Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> W Koncu Sie Udalo !
Iska
post 21.11.2007 - 08:08
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2508

Witam
Dzisiaj nad ranem przezylem swoje pierwsze OOBE ;D
Zaczelo sie tak ok. 3-4 kiedy to obudzil mnie moj pies ktory chcial wejsc do mojego zamknietego pokoju . Siadl przed drzwiami i piszczal ;D . Wstalem lekko zaspany i uchylilem troche drzwi zeby mogl przesliznac sie przez szczeline . Zamknalem drzwi spowrotem i poszedlem w kime . No i cala akcja zaczyna sie w kilka badz kilkadziesiat minut po polozeniu sie . Nie probowalem zadnych wizualizacji czy czegos podobnego , poprostu poszedlem spac . Nagle poczulem sie dosc dziwnie . Nietypowy szum w uszach , moze jakies dzwieki , przed oczami dziwne , hmm ksztalty ;p . No i zaczela sie jazda . Poczatkowo troche mna zabujalo , tzn zaczalem sie krecic chyba we wszystkie mozliwe strony . Wyraznie to czulem. No i potem nagly STOP i czuje jak moje nogi nagle samoczynnie sie ugiely w ten sposob --> O___/\_ ;p . Potem poprostu ocknalem sie nad lozkiem . Postanowilem podleciec do okna . Podlecialem , spojrzalem na szafe , wciaz dziwne dzwieki w uszach (ale nikle) i ten kolor , taki nietypowy , jakby szary . Tak se mysle na bank oobe , spogladam na lozko , no kurde jest cf , podlatuje blizej no i faktycznie to ja . Potem maly natlok mysli gdzie by tu poleciec i nagle sie budze w cf ;D
Koniec
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 13)
kozuar
post 21.11.2007 - 08:33
Post #2

Guests

Na początku Gratuluje sukcesu, jest to bardzo ważne dla osób które jeszcze nie wyszły, niech wiedzą że jest to możliwe ;) Co do tego że za I wyjściem dostroiłeś się do FŚ i zobaczyles swoje c.f. to raczej sceptycznie bym to tego podchodził.

Pozdrawiam.
+Quote Post
Borys
post 21.11.2007 - 08:49
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2620

Iska Gratulacje, tak trzymaj chłopie :D
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 21.11.2007 - 11:33
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Gratuluję! Ja dzisiaj miałem 2 LD pod rząd, też jestem z siebie dumny :) Pamiętaj by zawsze na początku się dostroić! Ja już se tak to wbiłem w mózg, że robie to nawet w LD, co dziwne pomaga i jakby wyostrza sen.
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 21.11.2007 - 12:23
Post #5

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

Gratulacje!!!
przybył nam kolejny wychodzacz:)
Teraz czym prędzej łap kontakt z MTJ żeby nie tracic czasu...
Profile CardPM
+Quote Post
damiano
post 21.11.2007 - 15:40
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1219

Jak to możliwe że wszyscy którzy wychodzą po raz pierwszy trafiali od razu do świata fizycznego ?! :> Myślę że to jednak ospuo ,chodziaż kto tam was wie...

PS: Gratuluje :)
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 21.11.2007 - 16:01
Post #7

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Teraz juz wiesz na czym to polega... bedzie z gorki, przynajmniej u mnie tak bylo.
Gratulacje!
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 21.11.2007 - 17:54
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

Gratuluję Iska ale nie myśl sobie że od tej chwili będziesz mógł na życzenie opuszczać swoje ciało, niestety to tak nie działa. Musisz dalej ćwiczyć ale już masz o tyle łatwiej że wiesz mniej więcej na czym ono polega. Najważniejsze jest samemu tego doświadczyć.

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Iska
post 21.11.2007 - 19:25
Post #9

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2508

Jak zdobyc kontakt z MTJ ?:D
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 22.11.2007 - 10:16
Post #10

Dusza Towarzystwa

Gdy będziesz gotowy to się ujawni.
Profile CardPM
+Quote Post
Twisted_Sister
post 22.11.2007 - 17:31
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2660

Kilka nocy starałam się wejść w ten stan i nic ponieważ miałam różne nieprzyjemne wrażenia których się wystraszyłam jak na przykład wrażenie zanikania oddechu. Tymczasem OOBE przytrafiło mi się, tak samo jak w dwóch poprzednich przypadkach, kiedy najmniej się tego spodziewałam i wogóle się o to nie starałam. To był mój pierwszy świadomy stan OOBE. Zasnęłam z dużym przygnębieniem i właściwie przez całą noc nie spałam stabilnie. Co chwilę się budziłam i miałam nowy bardzo krótki sen - taka migawka. Kiedy przyśniło mi się coś czego bardzo się przestraszyłam, sen się skończył ale nie do końca się obudziłam. Bardzo nie chciałam zasnąć bo nie chciałam więcej tych snów i pilnowałam się żeby nie spać ale oczy miałam zamknięte i tak przysypiałam po czym kontrolowałam się żeby nie spać i tak w kółko aż w pewnym momencie usłyszałam taki jakiś dźwięk jakby zwarcie jakieś i mignęło mi takie jasne jaskrawe światło a potem od razu stałam przed drzwiami swojego pokoju. Chciałam sprawdzić czy śnię czy to OOBE i zapragnęłam żeby moja ręka przeniknęła przez drzwi, położyłam ją na drzwiach i tak się stało, wtedy byłam już trochę wystraszona i powoli wpadałam w panikę bo chciałam wrócić mimo wszystko. Właściwie ja tam nie chodziłam, tylko się przemieszczałam - tak po prostu. Pomyślałam sobie że chcę być koło okna i zaraz to się stało. Potem chciałam już naprawdę wrócić ale jakoś nie od razu mi się to udało. Czułam jakbym obracała się wkoło szukając ucieczki ale udało mi się wrócić dopiero jak przestałam panikować.

A mam pytanie: co to jest OSPUO? I co to jest MTJ? :)
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 22.11.2007 - 18:03
Post #12

Dusza Towarzystwa

Twisted gratuluje doświadczenia OBE, a wszelkie informacje wyjaśniające pojęcia znajdziesz w książce Darka Sugiera "Miłość i wolność poza ciałem" oraz na naszym forum. Kliknij na ten link

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Borys
post 22.11.2007 - 18:03
Post #13

Przyjaciel Rodziny

Twisted sister tutaj masz słownik i tam opisane są skróty.
Profile CardPM
+Quote Post
Borys
post 22.11.2007 - 18:04
Post #14

Przyjaciel Rodziny

Ooo sory już ktoś podał, nie doczytałem:/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page