PCV zaczynał obejmować kraje śródziemnomorskie trzeciego świata i właśnie to spowodowało, że wczorajsza niedokończona transmisja z prażenia kukurydzy w mikrofalówce, oglądana przez zaproszone przeze mnie syberyjskie chomiki w kaskach, obniżyła ich zdolność koncentracji w wyniku czego, nie są w stanie już wychodzić świadomie z ciała...

Chyba czas wykonać RT :D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
leon
post 20.11.2007 - 18:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

super uśmiałem się jak norka.narka
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 20.11.2007 - 23:04
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Świetne! Uwielbiam twórczość tego typu :)
Profile CardPM
+Quote Post
MetaPsyche
post 17.12.2007 - 23:22
Post #4

Niepoprawny racjonalista
Nr użytkownika: 703

Doszłem do pewnych wniosków. Aczkolwiek nie są może one tak istotne jak traktat o świadomości astralnej recytowany w białym domu z ogródkiem owocowym, wyścielonym krystalicznie białym murzynem pocącym się w trudzie pracy syzyfowej, to jednak uważam, że nie mają one tak wielkich piersi jak życzyłby sobie nie jeden mężczyzna na zesłaniu. Powodów tego stanu rzeczy, choć dziwnego, to trzeba przyznać, że chomiki to inteligentne zwierzęta, bo pomimo iż nie potrafią dostosować się do środowiska osób cierpiących na tą przypadłość, to wypadają dobrze w testach ciążowych. Abstrahując więc od otoczki tajemnicy i sakralności jaką tworzy się nieświadomie zapominając o tych ważnych wydarzeniach, które pozostawiły ślad na zboczach gór skalistych i innych tego typu wytworach umysłu ludzkiego, nie możemy zapomnieć, że nie bez winy są tu władze centralne Stanów zjednoczonych. Ale nie o polityce chcę tu prawić. Skupmy się bardziej na tym czego ludzkie oko, próbując dojrzeć co się działo za mną wypadłem przez okno. Kiedy tylko otrząsnąłem się po tym wypadku samochodowym, udałem się w kierunku bliżej nieznanym niezwykłym zjadaczą pieczywa ciemnego, bo choć zdrowego, to jednak nie wiemy co się wtedy stało. Nie dlatego, że w ten sposób manifestują oni to co większość ludzi robi w środku nocy, gdy natężenie światła pozwala jeszcze na czytanie dzieł Matejki i innych sportów ekstremalnych, ale przecież niekoniecznie musi być tak, jak wydaje się, że nie będzie, bo być może to tylko iluzja. Już wiele lat temu naukowcy próbowali zbadać i zrozumieć podobne osobliwości natury do Jarosława Kaczyńskiego, lecz jak narazie choroba rozprzestrzenia się jeszcze szybciej, niż przed zbudowaniem pierwszej kolei. Nie wiadomo co dokładnie jest przyczyną tego stanu rzeczy materialnych możemy dotknąć i poczuć, co różni je od rzeczy niewypranych mam wysypkę. Dlatego też gdy tylko zrozumiałem, że erupcja wulkanu na Sycylii żyją niesamowite zwierzęta pasożytujące na innych rodzajach energi astralnej pozwalającej wyjść, nawet na piwo. Ale co to daje - pewnie zadajesz sobie teraz trud może się opłacić, jednakże bynajmniej aczkolwiek niekoniecznie.
Profile CardPM
+Quote Post
PPPX
post 17.12.2007 - 23:48
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2661

Wiedziałam, że nie tylko ja tu jestem ZDROWA! xD

Takie opowieści kojarzą mi się z kumplem ze szkoły, który każe mi uważać na spadające w górę samochody, gdy będę wracać do domu, dodaje, że jeśli będę szła z szafą na plecach nie powinno być większych problemów.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic