Grupa Astralnych Podróżników |
|
|
2 Stron
1 2 >
|
 |
Odpowiedzi
(1 - 20)
VVi
|
05.12.2007 - 20:15
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 1760

|
Sogliv, czujesz się wzburzony? A pytałeś czy cię przyjmą? Ja się tam nie pcham i nie przeszkadza mi, że jest takie zamknięte forum. Myślisz, że oni tam robią bóg wie co, jak to się mówi? Jak chcesz do nich przystać to musisz być pewien, że coś zdziałasz, bo potrafisz, a nie że tylko wychodzisz. Tylko, proszę, nie odbieraj mojego posta jak besztanie ciebie, bo nie miałam takiego zamiaru. Chcę tylko powiedzieć, że pewne rzeczy w życiu muszą być takie jakie są, a nie inne. To zamknięte forum kryje się również przed takimi osobami jakich mogliśmy ostatnio doświadczyć pokroju zaniepokojonej siostry Artura Flyera, która najpierw wszystkich zbeształa, a potem poszła po rozum do głowy, że przecież zraniła tym naszego Artura. Pozdrawiam, trzymaj się, przemyśl sprawę i nie dąsaj, bo ci z tym nie do twarzy;)
|
|
|
|
|
|
sonic3
|
05.12.2007 - 21:57
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 2391

|
CYTAT(sogliv @ 05.12.2007 - 20:08)  GRUPA ASTRALNYCH PODRÓŻNIKÓW...
FORUM ASTRALNYCH PODRÓŻNIKÓW..
TO JAKIŚ ŻART???..BO NIE KUMAM I MAM TO W GDZIEŚ,ŻE PISZĘ DUŻYMI LITERAMI(..A PO TO ZEBY BYŁO DOBRZE WIDAĆ!!!!)
...TO COŚ JAK "WSZYSTKIE ŚWINIE SĄ RÓWNE ALE INNE SĄ RÓWNIEJSZE"???..HAHAHAHE!!:(((( A to jest konkretnie napisany temat??? ..a ja pogrubiłem aby było widać ;) Może chociaż byś uzasadnił dlaczego tak uważasz dla mnie temat do moderacji albo do kosza. CYTAT(Franki @ 05.12.2007 - 21:16)  Podobno do tej grupy trafiaja ludzie, ktorzy wychodza z ciala. Ja wychodze dosc czesto i nie trafilem xD. Kiedys zaloze grupe w Astralu i zaprosze OBE Maniakow do krainy rozpusty :). To jeden z warunków inny to trzeba jeszcze pisać z sensem, udzielnie się w Hydepraku niema tu znaczenia. Jak najbardziej ta grupa powinna być zamknięta, widząc co niektóre tematy i wypowiedzi na ogólnie dostępnym forum to szkoda słów. To tam jest kreowana najważniejsza wiedza o zjawisku oobe na tym forum, specjalista ze specjalistą, bez zbędnego śmietnika i zamieszania. O ile się orientuje to jak ktoś chce tam wstąpić to można napisać na prv do chyba pieczywa, a propozycja zostanie rozważona. W tej grupie kreowane są najbardziej cenne informacje jakich może dostarczyć nam forum, tematy stamtąd były kilkakrotnie publikowane, a posty były bardzo treściwe i pozbawione paplanin i offtopiców. Świnką to bym nazwał taką osobę co się wszędzie pcha i wszystko chce mieć, choć nie wszystko potrzebuje.
|
|
|
|
|
|
r_m
|
05.12.2007 - 22:08
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 11

|
poletko do eksperymentów, spokój, ciekawe spostrzeżenia i ludzie z doświadczeniem którzy pracują żeby rozszerzać świadomość o nas samych i świecie który nas otacza - tak mógłbym opisać AP ;]
|
|
|
|
|
|
twistoid
|
05.12.2007 - 22:22
|
http://demotywatory.pl/762

Nr użytkownika: 1525

|
Przede wszystkim spokój.
|
|
|
|
|
|
Franki
|
06.12.2007 - 03:54
|
OBE Maniak 152

Nr użytkownika: 2563

|
CYTAT(sonic3 @ 05.12.2007 - 21:57)  A to jest konkretnie napisany temat??? ..a ja pogrubiłem aby było widać ;) Może chociaż byś uzasadnił dlaczego tak uważasz dla mnie temat do moderacji albo do kosza.
To jeden z warunków inny to trzeba jeszcze pisać z sensem, udzielnie się w Hydepraku niema tu znaczenia. Jak najbardziej ta grupa powinna być zamknięta, widząc co niektóre tematy i wypowiedzi na ogólnie dostępnym forum to szkoda słów. To tam jest kreowana najważniejsza wiedza o zjawisku oobe na tym forum, specjalista ze specjalistą, bez zbędnego śmietnika i zamieszania. O ile się orientuje to jak ktoś chce tam wstąpić to można napisać na prv do chyba pieczywa, a propozycja zostanie rozważona. W tej grupie kreowane są najbardziej cenne informacje jakich może dostarczyć nam forum, tematy stamtąd były kilkakrotnie publikowane, a posty były bardzo treściwe i pozbawione paplanin i offtopiców. Świnką to bym nazwał taką osobę co się wszędzie pcha i wszystko chce mieć, choć nie wszystko potrzebuje. Tak, tak. A moze przeczytalbys do jakiej grupy naleza osoby, ktore najczescie robia borute w postac, w HydeParku itp :>?. Nie zebym chcial sie tam dostac na sile bo w sumie, to i po co?. Ale z Twojego posta wynika, ze nic tam nie wniose bo moje OOBE jest inne niz wszystkie i w nim niczego sie nie naucze, odkryje :].
|
|
|
|
|
|
SORROW
|
06.12.2007 - 09:56
|
Guests

|
Zauważcie, że ostatnio coraz częściej są organizowane ''głosowania'' jawne wśród userów odnośnie przyjęcia do >>>AP <<< i sporo ludzi ma szansę się dostać . Każdy użytkownik może być też oceniany po swoich postach i wpisach w notatniku .Więc głowa w dół -garda do góry i naprzód :) każdy ma szansę !!! A , ważne jest też wystawianie kandydatur .
|
|
|
|
|
|
amen
|
06.12.2007 - 10:35
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 1505

|
CYTAT(sogliv @ 05.12.2007 - 18:08)  GRUPA ASTRALNYCH PODRÓŻNIKÓW...
TO JAKIŚ ŻART???.....TO COŚ JAK "WSZYSTKIE ŚWINIE SĄ RÓWNE ALE INNE SĄ RÓWNIEJSZE"???..HAHAHAHE!!:(((( Wiesz co, wydaje mi się, że jest tu analogia do szkoły. Na przykłąd jestem w pierwszej klasie. Wiem, że jest jeszcze druga klasa, wiem, że są i starsze a potem gimnazjum itd. Wkurza mnie to, że jestem dopiero w pierwszej klasie, ci w drugiej wydają mi się ważniejsi niż ja, trzymają się razem ( w końcu są już rok dłużej razem). Frustuje mnie to oczywiście. Ale gdy chwilę pomyślę rozsądnie znajdę odpowiedź... Oni pewnie są dojrzalsi ode mnie ( w końcu są starsi o rok). Może bym czasem przeszkadzał, jestem jeszcze odrobinę dziecinny. Mam co prawda zasób wiedzy szerszy niż pozostali pierwszoklasiści, ale emocjonalnie nie za bardzo nadaję się do tego towarzystwa. No i ciekawa sprawa. Jestem starszy o rok, dojrzalszy, dostałem promocję do drugiej klasie. Już nie burzę się przeciwko podziałom na klasy. Już oczywistym wydaje mi się, że pierwszaki chodzą do pierwszej klasy a drugoklasiści do drugiej. Widzę, że rok temu nie pasowałem do tego towarzystwa. Być może teraz wkurza mnie to, że ci starsi ode mnie są w TRZECIEJ klasie. No a może jednak już nie. Może zrozumiałem, że podziały są potrzebne (jeśli akurat SĄ potzrebne)... NIe myśl sobie że się wymądrzam. Nieraz zastanawiam się czy aby na pewno się nadaję do grupy AP. Nie wiem, czy dałbym sam sobie akces do grupy, gdyby to ode mnie zależało. Nieraz się zastanawiam, czy wnoszę coś do AP. Często zrzera mnie frustracja z tego powodu ( bo ciężko mi o obe, bo w medytacjach często widzę wyłącznie ciemność...Ale mam nadzieję, że jednak cokolwiek wnoszę do Grupy. Że z czasem zacznę dawać coraz więcej... Pozdrawiam Cię i innych:)
|
|
|
|
|
|
sogliv
|
06.12.2007 - 17:08
|
Przyjaciel Rodziny

Nr użytkownika: 1982

|
CYTAT(sonic3 @ 05.12.2007 - 21:57)  A to jest konkretnie napisany temat??? ..a ja pogrubiłem aby było widać ;) Może chociaż byś uzasadnił dlaczego tak uważasz dla mnie temat do moderacji albo do kosza.
To jeden z warunków inny to trzeba jeszcze pisać z sensem, udzielnie się w Hydepraku niema tu znaczenia. Jak najbardziej ta grupa powinna być zamknięta, widząc co niektóre tematy i wypowiedzi na ogólnie dostępnym forum to szkoda słów. To tam jest kreowana najważniejsza wiedza o zjawisku oobe na tym forum, specjalista ze specjalistą, bez zbędnego śmietnika i zamieszania. O ile się orientuje to jak ktoś chce tam wstąpić to można napisać na prv do chyba pieczywa, a propozycja zostanie rozważona. W tej grupie kreowane są najbardziej cenne informacje jakich może dostarczyć nam forum, tematy stamtąd były kilkakrotnie publikowane, a posty były bardzo treściwe i pozbawione paplanin i offtopiców. Świnką to bym nazwał taką osobę co się wszędzie pcha i wszystko chce mieć, choć nie wszystko potrzebuje. Co mam uzasadnić???..Ja jestem Indygo i jestem na Ziemi aby łamać zasady, i niszczyć stare przyzwyczajenia,nierówność społeczną itd.itp. "MY MAMY WIADERKA I FOREMKI A TY NIE MASZ,TO NIE MOŻEMY SIĘ Z TOBĄ BAWIĆ I WYPAD Z PIASKOWNICY". A jeśli nie wiesz o co dokładnie chodzi to odsyłam do ksiązki "FOLWARK ZWIERZĘCY".. Mam w de wstępowanie gdziekolwiek,dokądkolwiek i w cokolwiek!!!
|
|
|
|
|
|
sogliv
|
06.12.2007 - 17:16
|
Przyjaciel Rodziny

|
CYTAT(Cinka @ 06.12.2007 - 08:57)  Dokładnie tak samo uważam. Ale jeśli potrzebujesz tego do szczęścia, to życzę Ci, żebyś jak najszybciej tam trafił. ;] Droga Cinko... Szczęśliwy to ja będę wtedy,gdy nie będzie podziałów.. A najszybciej to ja chcę trafić do DOMU..
|
|
|
|
|
|
PiRo
|
06.12.2007 - 17:41
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 1654

|
soqliv... super masz podejście że chcesz usuwać podziały itd... tylko widzisz... technika jaką tu przedstawiasz pokazuje, że puki co są one potrzebne... i spełniają dobrze swoją funkcje... Prawdopodobnie (z mojego pkt. "widzenia") istota Twojego oburzenia ma troszkę inne źródło niż te które przedstawiasz... Sorry stary dobrze wiesz, że mogłeś to inaczej napisać... z inną intencją... i wtedy rozmowa była by inna. Puki co każdy tego typu temat/post odnoszący się w "taki" sposób (oburzenie negatywne) do AP to tylko kolejny dowód na to, że to dobra decyzja ograniczając do niego dostęp.
"Ja się nie pytam co wy tam robicie,bo to mnie najmniej obchodzi...Mają być łamane podziały i to by było na tyle;)" - no comment... jeśli Cie nie obchodzi to po co ta cała gadka... ??
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
sogliv
|
06.12.2007 - 17:47
|
Przyjaciel Rodziny

|
CYTAT(VVi @ 05.12.2007 - 20:15)  Sogliv, czujesz się wzburzony? A pytałeś czy cię przyjmą? Ja się tam nie pcham i nie przeszkadza mi, że jest takie zamknięte forum. Myślisz, że oni tam robią bóg wie co, jak to się mówi? Jak chcesz do nich przystać to musisz być pewien, że coś zdziałasz, bo potrafisz, a nie że tylko wychodzisz. Tylko, proszę, nie odbieraj mojego posta jak besztanie ciebie, bo nie miałam takiego zamiaru. Chcę tylko powiedzieć, że pewne rzeczy w życiu muszą być takie jakie są, a nie inne. To zamknięte forum kryje się również przed takimi osobami jakich mogliśmy ostatnio doświadczyć pokroju zaniepokojonej siostry Artura Flyera, która najpierw wszystkich zbeształa, a potem poszła po rozum do głowy, że przecież zraniła tym naszego Artura. Pozdrawiam, trzymaj się, przemyśl sprawę i nie dąsaj, bo ci z tym nie do twarzy;) Droga VVi... Nie interesuje mnie jakieś wstępowanie gdziekolwiek a tym bardziej pytanie o jakąś zgodę.. Jestem buntownikiem i buntuję się przeciwko każdemu podziałowi,nierówności,klikom,mafiom i innym klerom...całusy;)
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|