Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum, A Wyjścia, Ostatni temat i spadam z forum...
Meshu
post 19.12.2007 - 20:57
Post #1

Pisać na PW jak chcecie GG.
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2427

Forum, ma bardzo dużo błędnych przez użytkowników posty. Nowi czytają je i mają dziwne myśli takie jak: "Co się stanie jak umrę w OSPUO?", nie czytajcie tego! NIE PRZEJMUJCIE SIE TYM! Nie umrzesz w OSPUO/AStralu/ŚNIE. Jak to każdy sobie tam nazwie. Nic Ci się w tamtym świecie nie stanie! Nie umrzesz, nie dostaniesz rozlewu, nnie ma botów itd. Nie ma tego wszystkiego! Jak wszyscy wiedzie oczywiście OSPUO jest to Obszar Stworzony Przez Obserwatora. Kryją się tam największe pragnienia i oczywiście rzeczy z podświadomości. Podświadomość ma bardzo dużo zalet i wad... Zalety są to to, że możesz tam przeżyć swoje najgłębsze pragnienia! A Wady są to np. gdy bot cię za jaja ugryzie! Albo że będziesz się bał czegoś, to stanie się to w OSPUO. Nawet jak świadomie pokonasz strach, zawsze on będzie w Twojej podświadomości więc musisz się nauczyć pokonać lęki... Możesz się tego nauczyć stawiając czoła w OSPUO lękowi. Ale co ja będę pierdolił.

Daje rady:
1 Nie czytaj głupich postów tj. Co się stanie jak umrę itd.
2 Nie czytaj postów tj. czy mogę zabić bota? Oczywiście, że możesz, ale jego nie ma! Przez takie posty wytwarzasz sobie bota i tyle.
3 Chcesz wyjść? Przeczytaj poradniki i wychodź! Nie przejmuj się postami z forum! Badaj swoje wyjścia a nie czyjeś!
4 Wyciszaj umysł, a uda CI się wyjść jak się tylko skoncentrujesz.
5 NIC CI SIĘ W OOBE NIE STANIE!!!! No najwyżej się spuścisz jak wyobrazisz sobie, że sie walisz z piękną panią, tak jak Franki no... Lol :D

To wszystko. Myśle, że do Was trafiłem choć jeszcze nie wyszłem. Ale mam dobrego kolegę Frankiego :P
pozdro dla Was wszystkich. Spadam z forum i wychodze po swojemu. Narazie Wam! Może wpadnę czasem
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 9)
PPPX
post 19.12.2007 - 21:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2661

Oj Meshuś... ;P Takie pytania będą mimo wszystko. Strach przed tym zawsze jest. Sama kiedyś się nad tym zastanawiałam, dopóki na zlocie Zbyszek i Kazik nie rozwiali moich wątpliwości.
Profile CardPM
+Quote Post
Franki
post 19.12.2007 - 21:05
Post #3

OBE Maniak 152
Nr użytkownika: 2563

Dokladnie. Wiekszosc postow na tym forum, posiada mase glupich i zbednych opisow nie zwiazanych z OOBE, a strasza ludzi jak nic!. Ja sam po przeczytaniu kilku tematow w ogole nie zwiazanych z OOBE, a raczej z demonami, szatanami, jakimis ufiakami mialem po tem dziwne akcje w OSPUo, dzieki czemu zmarnowalem 15 wyjsc na glupie zaprogramowanie takimi tresciami.....Powinno sie zrobic porzadek z takimi tresciami i oddzielic forum OOBE od jakis glupot ....
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 19.12.2007 - 21:08
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Ja mysle, ze powinni czytac, nawet jesli polowa z tego to klamstwa. Kto bedzie gotowy ten pokona bariere strachu i tyle.
Profile CardPM
+Quote Post
Franki
post 19.12.2007 - 21:10
Post #5

OBE Maniak 152
Nr użytkownika: 2563

Pokona, uda mu sie wyjsc, a podswiadomosc zawsze ostatnia pokonuje przekonania i tutaj zaczynaja sie problemy.
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 19.12.2007 - 21:11
Post #6

Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427

To samo napisałem pieczywie na PW...

podświadomość zawsze będzie się tego bała. Tak jak Franki miał. Niby się nie bał Bota, ale i tak on zawsze byl dopóki nie nastawił się na niego psychicznie...
Profile CardPM
+Quote Post
Spyro
post 19.12.2007 - 22:35
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Meshu, 1 post na tej stronie wygląda jak tłumaczony z obcego języka na polski przez nieudolnie zrobiony translator. Kali być głodny, Kali zabić słoń :>
Nie rozumiem jednego... po co to forum istnieje skoro wg Ciebie ludzie mają nie czytać postów? :)
Profile CardPM
+Quote Post
MUKA
post 20.12.2007 - 00:11
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2212

oj ja jestem innego zdania. Gdy na początku dowiedziałem sie o OOBE to powstawały własnie takie głupie pytania. A jak opowiadam znajomym że wyszedłem z ciała i inni tez wychodzą to pierwsze pytanie jakie mi zadają to co sie stanie jak nie wrócę:) Wydaje mi sie ze jest to naturalna sprawa, chęć zdobycia wiedzy. Jeżeli doświadczeni ,,astralni podróżnicy" (chodzi mi o tych którzy często wychodzą) pozamykacie sie, będziecie lekceważyć odpowiedzi na takie posty to wielu ludzi moim zdaniem zrezygnuje wogólę z podjęcia walki o wyjście. Co prawda zgodzę sie z tym ze większość rzeczy została już powiedziana i wystarczy poszukać ja zanim zadałem jakieś pytanie to przeleciałem na wylot forum :) ale i tak nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy to co czuję to są te wibracje czy nie:) Od tego jesteście wy i to forum aby pomóc takim żółto-dziobom jak ja:) Bynajmniej tak mi sie wydaje:)

Druga sprawa wydaje mi sie ze nie zdążyłem odpowiedzieć na na posta który został przed chwilą skasowany albo coś sie popieprzyło na forum mniejsza z tym wypowiem sie tutaj bo bardzo mam ochotę zadać to pytanie.

Otóż
Drogi Darku (z tego co udało mi sie przeczytać to chyba średnio mogę liczyć na odpowiedź)
Zastanawia mnie taka sprawa ponieważ z tego co wyczytałem z tego forum i na www.obemaniak.pl to raczej chciałeś propagować OOBE itp rzeczy to dlaczego chciałeś aby twoje posty zostały usunięte zwłaszcza na forum o takiej tematyce? Dlaczego nagle przestajesz dzielić się swą wiedzą?
Jak dla mnie paradox?

PS: Oczywiście szanuje decyzje ale jest to dal mnie dziwne i niezrozumiałe:) Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Plantator-Dziubas
post 20.12.2007 - 01:44
Post #9

Guests

---
+Quote Post
Silverka
post 20.12.2007 - 08:07
Post #10

Guests

Bedzie sie bala jesli na to pozwolisz. Strach przed nieznanym jest naturalnym strachem. Dzieki OBE wyzbylam sie leku przed smiercia bo wiedzialam dokad sie udam i co bede pozniej robic. Czy to źle, z ektos sie tego nie boi? Gdy wyjdzie sie pierwszy, drugi raz strach jeszcze bedzie, ale jak wyjdziesz dzieisaty , setny raz..strach znika, bo zaczynasz badac. To jak strach przed ciemnoscia, nie wiesz co czai sie za rogiem tak samo jak i w ciemnosci, dopuki nie postanowisz jej zbadać. Dopiero wtedy zcazynasz pojmowac, ze ten strach jest Twoj i ze nie ma sie czego bac. Ty kreujesz wszystko i Nic nie moze zrobic CI krzywdy. Powtarzam to kazdemu kto do mnie pisze, ze nie ma sensu się bać. Cwiczenia czynia mistrza. A przekonania? Mozna je rozwalic, przygladajac sie im i je zmieniajac, nie jest to proste, bo to wymaga pracy, ale mozna je ukierukowac tak by robily to czego Ty chcesz a nie to co chca inni od Ciebie samego.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic