|
|
08.12.2007 - 09:43
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wklejam filmik nagrany wWarszawie. Rece mi sie trzesly przy kreceniu ale za to dobrze slychac co Bruce mowil.
ps. tutaj audio: haslo oobe.pl http://pieczywo.diinoweb.com/files/promocj...ki%20brucea.mp3 W Warszawie bylo fajnie. Spotkalem pare interesujacych osob, czekajac na Brusa.Na sali wykladowej bylo wielu ludzi. W napieciu czekali na jego opowiesci .Po wykladzie zadawano mu pytania. Niesmialo formulowane ,pelne nadzieji..Sporo bylo tam starszych ludzi,robiacych notatki.Koncowka byla super.Jakis jasnowidz dawal rady,przyciagajac gapiow do siebie.Raz nawet zasnalem i mnie wywalilo z ciala.Ciagnalem panie w pierwszym rzedzie za plaszcze,myslac ze cos postrzega. Kiedys w czasie wykladow pod Poznaniem ,zasnalem w czasie Brusowej pogadanki,chrapiac na cala sale. O dziwo bylem calkiem swiadomy. Wyladowalem na jakiejs planecie obok grajacej, wielkiej postaci w golfa.Postac ta przywalila kijem w kuleczke swiadomosc. Strzal byl super. Swiadomosc ta poleciala w sina dal,roztrzaskujac sie na male czasteczki."20 minut potem ,Brus opowiedzial swoja przygode.Byla podobna.Zaoszczedzona mu tylko kija golfowego. Zobaczcie sami. |
|
|
|
![]() |
08.12.2007 - 10:08
|
|
|
OBE Maniak 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzięki Zbysiu... Palę się do oglądania :)
|
|
|
|
11.12.2007 - 19:53
|
|
|
hej wklejam ciekawy link . Poczytajcie .- Warto Nie wiem co tam dokladnie pisza ale fragmenty wydaly mi sie super.Archaeus
O Franzu Bardonie.- http://www.abardoncompanion.com/PDF-Links.html |
|
|
|
20.12.2007 - 20:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Dziala wam wszystkim ten film spakowany w rar?
Jak cos to zaraz wrzuce jeszcze raz... |
|
|
|
20.12.2007 - 23:09
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mnie tam ten film ika, tylko musze go pchnąć 10 sekund do przodu bo inaczej nic się nie dzieje :P
|
|
|
|
21.12.2007 - 08:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
no to spoko, nie potrzebnie dzisiaj wrzucalem go jeszcze raz.
haslo i login: oobe.pl |
|
|
|
24.12.2007 - 07:31
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating |
CYTAT hej wklejam ciekawy link . Poczytajcie .- Warto Nie wiem co tam dokladnie pisza ale fragmenty wydaly mi sie super.Archaeus O Franzu Bardonie.- http://www.abardoncompanion.com/PDF-Links.html http://franzbardon.pl Jak by ktoś był zainteresowany ;) Pozdrawiam |
|
|
|
30.12.2007 - 14:00
|
|
|
Sporo matrialu audio do pobrania-setki Mb. Bedzie pewnie ciekawe. Dzieki Hermes.
Posluchalem troche o Hermetyzmie (pliki audio) i wesolo mi sie zrobilo gdy sluchalem jak sie ktos staral opisac funkcje cialek.Koniecznie musicie posluchac. !! -------------------------------------------------- Link do plikow audio o hermetyzmie. WPROWDZENIE http://franzbardon.pl/dopobrania.php Ciezki tekst do zrozumienia z paroma nieszczesliwie uzytymi slowami przy tlumaczeniu . Pomimo tego synteza jest wspaniala i trafia w istote zjawiska. JAZN jest u nich 5 cialkiem. |
|
|
|
08.01.2008 - 10:20
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating |
Inna jest nomenklatura poprostu.
Pytania i Odpowiedzi z teorią Wtajemniczenia do Hermetyzmu rozjaśniają nieco sprawe. |
|
|
|
14.04.2008 - 23:04
|
|
|
[quote name='Zbyszek' date='13.04.2008 - 14:41' post='41605']
Moje szukania ciałek posunęły się znacznie do przodu. Koncze książkę Brusa i zdałem sobie sprawę ze nasze próby robione są na całym świecie. Dosyć dobrze rozpracowana jest górna cześć zagadki- wyższe części.. Teraz czas na dolne części człowieka, na rozpracowanie podświadomych zjawisk . Na zlocie się obmówimy i powiem co sam znalazłem. Przedstawię zainteresowanym sytuacje sondy-ducha i co ona za jedna.Brak poczucia ciągłości trwania. Będziemy szukać dalej razem . Zdziwi mnie sukces Brusa w eksploracjach partnerskich. Odwiedzam go teraz co noc prosząc o wyjaśnienia idei zawartych w jego ostatniej książce. Pol świadomy szwendam się po fokusach. haha dzień następny, zrozumiane idee prze ze mnie we śnie , znajduje wspaniale opisane w jego książce. Podrożę nocne w czasie snu są bombastyczne . Dopisek. Skończyłem wreszcie nowa książkę Brusa i siedziałem na końcu jak zahipnotyzowany..Nie rozumie jak on tego dokonał.Te jego rozmowy są super materiałem do przemyśleń. Na samym końcu pokazał klasę. ho ho. |
|
|
|
16.10.2009 - 21:47
|
|
|
|
|
|
|
17.10.2009 - 12:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jest ziom cetlina tam.
|
|
|
|
28.06.2010 - 22:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
("Temat był ale się zmył" - Turysta49)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |