|
|
09.01.2007 - 18:58
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy ktos z was ma tak samo ze od kiedy zaczal sie interesowac oobe ma bardziej aktywna czakre trzeciego oka badz jest jej bardziej swiadom? U mnie czesto i gęsto jest aktywna ciagle praktycznie odczuwam pulsowanie nie wiem co to znaczyc moze ? Jest tutaj jakis spec od czakr :D ? Jak jest u was?
|
|
|
|
![]() |
09.01.2007 - 19:10
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czakra 3 oka to nie tylko okolica między brwiami ale i na potylicy - każda czakra ma swój odpowiednik z tyłu ciała. Bynajmniej tak widziałem w książce. Możesz mieć otwartą czakrę z przodu a z tyłu zamkniętą lub na odwrót. Podobno nawet ta tylnia strona jest wazniejsza. Ja podczasm medytacji odczówam aktywność czakry 3 oka na czole - czasami jest to pulsowanie a czasami nawet lekki ucisk - myślę że nie ma to większego znaczenia. Równie dobrze skoncentrój się na dowlonym miejscu na ciele to tez odczujesz tam puls , ciepło itp.
|
|
|
|
15.02.2007 - 15:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja to wogóle się na czakrach nie znam. Mam też dziwnie co do głowy. Co jakiś czas pulsuje mi skroń. Ale nie wiem o co chodzi. Jakby ktoś mi igłę wbijał. Trwa to ok. 5 sek. Co to może być?
|
|
|
|
15.02.2007 - 16:19
|
|
|
OBE Maniak 41 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |