|
|
11.12.2007 - 19:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich!
Na ostatnim OBEZlocie we Wrocławiu odgrażałem się ;-), że ujawnię moje skrzętnie notowane zapiski. Materiału uzbierało się od groma, gdyż dziennik "Wyjść" prowadzę od końca 2004 roku. Teraz w końcu zebrałem się w sobie, by jeszcze raz sięgnąć po mój skoroszyt, przejrzałem zapamiętane sny i "gwiezdne podróże". Ze zdziwieniem stwierdziłem, jak wielką ewolucję przeszedłem przez ostatnie trzy lata. Zaczynałem od "zielonego" skoczka, który nie miał pojęcia, co się z nim dzieje, gdy jego całe ciało wibrowało jak rażone prądem. Pewnie każdy z Was to zna, ale przypomnicie sobie swoje początki... :-) Teraz to już rutyna! :) Dlatego niektóre zapiski opatrzyłem przypisami z tzw. "perspektywy czasu". Myślę też, że bardziej przydadzą się one wchodzącym w tematykę OBE, choć być może i starych OBEManiaków też zaciekawią... Specjalnie wrzucam ten temat do Forum głównego, a nie do Notatników - nie mam czasu na prowadzenie bloga. Dlatego kłaniam się Adminowi :-) i... czekam na ewentualne komentarze czytelników. Pozdrawiam Wszystkich Latających! :) Kazik http://krutkowski.pop.e-wro.pl/OBE/plik.html - tu je znajdziecie! |
|
|
|
![]() |
11.12.2007 - 20:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Super! Zabieram się za czytanie, wielkie dzięki Kazik. Pozdrawiam ciepluchno!
|
|
|
|
11.12.2007 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
cos mi nie dizla;/
|
|
|
|
11.12.2007 - 21:13
|
|
|
|
|
|
|
11.12.2007 - 21:33
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Fajne doświadczenia i ciekawie napisane. Kiedy więcej? Dwa lata to szmat czasu:D
|
|
|
|
11.12.2007 - 21:35
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
I ja również dzięki śliczne.Pozdrawiam:)
|
|
|
|
11.12.2007 - 21:46
|
|
|
Będzie jeszcze 2006 i 2007... parę razy więcej... Nie wiem, kiedy to opracuję ;( Z czasem się za to wezmę.
|
|
|
|
11.12.2007 - 22:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Będzie i 2008 i następne:) Naprawdę super napisane. Masz talent reporterski. Zresztą o tym już wiesz:)
|
|
|
|
| Artur_flyer |
12.12.2007 - 04:36
|
|
Guests |
Hej Kazik, widzę, że nie tylko fotki cykasz:)
Dzięki Pozdrawiam |
|
|
|
12.12.2007 - 08:04
|
|
|
|
|
|
|
12.12.2007 - 09:51
|
|
|
OBE Maniak 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zabieram się do czytania... dzięki wielkie Kazik!
|
|
|
|
24.12.2007 - 09:50
|
|
|
Chyba można chwilowo zamknąć ten temat...
Następna, większa część moich lotów wkrótce... :) |
|
|
|
24.12.2007 - 11:52
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A mi coś nie działa;/ Plik pdf zapisuje się na dysku, wszystko wydaje ze być dobrze, aż do czasu kiedy probuje go włączyć.. Wałcza sie Acrobat Reader i wyskakuje komunikat "There was an error opening this document. The viewer cannot decrypt this document" :( wie ktoś o co chodzi? może mógłby ktoś to zapisać w rozszerzeniu .doc :) Bardzo proszę:)
|
|
|
|
24.12.2007 - 14:14
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |